עבור לתוכן

האם ניתן לחבר באופן הבא Access Point?

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית מספר מחשבים. המודם-ראוטר של ROTAL שקיבלתי מבזק מחובר למחשב ה"ראשי" שנמצא בקומה למעלה.

בקומה למטה יש לי מחשב נוסף שמתחבר באופן אחלוטי אל הרואטר שלמעלה (כרטיס רשת אלחוטי USB של Edimax).

עכשיו ברצוני לרכוש Access Point של חברת Edimax ולחבר אותו למטה למחשב שמתחבר באופן אלחוטי. האם זה אפשרי??

כלומר לחבר את הAP עם כבל רשת לכרטיס רשת שבמחשב. (המחשב עצמו מתקשר עם הרשת באופן אלחוטי אבל)

זה בר ביצוע או שחייב חיבור ישיר עם כבל רשת בין הראוטר ל-AP?

פורסם

מה המטרה של מה שאתה רוצה לעשות.

אגב Rotal הם ייבואן, היצרן של הציוד הוא Dynalink.

פורסם
  • מחבר

המטרה היא לחבר למחשב למטה עוד ראוטר יותר נכון Access Point בשביל שאני יוכל לגלוש מכל הקומה למטה בסיגנל טוב יחסית כי כרגע הסיגנל שם ממש נמוך.

פורסם

המטרה של AP היא להיות מין תחנת ממסר ולא מתאם אלחוטי יותר טוב.

אם תשים אותו בטווח קליטה של הציוד הראשון בהחלט תוכל הלרחיב את טווח הקליטה שלו.

פורסם
  • מחבר

המטרה של AP היא להיות מין תחנת ממסר ולא מתאם אלחוטי יותר טוב.

אם תשים אותו בטווח קליטה של הציוד הראשון בהחלט תוכל הלרחיב את טווח הקליטה שלו.

כלומר אם אני יחבר אותו לראוטר שלי בקומה למעלה ויניח אותו מעליו אז בקומה למטה הסיגנל ישתפר?

פורסם

אתה לא צריך לחבר אותו פיסית, רק להגדיר WDS עליו שיפיץ את השידור של הנתב האלחוטי בטווח שלו.

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך לחבר אותו פיסית, רק להגדיר WDS עליו שיפיץ את השידור של הנתב האלחוטי בטווח שלו.

וואי מצטער אבל אין לי מושג במה מדובר.

אני נגיד קונה עכשיו Access Point של edimax. מה זאת אומרת שאני לא צריך לחבר אותו פיזית? לא צריך לחבר אותו לחשמל + כבל רשת לראוטר?

פורסם

רק חשמל ובתווך קליטה של נקודת השידור במקורית.

את ההגדרות אתה עושה ע"י חיבור רשת לAP ממחשב.

פורסם
  • מחבר

רק חשמל ובתווך קליטה של נקודת השידור במקורית.

את ההגדרות אתה עושה ע"י חיבור רשת לAP ממחשב.

קניתי מקודם AP של TPLINK וחיברתי אותו אבל הוא עובד רק שהוא מחובר עם כבל רשת לראוטר שלי, כשאני מנתק את הכבל ביניהם אז האינטרנט לא עובד - זה מוצא אותו בלחוטי אבל כשמתחברים אין אינטרנט.

פורסם

קניתי מקודם AP של TPLINK וחיברתי אותו אבל הוא עובד רק שהוא מחובר עם כבל רשת לראוטר שלי, כשאני מנתק את הכבל ביניהם אז האינטרנט לא עובד - זה מוצא אותו בלחוטי אבל כשמתחברים אין אינטרנט.

תעזר במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

וגם כאן יש הסבר -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים