עבור לתוכן

התייעצות - בכמה אוכל למכור samsung 960BF 19 (בן 3)

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים!!

יש לי דילמה קטנה ורציתי להתייעץ איתכם, אני בטוחה שתעזרו לי לפתור אותה :)

יש לי samsung 960bf בן 3 (החודש... מזל טוב :) חחח)

וחשבתי למכור אותו ולקנות 22' samsung 2243BW (אם במלאי איפשהו) או 22' samsung 2243EWX

השאלה שלי, האם באמת כדאי לי למכור את המסך הנוכחי שלי (שעלה לי בזמנו שהוא יצא 2100!!! שקל... כן כן אני משוגעת)

ולקנות מסך אחר?

אני מאוד מתלבטת אם כדאי. פשוט המסכים של 22' היום מאוד זולים ונראה לי חבל לפספס את ההזדמנות....

השאלה כמה אני יכולה לקבל על המסך שלי כיום (לדעתי הוא עדיין שווה לא קצת, הוא במצב מצויין, ואני מאוד מרוצה ממנו, פשוט בא לי לשדרג)

אודה למי שיעזור :xyxthumbs:

מורן

פורסם

הסכום שתקבלי עליו יהיה מזערי.

אולי פשוט תקני 22" חדש ותעבדי עם 2 מסכים ?!... זה ממש תענוג שיש שטח עבודה כפול.

פורסם
  • מחבר

אין לי הרבה מקום על השולחן.... וגם אני לא ממש אוהבת לעבוד עם שני מסכים, כי השימושים שלי הם רגילים...

כמה אתה חושב שאוכל לקבל עליו והאם בכלל כדאי למכור אותו?

פורסם

תבדקי מכירים באתר YAD2.

קחי בחשבון שיש שם גם הרבה מחירים לא ריאלים ואף אחד לא יקנה אותם.

תתיחסי רק למחירים הזולים.

פורסם
  • מחבר

בדקתי ב-yad2 אין את המסך שלי וגם לא אחד שדומה לו... ככה שאין לי בכלל למה להשוואות...

אתה לא יודע בערך כמה אוכל לקבל עליו? (300? 400?)

ואיזה מסך אתה חושב שכדאי לי לרכוש? (מאלה שרשמתי למעלה, כמובן אם ה-BW במלאי באיזושהי חנות)

פורסם

תדעי לך שאני מכרתי מסך שעלה לי לפני 4 שנים 3000 ש"ח{קצת יותר משוגע ממך ;) } , מסך 17' של SONY ב- 350 ש"ח..

פרסמתי ב- 3 אתרים, יד 2 , iopanel.net , הומלס . וקיבלתי במהלך שבוע בערך 10 פניות טלפוניות. המחיר שלי היה 400 ש"ח.. הסכמתי להוריד קצת ומכרתי.

התחדשתי במסך 22" וזה כיף!

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

350 זה טוב, ואני גם יכולה לדרוש קצת יותר לא? כי הוא בן 3 והוא 19' נכון?

אני חושבת שאני אפרסם ב-500 ש"ח נראה מה יהיה

אני ממש רוצה להחליף ל-22' :)

פורסם

אפשר לקנות 19" חדש במחיר הזה, אני לא מאמין שמישהו יקנה אותו גם ב400.

גם ב300 לא נראה לי שיחטפו אותו, אבל תמיד אפשר לנסות.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לקנות את הדגם הזה ב-400 שקל... הוא עולה היום הכי זול שראיתי - 1800 שקל...

וראיתי שאפשר להשיג אותו רק בחנות אחת... אז אולי מישהו כן ירצה לקנות אותו ב-500

אם זה יהיה מתחת ל-500 זה לא יהיה שווה לי למכור אותו, כי אם הוא ימכר בפחות אני אצטרך להוסיף יותר כדי לקנות 22'

אז זה לא יהיה שווה לי...

נראה מה אני אצליח להשיג :)

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה לקנות? :)

כן גם אני חושבת שלא פחות מ-500, הוא מסך שעדיין מחירו יקר מאוד (1800 ש"ח)

אפילו ב-700 אני יכולה למכור אותו, ואז להוסיף 150 שקל ולקנות את samsung 2243ewx שאני כל כך רוצה :)

מישהו רוצה לקנות? :)

פורסם

אני אשמח אם תוכלי לקנות גם בית במחיר שתקבלי על זה, אבל... למרות הרצון שלי באושרך פה זה פורום מקצועי ומחויבותי היא קודם כל לציבור הרחב ולעובדות באשר הם.

אני יהיה זהיר כאן כי אני לא מכיר את המסך שלך ולא בדקתי אם יש או אין הצדקה למחיר גבוה.

קשה לי להאמין שיש למסך כזה ישן כאלו איכויות שמסוגלים להתחרות במסכים חדשים פשוטים (כל שכן איכותיים), והמחירים כיום הם כאלו שצריך סיבה ממש טובה לא להוסיף עוד 150 שקל ולקנות 22" חדש עם אחריות, ובמקוום זה לקחת מסך ישן שאולי לא בשיא פריחתו שעלול להפסיק לעבוד מחר לגמרי ולהחזיר את הקונה ליום הקניה שם הוא עשה את הטעות ולא לקח 22" חדש מלכתחילה.

יכול להיות שאני טועה וזה מסך מדהים באיכותו שאין כמותו ושווה את ההשקעה רק בשביל הסיכוי שהוא יעבוד לאורך זמן.

ופה כמובן (ובגלל זה לא טרחתי לבדוק עליו) חובת ההוכחה היא על המוכר.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש ביקשתי את הציניות שלך אבל לא חשוב.

המסך הזה באמת טוב, הוא 2MS (שאין הרבה כאלה ב-19" אם בכלל)

הוא באמת משרת אותי נאמן, לא הייתי מוכרת אותו אם לא הייתי רוצה מסך גדול יותר, זה הכל. אני מאוד אוהבת מחשבים ואני מאוד אוהבת לשדרג כל הזמן

את המחשב ואת הציוד ההקפי שלו. ככה שזה רק למטרת שדרוג ולא בגלל שהוא לא תקין.

אפילו הייתי משאירה אותו ועובדת איתו גם, אבל אני לא אוהבת לעבוד עם שני מסכים, מאחר וההתעסקות שלי במחשב היא כזאת שלא מצריכה 2 מסכים.

יש אנשים שלא מחפשים מסך 22" אלא דווקא 19", בשביל כאלו וכאלה סיבות שאולי אתה לא מודע אליהן ככה שאולי זה אפשרי

העניין הוא שאני יכולה אפילו למכור אותו ב-500-550 שקל ואז ההוספה למסך 22" תהייה פחותה מאשר לקנות אחד ללא מכירה של מסך אחר.

המסך מאוד איכותי, אחת הקניות הטובות שעשיתי זה בטוח

אני לא מאשימה אותך לרגע שאתה צריך להיות פה מקצועי, אפילו זה טוב שאתה כזה. זה מאוד חשוב בפורום שכזה.

העניין שלא ראית את המסך ואתה לא יודע את איכותו (כנראה שיש סיבה שהוא עדיין נמכר במחיר גבוה של 1800 שקל)

כמובן שחובת ההוכחה היא עליי, במידה ואני אחליט שאני רוצה למכור אותו, כמובן שאני אתן לקונה לבדוק את המסך לפני.

תודה :)

פורסם

אם מוכרים אותו רק במקום אחד אז מחיר גבוה לא אומר כלום לגבי כמה שהוא באמת שווה.

לא חסרים מוצרים ישנים ולא מעודכנים במחירים ישנים ומוגזמים באינטרנט.

ומזווית המכירה שלך זה מזכיר לי הרדיסק שמכרתי בתחילת השנה ב250 שקל כשחדש עלה 280.

קבעתי 250 כדי שיהיה לי מאיפה לרדת במיקוח.

בסוף מישהו קנה את זה ב250 כי הגרסה הזאת ספציפית התאימה לו לצורך תיקון של הרדיסק תקול להצלת נתונים.

אז באמת שאי אפשר לדעת בכמה תמכרי אותו, אבל כדי שלא תבזבזי זמן לשוא כדאי שתבררי כמה הוא באמת שווה לפני שתקבעי מחיר.

פורסם

צר לי לאכזב אותך מורן, אבל זה שיש חנות אחת שלא עדכנה את המחירון שלה מקום המדינה, לא אומר שהמסך הזה באמת נמכר ב-1800 שקלים. למעשה הוא כנראה לא נמכר בכלל.

אני לא מכיר ספציפית את המסך הנ"ל והאיכויות שלו, אבל לפי המפרט, סה"כ מדובר ב-TN די פשוט, וככזה אני בספק רב שתוכלי למכור אותו ביותר מ-400 שקלים, וגם זה במזל.

רוב האנשים שרוצים דווקא 19" לא רחב (ויש כאלה) יעדיפו לקנות ב-700-800 שקלים מסך חדש מאשר בחצי מחיר משומש בן 3 ללא אחריות. הסיכוי שלך למצוא קונה מתבסס אולי דווקא על העיצוב המיוחד של המסך, שעשוי לקרוץ לאנשים מסוימים.

פורסם
  • מחבר

^^^

אתה צודק לא אמרתי שלא.

העניין הוא שיכול להיות שיתמזל מזלי ואני אוכל למכור אותו ב-500 וזה יהיה מצויין, זה הכל, גם 400 יהיה טוב :)

אבל אני עדיין בהתלבטות אם בכלל שווה לי למכור אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים