עבור לתוכן

עזרה: צריך עזרה מפרט מחשב לגיימינג תקציב 3780 ש

Featured Replies

פורסם

9600 הרבה הרבה יותר זול אבל אם אתם אומרים אז אני הולך על GTX260

גם 8400GS יותר זול :silly: :silly:

U Get What U Pay For

• תגובות 87
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא לא GTX260 יקר מדי בישבילי למרות שאני ממש רוצה אותו

פורסם
אבל 9600 ממש משתלם לי לא יודע חח יש לו הרבה זיכרון מה אז מה זה משנה?

כבר הסברתי לך שבכרטיס מסך כמות הזיכרון הוא דבר שולי. כמות הזיכרון באה לידי ביטוי בעיקר ברזולוציות של מסכים- ככל שהרזולוציה יותר גבוהה (מסך גדול יותר אפשר להגיד בחלק מהמקרים) ככה צריך יותר זיכרון הכרטיס המסך. למסכי 22" גם 512 מגה הוא מספיק.

אפילו אם ל9600GT היה 4096 מגה זיכרון, הוא אפילו לא היה מתקרב לכרטיסים חזקים ממנו ובכלל הביצועים לעומת גרסת ה512 לדוגמא היו כמעט אותו הדבר.

GTX260 חזק פי 2 בערך מ9600GT,ככה שאם היית לוקח אותו, משחקים כמו קרייסיס וGTA IV היו עובדים רק בהגדרות בינוניות ובכלל במשחקים שעוד מעט יצאו שציינת אני בספק אם הוא יריץ אותם בכלל בצורה חלקה. GTX260 היה יכול היה להיות חזק יותר גם אם היה לו רק 256 מגה זיכרון, כי שוב- זה לא הגורם המרכזי שאתה מסתכל עליו כשאתה בוחר כרטיס מסך.

אם הGTX260 יקר בשבילך, תרד במעבד לE8400 או 720BE ששמתי לך מההתחלה, אתה בקושי תרגיש הבדל במשחקים אם בכלל. לעומת זאת אם תרד לכרטיס חלש יותר, אל תתפלא שמשחקים ירוצו לך בצורה בינונית ואתה תהיה בבאסה שמחשב חדש שרק קנית, בקושי מריץ/יריץ משחקים כבדים.

אם אתה רוצה אתה יכול לקחת HD4770/HD4850 שעולה בסביבות ה600 שקלים, הם חזקים יותר מ9600GT בהרבה, אבל מן הסתם חלשים מHD4870/GTX260. לכן המלצתי היא שכדי להינות ממשחקים כבדים (ואני רואה שאתה ממש רוצה) אז כדי לשים דגש על כרטיס המסך ולקחת אחד חזק, אפילו אם זה על חשבון רכיבים אחרים שלא ישפיעו כמעט בכלל על המשחקים והעבודה הכוללת במחשב.

פורסם
  • מחבר

הבנתי עכשיו.. שמע גם החלפתי מעבד ל Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray כי הוא הרבה יותר זול ממקודם. יש לי שאלה הלוח אם שבחרתי עכשיו הוא Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset והוא עולה 453 שקל ואני ממש רוצה לקחת את הGTX260 אבל זה יקר אז אני רוצה לקחת לוח אם יותר זול וזה יוריד את המחיר הכללי אבל השאלה היא אם אני יקח לוח אם זול יותר זה ישפיע על הביצועים של המחשב ושל המשחקים שרצים עליו? והאם זה חשוב שהספק כוח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 הוא בכלל חשוב או קשור לביצעוים של המחשב? ושל המשחקים? אם לא אז אולי לקנות זול יותר?

פורסם

אני לא מבין... אנשים פותחים תרד'ים במטרה להתיעץ ולקבל חוות דעת\המלצות אבל באותו הזמן הם בוחרים ללכת ראש בקיר.... :screwy:

פותח התר'ד, נתנו לך המלצות. קח או לא תקח, זו בחירה שלך. אבל אל תלך ראש בקיר, אתה מקשה על עצמך ועלינו לעזור לך.

תר'ד חופר.... :s07:

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין... אנשים פותחים תרד'ים במטרה להתיעץ ולקבל חוות דעת\המלצות אבל באותו הזמן הם בוחרים ללכת ראש בקיר.... :screwy:

פותח התר'ד, נתנו לך המלצות. קח או לא תקח, זו בחירה שלך. אבל אל תלך ראש בקיר, אתה מקשה על עצמך ועלינו לעזור לך.

תר'ד חופר.... :s07:

מה אכפת לך הוא ממש עוזר לי אני קונה את המחשב מחר ואני תצריך עזרה!! צריך תשובה לגבי הלוח אם. ואני לא הולך ראש בקיר הוא אמר לי שGTX 260 טוב אז אני מאמין לו ואני קונה אותו אבל עכשיו אני צריך להוריד קצת מחיר

הבנתי עכשיו.. שמע גם החלפתי מעבד ל Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray כי הוא הרבה יותר זול ממקודם. יש לי שאלה הלוח אם שבחרתי עכשיו הוא Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset והוא עולה 453 שקל ואני ממש רוצה לקחת את הGTX260 אבל זה יקר אז אני רוצה לקחת לוח אם יותר זול וזה יוריד את המחיר הכללי אבל השאלה היא אם אני יקח לוח אם זול יותר זה ישפיע על הביצועים של המחשב ושל המשחקים שרצים עליו? והאם זה חשוב שהספק כוח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 הוא בכלל חשוב או קשור לביצעוים של המחשב? ושל המשחקים? אם לא אז אולי לקנות זול יותר?

פורסם

אין לי שום בעיה עם השאלות שלך... ההיפך הוא הנכון. אבל קיבלת המלצות וגם הרבה הסברים וחיזוקים להמלצות, ואתה פועל אחרת ממה שהמליצו לך... (כמובן שזו זכותך המוחלטת) אבל אם ככה אתה פועל, למה באת להתיעץ בכלל?... נראה שאתה מסתדר מצויין לבד.

אני מאוד מבקש, תן תקציב מעודכן, תגיד אם אתה רוצה מסך ואם כן - באיזה גודל?, ותאמר אם אתה רוצה מערכת הפעלה. אני אבנה לך מפרט עכשיו שיתאים לך כמה שיותר.

פורסם

אם בחרת ללכת על E8400, לוח אם תקח EP43-DS3L וספק כח תשאיר סיסוניק 500W. אל תקח ספק כח זול יותר אחרת יהיו לך בעיות במחשב וחלקים עלולים להשרף.

אם אתה רוצה עדיין להוזיל אפשר לעשות את הדברים הבאים:

-מעבד לקחת E720BE עם לוח ג'יגבייט MA770. (ממליץ)

-בנוסף, ניתן להחליף את המארז לאחד יותר פשוט כמו RAIDMAX APEX שעולה סביב ה160 שקלים.

הנה מערכת לדוגמא, סימנתי שיעשו לך אוברקלוק כדי לחזק את המעבד אם תרצה. אם אתה לא רוצה אוברקלוק, תוריד את הקירור ששמתי-

Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler זה יחסוך לך עוד 120 שקלים.

מעבדים

AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤757

קירור למעבד

Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120

לוחות אם

Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439

מארזים

RAIDMAX APEX NO PSU ¤166

ספקי כח

SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360

זיכרונות

Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ¤289

כוננים קשיחים

Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305

כרטיסי מסך NVIDIA

Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe ¤999

כוננים אופטיים

LG GH22NS X22 Sata Black ¤136

שרותי מעבדה

הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3646

3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤3536.62

המפרט הורכב באתר:http://www.tmsfox.co.il/

פורסם

הלוח אם הזה יהיה יותר טוב\שווה אבל זול יותר:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5346

עריכה: אני חוזר, תן תקציב מעודכן, תגיד אם אתה רוצה מסך ואם כן - באיזה גודל?, ותאמר אם אתה רוצה מערכת הפעלה.

יאיר יש לך מושג אם הוא רוצה מסך או לא?... הוא הצליח לבלבל את הבילבול שלי.

פורסם
  • מחבר

תודה גבר אתה פשוט אחלה!!!! :xyxthumbs:

אוקיי מה זה אוברקלוק חח ??

ולגבי המעבד יש משחקים אבל שדורשים 3.00 GHZ והמעבד שנתתה זה 2.80 יש בכלל הבדל גדול בין זה?

ומסך אני כן רוצה ומערכת הפעלה לא צריך אני יתקין בעצמי גודל מסך 18 אינץ כי זה הכי זול לא?

על תתעצבן עליי כי אני לא ממש מבין גדול בחומרה וזה

פורסם

אני לא ראיתי אף משחק שדורש מעבד כפול ליבה של 3GHZ. אולי אתה מתכוון למעבדים היותר ישנים כמו פנטיום 4 או פנטיום D.

אוברקלוק זה המהרת התדר של רכיב כלשהו. לדוגמא אם המעבד 720BE עובד על 2.8 ג'יגהרץ. אחרי אוברקלוק, כנראה הוא יעבוד בתדר שמעל 3 ג'יגהרץ.

אני ממליץ לך לחפש כמה מדריכים והסברים ברשת כדי שתבין בכלליות מה זה, שאם תהיה בעיה תוכל להתמודד עמה בביוס/לא להבהל יותר מדי. אם אתה קצת חושש או מעדיף לא לעשות את זה, אז אל תבקש שיעשו לך. המעבד חזק כמו שהוא.

בנוגע למסך- המסך הזול ודי איכותי שאני יכול להמליץ לך מהחנות הזו הוא זה- http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?ProductID=1669

פורסם

פותח הת'ראד: תן בבקשה תקציב מעודכן, וציין האם הוא כולל את המסך.

פורסם
  • מחבר

אין ממש תקציב אבל ההורים שלי סיכמו על מהשו שהיה 4000 ולא יודע והכי עדיף שהיה קצת מתחת ל4000

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הכותרת אבל השימושים זה מה שאני רוצה מה הבעיה?

ושאלה מה זה כוננים קשיחים למה זה כזה יקר זה חשוב בכלל? למה לא לקנות איזה מהשו ב280 שקל זה לא קשור בכלל לביצועים של המחשב ומשחקים לא? Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive זה הרבה יותר זול וההבדל היחיד פה זה ה320G זה כול כך משנה? :S

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים