קירור רציני וחזק ל Q6600 - עמוד 2 - אוברקלוקינג וקירור - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

קירור רציני וחזק ל Q6600


mos86

Recommended Posts

  • תגובות 39
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

פותח התרד וחברים יקרים..עם כל הכובד לMUGEN..לבחור יש מבוסס G31..ככה שלהגיע רחוק הוא ממש לא ..

כמו כן לגבי הקירור..פותח התרד הטמפ' שלך לא חורגות מכלום..אם אתה לא מתכנן OC (וגם אם כן הוא יהיה ממש קטן עם הלוח אם שלך) ב100-120+- שקלים יספיק בהחלט..

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

פותח התרד וחברים יקרים..עם כל הכובד לMUGEN..לבחור יש מבוסס G31..ככה שלהגיע רחוק הוא ממש לא ..

כמו כן לגבי הקירור..פותח התרד הטמפ' שלך לא חורגות מכלום..אם אתה לא מתכנן OC (וגם אם כן הוא יהיה ממש קטן עם הלוח אם שלך) ב100-120+- שקלים יספיק בהחלט..

Sound of reason...

אין שום סיבה בעולם לקנות קרור ב200 שקל (טוב ככל שיהיה) למעבד שעובד בסטוק (ועל לוח שלא מאפשר שום OC שכן הוא לוח של אינטל אם אף אחד לא שם לב).

קרור ב100-120 ש"ח יספק מענה הולם (וגם זה מיותר למען האמת).

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

המון!!!!

אנשים הגיעו עם הקירור הזה גם ל4GHZ עם המעבד שלך...

אני עם סטוק ועם מעבד כמו שלך הגעתי ל 3.20GHZ...

אז עם מוגן אני אגיע גם ל 4.20GHZ אני מאמין..

בקיצור..המוגן הוא תמורה הכי טובה לכסף!

יתן לך MAX ביצועים ב MIN מחיר!

לא הגזמת אולי גם ל4.80GHZ..

פןתח התרד לי יש את המעבד הזה והמגבלה שלו היא כמו שצינו פה לא מעל 3.7X במקר הכי טוב..!

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

לא הגזמת אולי גם ל4.80GHZ..

פןתח התרד לי יש את המעבד הזה והמגבלה שלו היא כמו שצינו פה לא מעל 3.7X במקר הכי טוב..!

אילו שטויות!!

כנס לכאן http://hwzone.co.il/ocdb/index.php

ותראה לאיזה OC מגיעים עם המעבד שלי...

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

לדעתי בכל זאת צריך לקנות קירור יותר טוב מהסטוק של ,ככה גם כל שאר הרכיבים במערכת יהיו יותר קירים וישמרו ליותר זמן :smile1:

לי יש Q6600מורכב אליו טוניק ,אני במצב רגיל כל הזמן על 3 GHZ בלי תוספות למיניהם,טמפ בסטוק סביב 45-49 במאמץ של פתוח ואיזה 20 בו על 55-59 ...במאמץ מקסימלי 65 בלחץ עכשיו בקיץ :xyxthumbs:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

בעיקרון יש פלטה שמגיע איתו כדי להרכיב אותו צריך לפרק את הלוח,על הפלטה יש ספוג כזה שמונע מגה של הפלטה אם הלוח כלומר מונע קצר :smile1:

לא מומלץ להזיז את המארז הרבה ממקום למקום כדי שזה לא יתלש,בעיקרון לא אמור לקרות,אצלי זה כבר שנתיים ככה ואני מרבה להזיז אותו וליסוע איתו ממקום למקום ועדיין שמיש .

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...