פורסם 2009 ביולי 516 שנים הייהיום הערב פתאום נשמע פיצוץ מהמחשב(כמו קבל שיתפוצץ) ופתאום המסך ניכבה , ניסיתי להחליף כרטיס מסך אחר , אבל גם המסך לא נידלק, לפני שנה התנפח לי קבל ליד המעבד, אבל המחשב עבד רגיל , יכול להיות שכל הלוח אם נישרף? עקב קבל שהיה מנופח? רוני
פורסם 2009 ביולי 516 שנים תצטרך להסתכל על הקבל המדובר בלוח כדי באמת לדעתאבל לדעתי יותר סביר שהבום ששמעתההגיע מהספק כוח ,בכל אופן תן תיאור יותר מפורטשל המצב כרגע,האם המחשב נדלק בכלל? בכל אופן אני מתקשה להבין למה לא עשיתה שוםדבר לאחר שהבחנתה בקבל הנפוח
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר הייהחלפתי ספק חדש לפניי חודש לSPIRE 550W , כך שלא ניראה לי שהספק נישרף, הסתכלתי על הקבל הנפוח, הוא באותו מצב בדיוק כמו לפניי שנה , לא התנפח עוד.המחשב נידלק ומשמיעה ציפצוף אחד , קשה לי לדעת עוד.רוני
פורסם 2009 ביולי 516 שנים הייהחלפתי ספק חדש לפניי חודש לSPIRE 550W , כך שלא ניראה לי שהספק נישרף, הסתכלתי על הקבל הנפוח, הוא באותו מצב בדיוק כמו לפניי שנה , לא התנפח עוד.מה קשור בכלל? זה לא משנה שהחלפתה אותו לפני חודש אנחנו מדברים על מה שקורה עכשיו ולא מה שקרה בעבר,אין שום קשרהבום ששמעתה הוא בהחלט קבל שהתפוצץ,כיוון שהקבל הנפוח על הלוח אםבאותו מצב כפי שהיה,זה חייב להיות קבל בספק הכוחנצל את האחריות ותחליף אותועריכה : פעם ראשונה שאני שומע על מסך CRT שהלך לו קבלטוב אני מניח שלכל דבר יש פעם ראשונה
פורסם 2009 ביולי 516 שנים "המחשב נידלק ומשמיעה ציפצוף אחד"ביפ אחד קצר בהדלקה = פוסט גמר טוב .אתה יחול לנסות אנליזה שכאן:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386079.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.