עבור לתוכן

מה ההבדל בין ה-2443BW לבין ה-T240 של samsung?

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני שאני מחליט סופית על הרכישה אני מבקש עזרה כנה בנוגע להבדל בין ה-samsung 2443BW לבין ה-samsung T249 , חוץ מהמחיר כמובן.

בנוסף אני מבקש המלצות בנוגע לאחד מהמסכים הנ"ל.

תודה מראש,

מיכאל[br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 10:23:08

תיקון : הכוונה היא ל-T240 (ולא T249 כמו שנכתב)
פורסם

ה 2443 מגיע עם סטנד מתכוון לגובה, ואפשרות PIVOT והוא על מסילה כך שאפשר להזיז אותו ימינה שמאלה בלי להרים

אני אישית מרוצה.

פורסם

מעבר ל Pivot, ל T240 יש HDMI, בעוד של 2443 אין.

חוצמזה לפי הבנתי אין הבדל מהותי בין השניים.

פורסם

אז למה ה-T240 עולה יותר?

מתאם מ-DVI ל-HDMI עולה רק כ-30 ש"ח.

פורסם

הוא "יפה" יותר (ה T240)

פורסם

אתה רציני? זה מה שמייקר אותו?

כמו כן, אני קראתי באתרי חו"ל על זליגת אורות חמורה מהקצוות ב-T240 בסצנות כהות, אך לא קראתי ביקורת כזו לגבי ה-2443BW וגם לא לגבי 2333SW.

לא ברור לי האם זה מקרי והיה מדובר בלקוחות עם דרישות נמוכות יותר שקנו במחיר זול יותר, אבל ה-T240 שהוא כל כך מפורסם מלא ב-comments על ה-bleeding הזה.

אגב, ה-T240 הוא גם קל משקל לעומת ה-2443BW, אבל אולי זה בגלל הפיבוט של 2443BW שנותן גמישות ותזוזה לעומת ה-T240.

כמן כן, משום מה, לפי אתר היצרן, ה-T240 לוקח טיפ-טיפה יותר חשמל(לא משהו שיהווה שיקול למישהו) ואני לא מבין למה, כי חשבתי שמדובר בפאנל זהה.

פורסם

אל תצפה למשהו שונה בין המסכים. זה אותה רמת מסכים מאותה חברה, הסיכויים לתקלות וזליגות קיימת בשניהם.

לי יש את ה-240 ואני מבסוט ולא רואה שום בעיה איתו

ה-T240 מגיעה עם HDMI וUSB HUB של 2 כניסות, זה ההבדל היחיד.

הוא עולה יותר כי הוא יותר אלגנטי בעיקר

פורסם

אבל אתם אומרים שאיכות התצוגה כמעט זהה בשתי המסכים?

פורסם

לא, אנחנו אומרים שהיא זהה :)

פורסם

מהאתר הרשמי.

ה-2443BW

http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS24MYKRBC/EDC

ה-T240

http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS24TWHSUV/ZA

יש הבדלים בגודל - ה-T יותר אורך אופקית וה-BW יותר ארוך אנכית(עם ובלי הפיבוט). מבחינת עובי הצג, יחד עם הפיבוט, ה-T דק יותר בחצי ס"מ שזה יתרון קטן עבור אנשים כמוני שאצלם מרחק הצפייה הוא גבוליו אני רוצה לשים את הצג עד כמה נשיתן בקצה השולחן.

מבחינת המשקל ה-BW שוקל 7.7 ק"ג ואילו ה-T קל יותר - 6.8 ק"ג.

לפי התמונות והכתוב באמת עושה רושם שה-T אלגנטי ויפה משמעותית וזה בולט לעין.

ב-2443BW כתוב שהוא עומד בתקן TCO2003 ואילו ב-T240 זה לא כתוב; יש סיבה לכך?

ב-2434BW זווית הצפייה האופקית טובה יותר(170 לעומת 160), עכשיו שמישהו יסביר לי מה ההבדל בין זווית צפייה אנכית לאופקית :)

פורסם

לפי התמונות והכתוב באמת עושה רושם שה-T אלגנטי ויפה משמעותית וזה בולט לעין.

ה-2443BW הוא בעל עיצוב קלאסי, שמרני, משרדי, משעמם, איך שתעדיפו לקרוא לזה.

ה-T240 מתיימר להיות "אלגנטי ויפה" איך שאתה מגדיר אותו. בפועל הוא נראה כמו צעצוע פלסטיק נוצץ. לדעתי די מכוער, אבל זה עניין של טעם. :)

ב-2434BW זווית הצפייה האופקית טובה יותר(170 לעומת 160), עכשיו שמישהו יסביר לי מה ההבדל בין זווית צפייה אנכית לאופקית :)

זה לא משנה, כי גם ככה אלה נתונים מצוצים מהאצבע וחסרי משמעות.

פורסם

תודה QttP.

אתה עוזר כאן להרבה אנשים.

אחרי שעשיתי חושבים ולקחתי בחשבון שאני אחבר את המסך החדש שאקנה למחשב ענטיקה(AMD XP2500 ATI 9800PRO, זוועה מחרידה נכון?) ואני אקנה מחשב חדש רק עוד כמה חודשים ובעוד שנה וחצי לערך ארכוש מסך עם פאנל איכותי ואת הראשון אעביר לבית של אמא שלי, הגעתי למסקנה שעם פאנל יחסית לא משהו ה-2443BW הוא אכן המסך המשתלם ביותר. לא אכפת לי מהמראה ורק קצת חבל שאין חיבור HDMI(במיוחד שיהיה לי צורך בו זמנית בחיבור DVI ובחיבור HDMI, אבל לא קריטי, פשוט אשתמש בחיבור VGA במקום DVI באחד המחשבים).

אני לא מתכנן שהמסך הזה ישמש כטלוויזיה המחוברת לממיר או נגן סלוני, לכן העובדה שב-T240 יש כניסת HDMI ויציאת SPDIF עבור רמקולים עבור פס הקול שעובר ב-HDMI אינה מהווה יתרון. גם ה-USB שיש ב-T240 ממש לא עושה לי את זה, כי יש כניסת USB 1 ו-2 יציאות USB, שזה אומר שהגדלתי את מספר חיבורי ה-USB ב-1 בלבד. אני גם לא צריך חיבורי USB במסך כי מספיק נוח במחשב ובלפטופ שאקנה.

ההבדל במחיר והארגונומיה קרצו לי יותר.

ראיתי אתמול שבאייבורי, אצלה אני קונה הרבה ואני לקוח מרוצה, המסך עולה 1280 ש"ח(לעומת ה-T240 שעולה 1470 ש"ח). אני מתקשר ומספרים לי שזה עולה 1416 ש"ח. התווכחתי קצת ונוכחתי לדעת שבאתר המחיר באמת עלה מאתמול להיום מ-1280 ל-1416. ב-ZAP עדיין לא עדכנו את זה. בכל אופן, בשביל פער כזה במחיר הזמנתי ב-ShopSale ב-1276 ש"ח בדואר רשום ואני מקווה שבשבוע הבא זה יגיע :)

פורסם

גם אני שוקל להזמין אותו, וגם אני התאכזבתי מעליית המחיר באייבורי. הבעיה עם מקומות כמו סיילשופ ו- וואלהשופס (שאצלם אני יכול לקנות אותו ב- 1150 ש"ח) היא מה קורה כשאתה מקבל מסך עם בעיה/פיקסלים מתים.. בחנות רגילה כמו פנדה/טיאמאס/אייבורי אתה יכול לדרוש בדיקה על המקום ולדעת שאתה לוקח הביתה מסך שהוא 100%, ואם אתה מזמין בדואר מאתר אונליין, לך תרדוף אחרי זה אחרי חיון אם יש בעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים