פורסם 2009 ביולי 1016 שנים יש לי את המחשב שנה בחיים לא היה לי את הבעיה הזאת אני משחק 20 דקות חצי שעה ואז המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה ושום שגיעה אני רוצה לדעת ממה זה יכול לקרות לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Q6600 כרטיס מסך palit 9600gt 512mb ספק כחsmart-com 500W תמונה של הטמפרטורות אני לא יודע ממה זה קורה מקווה שמישהו יכול לעזור
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים לדעתי ספק כוח היא האפשרות הכי סבירהמבחינת חומרה כי יש לך ספק ג"נריומפרט יחסית חזק + המתח של ה12V לא נראה הכיטוב,אבל לפני שאני קובע זאת ב100% אצטרךשתעלה תקבצים מ c:\windows\minidump כדי לשלול אפשרויות אחרות
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר לדעתי ספק כוח היא האפשרות הכי סבירהמבחינת חומרה כי יש לך ספק ג"נריומפרט יחסית חזק + המתח של ה12V לא נראה הכיטוב,אבל לפני שאני קובע זאת ב100% אצטרךשתעלה תקבצים מ c:\windows\minidump כדי לשלול אפשרויות אחרותהתקיה ריקה אחי אין שם כלום יש לך אולי עוד משהו שיוכל לעזור
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר לבטל בוט אוטומטי בזמן יש שגיאה - ואז תידע מה הסיבה.איזה בוט לבטל לא הבנתי
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים לי זה גם היה והתברר שהכרטיס מסך מתחמם...תנסה לשים RIVATUNER ברקע שיעשה LOG לקובץ של הטמפרטורה של הכרטיס מסך ותראה אם הוא משתולל
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים לבטל הגדרה ב XP שאם יש שגיאה המחשב לעשות לבד אוטומטי בוט חדש לחלונות.ואז תקבל מסך כחול עם שגיאה שלך.מקש WINDOWS עם PAUSE ואז לפי תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר לבטל הגדרה ב XP שאם יש שגיאה המחשב לעשות לבד אוטומטי בוט חדש לחלונות.ואז תקבל מסך כחול עם שגיאה שלך.מקש WINDOWS עם PAUSE ואז לפי תמונהזה היה בלי וי מהתחלה לא נגעתי בזה וזה עושה ריסט בלי שום שגיעה
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים זה רק מחזק את הרעיון שזה הספק כוחאני מציע לך להחליפו , ממליץ על corsair cx 400w
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר זה רק מחזק את הרעיון שזה הספק כוחאני מציע לך להחליפו , ממליץ על corsair cx 400wתודה גם לי זה נראה ספק כי אבל 400w יספיק יש לי 500w של סתם חברה
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים זה לא הוואט שקובע אלא האמפרים,דבר ששונהביותר מספק לספק באותו וואט ובוואטים שוניםספקי כוח ג"נריים בכלל בקושי מספקים את מה שרשום עליהםהספק שציינתי יחזיק את המפרט בכיף
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר זה לא הוואט שקובע אלא האמפרים,דבר ששונהביותר מספק לספק באותו וואט ובוואטים שוניםספקי כוח ג"נריים בכלל בקושי מספקים את מה שרשום עליהםהספק שציינתי יחזיק את המפרט בכיף תודה אחי תגיד איזה חברה הכי טובה בספקי כח אני מעדיף עם כבר אז כבר לקנות משהו טוב
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים זה אמורה להיות בדיחה כלשהי? אני המלצתי לך על ספק כוח ספציפיcorsair cx 400w
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים מחבר זה אמורה להיות בדיחה כלשהי? אני המלצתי לך על ספק כוח ספציפיcorsair cx 400wתודה פשוט חשבתי שיש משהו יותר טובזה לא שרציתי לעשות בדיחה סבבה אני יביא אותו יום ראשון בעזרת השם
פורסם 2009 ביולי 1016 שנים חשבתי משום מה לא ראיתה תדגם,בכל אופןהספק הזה מעולה ויחזיק לך את המפרט בלי בעיותcorsair היא אחת מהחברות הכי טובות בתחוםלא הייתי ממליץ אם לא היה איכותי ,ספק כוחהוא אחד מהרכיבים הכי חשובים,ספק ג"נרייכול לשרוף חלקים נוספים כאשר הולך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.