עבור לתוכן

עזרה| מסך כחול בעליית של הווינדוס פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

מדובר במחשב נייח שלא עבד כמה חודשים, יש מסך כחול בעליית של הווינדוס ואיתחול קבוע אני לא מצליח להגיע לויינדוס

השגיע המפורטת היא stop:000000A5

זה הפתרון שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לבין מה צריך לעשות

To resolve this behavior, contact the manufacturer of your computer to obtain a BIOS that is fully ACPI compliant.

To work around this behavior, manually install the Standard PC hardware abstraction layer (HAL):

Restart the computer to restart Setup.

When Setup starts again, press F7 (not F6) when you see the "Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver" screen.

Windows automatically disables the installation of the ACPI HAL and installs the Standard PC HAL.

מדובר במחשב שהוחלף לו הספק כוח לספק 500W, בוצע בו ניקוי יסודי של אבק ושימון מאווררים , ושמתי משחה טרמית מחדש

בבדיקת טמפ' בביוס הטמפ' לא עולה על 50 מעלות

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

פורסם

and then restart your computer from the CD-ROM.

Note Some computers may require that you modify the basic input/output system (BIOS) settings before you can start the computer from a CD-ROM. For information about how to modify BIOS, see your computer documentation.

When the "Welcome to Setup" screen appears, press R to start Recovery Console.

If your computer is configured for dual booting or multiple booting, select the relevant Windows XP installation.

When you are prompted to do so, type the administrator password, and then press ENTER.

Note By default, the administrator password is blank in Windows XP Home Edition.

By default, Hiberfil.sys is typically located in the root directory (C:\). At the command prompt, type del hiberfil.sys, and then press ENTER.

Restart the computer

בעיקרון אתה צריך למחוק את הקובץ הזה hiberfil.sys או כמו בהנחיות למעלה או עם לייבCD

פורסם

אני חושב שהם התקוונו שתתקין מחדש את הBIOS.

תלך למעבדת מחשבים נראה לי שהם יפתרו לך את הבעיה הכי טוב...

וגם כשאתה מדליק את המחשב, הוא מצפצף?

קרא את זה אולי זה יעזור: http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/

פורסם
  • מחבר

המחשב לא מצפצף ואני מעוניין לפתור את הבעיה לבד הבעיה היחידה שיש היא המסך הכחול שמרסט לי את המחשב לפני שעולה הווינדוס, מדובר בדיסקים קשיחים בני שנתיים ויותר אני חושש שמדובר בסקטורים פגומים אך אני לא בטוח בגלל זה אני מתייאץ איתכם

תודה

פורסם

בעיה שלך בביוס.

תעזוב את כל היתר זה לא קשור.

פורסם
  • מחבר

בעיה שלך בביוס.

תעזוב את כל היתר זה לא קשור.

ומה אני עושה איך אני פותר אית זה?

פורסם

1. שם כל השגיעה בפורום - לא רק A5 . כל שורה של מספרים.

2. מנסה ריסט לביוס.

3. מעדכן ביוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים