פורסם 2009 ביולי 316 שנים טוב בקצרה, אחרי ריסט למחשב שלי עלה הXP 32BIT SP3 הכל טוב ויפה אבל בעיה קשה מאוד שאין לי דרך לפתור אותה - העכבר והמקלדת אינם מגיבים כלליש אורות בהם אז זה אומר שהם מחוברים, ואפילו כשאני מחבר ומנתק את העכבר ישנו צליל חיבור וניתוק חומרה אבל המצביע פשוט לא מגיב וכך גם שום מקש במקלדת.אודה לכל עזרה מכם כי ההרגשה היא פשוט להיות קטוע ידיים.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים קודם כל, מחברים אותם למחשב אחר. דבר שני, מחברים ומנתקים אותם רק כשהמחשב כבוי, ליתר ביטחון. אם יש עוד עכשיו או עוד מקלדת, נסה אותם על המחשב שלך. זה ייתן לנו איזושהו אינדיקציה לגבי איפה לעזאזל הבעיה.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מדובר במקלדות USB או PS2? לא משנה מה, חפש דרייברים, שים אותם על DOK או משהו ואז תוודא שהם יעלו ב-XP ויתקינו את עצמם. משהו חייב לעבוד. אני משער שה-BIOS מסתדר עם קיומם?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר חוץ מהקופסא הזאת שנקראת XP אין לי שום בעיה, לא ב7 לא בלינוקס ולא בביוס.ואיך בדיוק אני שם דרייברים שייטענו אוטומאית ויתקינו עצמם ללא שום צורך בלחיצה כשאני טוען את הXP?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אף מקלדת ועכבר לא עובדים? בכלל? ניסית גם USB וגם PS2? ואני האמת עובד עם 7 בתור מערכת ראשית, ונהנה מאוד
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר לנסות (תפריט של SAFE MODE )LAST KNOWN GOOD CONFIGURATIONF8load last known good configurationניסית?ניסיתי, לא עזר, אותו מצב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.