עבור לתוכן

שדרגתי את האינטרנט אך אין שינוי

Featured Replies

פורסם

שידרגתי לפני יותר מ24 שעות את מהירות האינטרנט בבזק ובזק בינלאומי מ1.5 ל4 מגה.

עדיין לא לקחתי את הנתב האלחוטי אך אין שינוי במהירות.

האם ישנם פעולות שעלי לעשות כדיי לקבל את המהירות החדשה?

פורסם

לדבר עם 188(?) ולוודא שהם שידרגו לך את הקו אצלהם גם, אני מניח שאתה גם צריך מודם ADSL+2 ...

פורסם

אתה רק צריך להתחבר עוד פעם.. תעשה ריסטארט לנתב\מודם...

אם נשארה אותה מהירות אז או הבעיה אצל בזק או בזק בינלאומי

אם יש לך נתב אתה יכול להכנס לתפריט שלו לבדיקת מהירות קו...

פורסם

למיטב זכרוני בבזק זמן ההמתנה הוא 48 שעות, אלא אם נאמר אחרת...

בכל מקרה, כמו שנאמר, יש צורך בניתוק והתחברות לפי שההגדרות יכנסו.

תתקשר לבזק ולבזק בינ"ל ע"ל לבדוק תקינות הגדרות, אם אתה מוצא שהמהירות נשארת על 1.5 מגה.

פורסם

א.תמיד טוב לודא עם 166 שאתה מסונכרן על המהירות ששודרגה (במידה ואתה לא יודע איך לבדוק במודם).

אגב לגאונים של לעשות ריסט לנתב - ברגע שמעלים לך מהירות זה מרסט את הפורט והמודם מסתנכרן שוב !

ב.אם אין לך כח לטלפונים יש דבר מדהים מדהים - מטורף ! - נכנסים לאתר www.bezeqint.net תחת תמיכה טכנית יש בדיקת מהירות ועושים בדיקת מהירות בלינק.

אם אתה מגיע ל500 K - סימן ששודרגת - בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

תודה אכן ההורדה היא בקצב של 500 ק"ב. אך אין באמת שינוי שמורגש מ1.5 ל4 מגה משום מה...

פורסם

לאיזה הרגשה ציפית?

אתה לא תקבל כלום מלבד יותר מהירות בהורדה.. אבל אם גודל האתר לא עולה על 1MB אז אל תצפה לשינויים דרסטיים..

מה שכן תצפה זו הורדה יותר מהירה.. ז"א מה שקבלת בבדיקה שלך.

פורסם

א.תמיד טוב לודא עם 166 שאתה מסונכרן על המהירות ששודרגה (במידה ואתה לא יודע איך לבדוק במודם).

אגב לגאונים של לעשות ריסט לנתב - ברגע שמעלים לך מהירות זה מרסט את הפורט והמודם מסתנכרן שוב !

שינוי ההגדרות בLDAP לא ינתק אותך וימשיך להגביל אותך למהירות הנמוכה גם אם ההגדרות בDSLAM שונו, עד להתנתקות וחיבור מחדש . כמו כן, עד כמה שידוע לי שינוי הגדרות בספקית לא מנתקות אותך ויש צורך בחיבור מחדש ע"מ להכניס אותן לתוקף. לכן הגיוני מאוד, בעיקר למישהו שדואג להיות מחובר כל הזמן או שמתשמש בנתב, לבצע ניתוק יזום וחיבור מחדש לפני שהוא מתחיל כל בדיקה אחרת.

לא צריך לזלזל...

תודה אכן ההורדה היא בקצב של 500 ק"ב. אך אין באמת שינוי שמורגש מ1.5 ל4 מגה משום מה...

מהירות הגלישה תלויה בהרבה גורמים ולא רק במהירות ההורדה שלך. מהירות תשובה משרתי הDNS, מהירות מנוע הדפדפן והעומס על השרת המרוחק איפה שהאתר יושב גם ישפיעו על מהירות הגלישה. בחיבור עמוס של כמה מחשבים דרך נתב שינוי המהירות היה יכול להתבטא בשינוי מהירות הגלישה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על העזרה קיבלתי את התשובה שחיפשתי.

אכן טיפה המהירות גלישה גם השתפרה ועל מהירות ההורדה אין על מה לדבר.

הבעיה נראה לי שמשפיעה כרגע על ביצועים יותר טובים הוא הדפדפן...

שוב תודה.

פורסם

שינוי ההגדרות בLDAP לא ינתק אותך וימשיך להגביל אותך למהירות הנמוכה גם אם ההגדרות בDSLAM שונו, עד להתנתקות וחיבור מחדש . כמו כן, עד כמה שידוע לי שינוי הגדרות בספקית לא מנתקות אותך ויש צורך בחיבור מחדש ע"מ להכניס אותן לתוקף. לכן הגיוני מאוד, בעיקר למישהו שדואג להיות מחובר כל הזמן או שמתשמש בנתב, לבצע ניתוק יזום וחיבור מחדש לפני שהוא מתחיל כל בדיקה אחרת.

לא צריך לזלזל...

מהירות הגלישה תלויה בהרבה גורמים ולא רק במהירות ההורדה שלך. מהירות תשובה משרתי הDNS, מהירות מנוע הדפדפן והעומס על השרת המרוחק איפה שהאתר יושב גם ישפיעו על מהירות הגלישה. בחיבור עמוס של כמה מחשבים דרך נתב שינוי המהירות היה יכול להתבטא בשינוי מהירות הגלישה.

אחינו הLDAP בדרך כלל לא עושה את העבודה שלו זה א.

ב.ברגע שמשדרגים אותך מנתקים אותך ועוד לפני שהסתנכרת על LDAP כבר במהירות הנכונה.

ג.יותר פשוט קודם לבדוק באתר של הספק מאשר לעשות ריסט וכל חרטה אחרת.

פורסם

שמע, אתה לא היחיד שעבד/עובד בבזק...

אולי בעיסקי או איפה שאתה לא היית/נמצא ההגדרות בLDAP לא משנות, אבל אני הייתי עד לעשרות מקרים ש-א.ההגדרות בLDAP לא היו נכונות ו-ב. ההגדרות הלא תואמות הגבילו את המהירות.

ג. בדיקה בספקית לא רלוונטית, זאת בדיקה ולא צעד לפתרון. אפשר לצאת מנקודת הנחה שהבנת שיש בעיה כי עשית בדיקת מהירות והיא לא הייתה תקינה. למשל במקרה של פותח הדיון:

עדיין לא לקחתי את הנתב האלחוטי אך אין שינוי במהירות.

פורסם

שמע....יפה הציטוט "של עדיין בלה בלה".

כנראה אתה צריך ללמוד שלבי טיפול בתקלה !

שלב א - אבחון !!! אבחון אבחון !.

אחרי זה פיתרון !

לא ביצעת איבחון אלא ישר נתת פיתרונות.

אני הצעתי איבחון - כמובן עם פיתרון חבל"ז כולנו מבזבזים עליו כסף - 166 - מוקד מדהים אה ?

בכל אופן אין טעם לעשות ריסט ומה לא לפני שעשית איבחון נכון לא ?

פורסם

למה? ינשרו לך הידים?

פורסם

לא יקרה כלום אם תתקשר ל 166 ותבצע המחשת מהירות מולם!

זו לא טרחה גדולה כל כך!

פורסם

שמע....יפה הציטוט "של עדיין בלה בלה".

כנראה אתה צריך ללמוד שלבי טיפול בתקלה !

שלב א - אבחון !!! אבחון אבחון !.

אחרי זה פיתרון !

לא ביצעת איבחון אלא ישר נתת פיתרונות.

אני הצעתי איבחון - כמובן עם פיתרון חבל"ז כולנו מבזבזים עליו כסף - 166 - מוקד מדהים אה ?

בכל אופן אין טעם לעשות ריסט ומה לא לפני שעשית איבחון נכון לא ?

וואו, אתה כנראה חי בעולם עצוב עצוב של תמיכה תכנית. :sigh:

או שהחיים שלך הם כמו העבודה שלך או שאתה לא יודע להפריד ביניהם, לפחות אני מקווה שאתה כותב את זה בשעות העבודה ככה שאתה מקבל כסף בזמן שאתה מדבר כמו מדריך בקורס תומכים... החיים הם לא תסריט שיחה ::)

אם הטוסטר לא עובד, אין צורך לשאול אותו מתי הוא עבד פעם אחרונה, פשוט תחבר אותו לשקע תקין.

וקח את החיים בקלות, בעיקר באינטרנט. ;)

לילה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים