עבור לתוכן

בעיית מקום רצינית בכונן C. רק 4GB פנוי.

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק קשיח 160 GB ובC יש לי 40 GB סך הכל ובD יש לי 114 GB סך הכל. הבעיה היא שעכשיו בC יש לי רק 4 GB פנויים. 4GB התוכנות תופסות בProgram Files. את התיקייה USERES תופסת 3GB והתיקייה WINDOWS תופסת 20GB. מה כדאי לעשות כדי שיהיה יותר מקום? אני לא רוצה למחוק את התיקייה WINDOWS.

פורסם

יש לי דיסק קשיח 160 GB ובC יש לי 40 GB סך הכל ובD יש לי 114 GB סך הכל. הבעיה היא שעכשיו בC יש לי רק 4 GB פנויים. 4GB התוכנות תופסות בProgram Files. את התיקייה USERES תופסת 3GB והתיקייה WINDOWS תופסת 20GB. מה כדאי לעשות כדי שיהיה יותר מקום? אני לא רוצה למחוק את התיקייה WINDOWS.

ואם תמחוק את הספרייה WINDOWS , איך בדיוק תעלה לך מערכת ההפעלה?

לא הבנתי כמה הארד דיסקים/מחיצות יש לך אבל אתה פשוט יכול להתקין תוכנות בהארד דיסק גדול/מחיצה בעלת נפח יותר גדול , זה לא חייב להיות בC.

באופן עקרוני אתה יכול גם להתקין את מערכת ההפעלה על הארד דיסק בעל נפח גדול יותר/מחיצה בעלת נפח גדול יותר...

פורסם
  • מחבר

יש לי הארד דיסק אחד של 160GB עם 2 מחיצות C וD. ועכשיו להתקין את כל התוכנות שיש לי בC זה לא יהיה משמעותי כי התוכנות בC תופסות רק 4GB בProgram Files.

פורסם

יש לי הארד דיסק אחד של 160GB עם 2 מחיצות C וD. ועכשיו להתקין את כל התוכנות שיש לי בC זה לא יהיה משמעותי כי התוכנות בC תופסות רק 4GB בProgram Files.

גם למחוק את WINDOWS זה לא רלוונטי , חשבת אולי לקנות הארד דיסק עם נפח יותר גדול?

פורסם

תיקיה של וינדוס שתופסת 20 ג"יגה :s05:

נשמע הזוי ,יכול להיות שיש לך איזהשהו וירוס

או יותר מדי קבצים זמניים שאתה צריך למחוק

בדוק מה יש לך ב c:\windows\temp

בדרך כלל קבצים זמניים הולכים לתיקיה הזמנית

בתוך התיקיית פרופיל של המשתמש אבל לא תמיד

פורסם

תיקיה של וינדוס שתופסת 20 ג"יגה :s05:

נשמע הזוי ,יכול להיות שיש לך איזהשהו וירוס

או יותר מדי קבצים זמניים שאתה צריך למחוק

בדוק מה יש לך ב c:\windows\temp

בדרך כלל קבצים זמניים הולכים לתיקיה הזמנית

בתוך התיקיית פרופיל של המשתמש אבל לא תמיד

זה ממש לא מוזר , זה בערך הנפח שווינדוס ויסטה תופסת (עם כל ההתקנות,קבצים זמניים ונק' השיחזור וכד'...)

פורסם

תקנה עוד HD... זה הפתרון הכי טוב :)

ואז תעשה שהכונן שיש לך עכשיו ה-160 יהיה C עם הווינדוס

ועוד כונן (320-500) ל-D ושם תשים את כל הדברים שלך... נראה לי הגיוני.

גם המחירים היום פשוט מצחיקים של ה-HD

פורסם

תעביר כל ה DOCUMENTS ודאר למחיצה אחר.

חלונות יעשה לך זה בקלות בכמה קליקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים