פורסם 2009 ביולי 816 שנים כשקופאיות מנסות לשכנע אותי לעשות כרטיס מועדון שופרסל בטענה ש"זה בחינם, למה לא?"עוד דוגמא למנטליות הברית מועצותית ;D
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אנשים שקוראים לי אחי מבלי שהם מכירים אותי. צריך להרוג אנשים כאלה ואנשים שקוראים לך ידידי מבלי שהם מכירים אותך אתה גם רוצה להרוג? "אחי" זאת פנייה מנומסת (יחסית), יהיה לך יותר נעים אם יגידו לך "אתה בחולצה האדומה"? כך עם ישראל אחים.... לא תעשה עם זה כלום עכשיו אני יכול לנחש שהתגובה שלך תיהיה ציטוט של ההודעה שלי עם הכיתוב "אנשים כמוהו"
פורסם 2009 ביולי 816 שנים ואנשים שקוראים לך ידידי מבלי שהם מכירים אותך אתה גם רוצה להרוג? "אחי" זאת פנייה מנומסת (יחסית), יהיה לך יותר נעים אם יגידו לך "אתה בחולצה האדומה"? כך עם ישראל אחים.... לא תעשה עם זה כלום עכשיו אני יכול לנחש שהתגובה שלך תיהיה ציטוט של ההודעה שלי עם הכיתוב "אנשים כמוהו" אנשים כמוהו סתם חח לא אבל אנשים שלא מכירים אותי וקוראים לי אחי כמעט תמיד צריכים משהו-אם זה לדעת מה השעה או כל מיני דברים כאלה. אז למה צריך "אחי מה השעה?" אפשר פשוט "סליחה מה השעה?"
פורסם 2009 ביולי 816 שנים למה להם עוד לפנות אליך? "אחי, המכנס הזה נורא מחמיא לך לטוסיק!"עדיף אחי מאשר "סלח לי"
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אנשים כמוהו סתם חח לא אבל אנשים שלא מכירים אותי וקוראים לי אחי כמעט תמיד צריכים משהו-אם זה לדעת מה השעה או כל מיני דברים כאלה. אז למה צריך "אחי מה השעה?" אפשר פשוט "סליחה מה השעה?" מה אתה ממוצא בריטי?????? מה זה סליחה אין כזה דבר פה.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מה זה סלח לי? על מה לעזאל הוא צריך לבקש סליחה? על זה שהוא מפריע לשלווה הפנימית שלך? על זה שהוא נושם? רעבק..
פורסם 2009 ביולי 816 שנים אנשים שמתעללים באנשיםמרוקאים שחושבים שהם מלכיםתימנים שחושבים שהם מצחיקיםעירקים שחושבים שהם חכמיםאשכנזים שחושבים שהם יותר טובים ממזרחיםאשכנזים שפחות טובים ממזרחיםאז אתה בעצם אומר שמזרחים הם נחותים בהשוואה לאשכנזים?הבורות והגזענות שנוטפת ממך היא גם התעללות במזרחים, ואולי לא תסכים איתי אבל הם אנשים לכל דבר.ד"א: אני תימני שחושב שהוא מצחיק.ואם יהיה אפשר להוסיף משהו אז: -ישראלים שנולדו וחיו 1-3 שנים מראשית חייהם, שהם לא זוכרים, ברוסיה ( ששם סביר להניח שהחיים לא היו משהו ) שחיים בדיסטנס והתכחשות מוחלטת לעובדה שהם ישראלים ומנסים לקיים חיים "רוסיים" במדינת ישראל.-אנשים ששונאים דתיים ואת הדת היהודית ( שאני אישית מעריץ ) בכלל בגלל כמה תכניות בכלבוטק.-משתמטים וחלאות שמחפשים להגיע לתפקיד הכי פשוט ולא מועיל בצבא.
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מה זה סלח לי? על מה לעזאל הוא צריך לבקש סליחה? על זה שהוא מפריע לשלווה הפנימית שלך? על זה שהוא נושם? רעבק.. אוקיי אז לא סליחה אבל לא יודע.. שאנשים שאני לא מכיר קוראים לי אחי זה מעצבן אותי...
פורסם 2009 ביולי 816 שנים את אלה שנכנסים לך בסט של המכון.. ומורידים משקל ואתה צריך להחזיר כל פעם (מדובר עם משקולות חופשיות עם מוט)
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מעצבן אותי שאי אפשר למצוא עבודה הגונה במקום הזה!!!ולא.. אני לא מחפש לעבוד במקדונלס!גרר למה כסף לא גדל על העצים?! :'(
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מה זה סלח לי? על מה לעזאל הוא צריך לבקש סליחה? על זה שהוא מפריע לשלווה הפנימית שלך? על זה שהוא נושם? רעבק.. מה שנקרא.. "נימוס"..
פורסם 2009 ביולי 816 שנים מה זה סלח לי? על מה לעזאל הוא צריך לבקש סליחה? על זה שהוא מפריע לשלווה הפנימית שלך? על זה שהוא נושם? רעבק.. על זה שהוא מטריד אותך בשאלות שלו אולי?
פורסם 2009 ביולי 816 שנים "סלח לי על זה שאני מתחיל בסלח לי אחי"אם בן אדם כזה היה קיים הוא כבר היה מת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.