עבור לתוכן

עזרה בבקשה - קניית מחשב נייד קל עד תקציב של כ4000

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רואה שמחירי כמה ניידים צונחים וצונחים ואני מעוניינת במחשב נייד קל משקל עם ביצועים טובים וזמן בטריה טוב :) (לא גיימרית ולא מריצה תוכנות כבדות)

ראיתי כמה דגמים שנשמעים נחמדים :

HP Compaq Mini 700E

Lenovo IdeaPad S10e

LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ

HP Mini Note FU344EA 1.6GHz

אם יש לכם דעה הארות הערות תובנות או המלצות אחרות אשמח לשמוע

תודה

פורסם

נא להגדיר תקציב ולהכניס אותו לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

כמו כן, מה זה "ביצועים טובים"? מהם השימושים שלך במחשב? המחשבים שציינת כולם נטבוקים, האם זה הכיוון/ גודל שאת מחפשת או שאת רוצה להסתכל גם על מחשבים סטנדרטיים? מה זה "קל משקל" לדעתך? יש אנשים שחושבים ששלושה קילו זה קל משקל ויש כאלו שלדעתם שני קילו זה המון. מה זה "זמן בטריה טוב"? שלוש שעות או 10 שעות?

פורסם
  • מחבר

ביצועים טובים אלו ביצועים שיריצו את תוכנות האופיס ופוטושופ וגם ישמיעו מוסיקה באכות סבירה.

משקל קל לדעתי זה עד 2 ק"ג

זמן בטריה טוב 3 שעות ומעלה , 10 שעות לא שמעתי שיש בלפ טופים אשמח לגלות שאני טועה :)

פורסם

ביצועים טובים אלו ביצועים שיריצו את תוכנות האופיס ופוטושופ וגם ישמיעו מוסיקה באכות סבירה.

כל מחשב יעשה את זה. השאלה היא כמובן מהם הסטנדרטים שלך. נטבוקים מספקים ביצועים פחותים ממחשבים סטנדרטיים כמובן וקשה לומר האם זה "מספיק" או לא שכן מדובר במדד די סובייקטיבי שתלוי בציפיות שלך. עקרונית אני לא הייתי אומרת שנוח לעבוד על נטבוק בפוטושופ, בעיקר בגלל הרזולוציה הנמוכה. אבל, שוב, זו שאלה של העדפה אישית והרגל.

לא התייחסת לשאלת הגודל. נטבוקים מגיעים ב-9-10" בדר"כ ואילו מחשבים סטנדרטיים מתחילים ב-12.1" בדר"כ. בנטבוק את מקבלת מחיר נמוך, חיי סוללה גבוהים וניידות גבוהה על חשבון הביצועים ונוחות העבודה (מקלדת מצומקת, touchpad קטן ורזולוציה נמוכה). תחשבי אם זה מתאים לך לצרכים ואיזה סוג של עבודה את מתכננת לעשות עם המחשב. נטבוק לא נועד להיות תחליף מלא למחשב שולחני (אם כי כמובן תמיד יש אלו שעושים בו שימוש כזה) אבל יתאים יותר אם מה שאת רוצה זה משהו מאד נייד להקלדה בשיעורים וגלישה באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

שאלת הגודל היא תלויית נתונים אחרים... אם אני אקבל חיי סוללה ארוכים יותר כתוצאה מגודל המסך אני אעדיף את המחשב עם המסך הקטן יותר.

חוץ מזה יש נוחות בסחיבת מחשב עם מסך קטן ולכל מקלדת אפשר להתרגל , לא ? :)

פורסם

חוץ מזה יש נוחות בסחיבת מחשב עם מסך קטן

בהחלט.
ולכל מקלדת אפשר להתרגל , לא ? :)

לא.
פורסם

אני חושב שאולי את צריכה לגשת לרשת סאג ולבקש שיראו לך את הנייד acer aspire one ao751 הוא מגיעה עם מסך 11.6" ,מקלדת גדולה ונוחה, משקלו 1.3ק"ג והוא עדיין הבגדרה של נטבוק אך הביצועים שלו נמוכים מנט בוק סטנדרתי מעבד Z520 1.33Mhz אני מניח שזה עדיין יריץ פוטושופ וכל מה שציינת

מחירו 2500ש"ח לי יש 10" הייתי שמח לתת למחשב שלי עוד 1.6" זה הבדל לא קטן ,אולי הייתי מתפשר עוד יותר על הביצועים על חשבון הגודל והנוחות הזאת שניתן לקבל מהאייסר הזה אבל כשאני קניתי לא היו כאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים