עבור לתוכן

סתם רציתי לפתוח את עיינכם הסגורות למעבד ה&#149

Featured Replies

פורסם

amd מפציצה עם האמא של כל המעבדים

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20090630114735_AMD_Unwraps_Phenom_II_X4_42_Black_Edition_TWKR_Less_Than_100_Chips_Worldwide.html

כרגע מחזיק בשיא העולם לאחוזי o.c , עם 230 אחוז יותר תדר מבסטוק .

מעבד זה הוא גם ההבטחה של amd להיכנס לתוך ה 7 אולי אפילו 8 ghz ולישבור את השיא של אינטל והpentium 4 הישן שלהם .

וכניראה שהוא הולך להיות המרובע ליבות שהגיע למהירות הכי גבוה איי פעם .

Phenom II X4 42 B.E TWKR

משהוא שפירסמתי פה בחדשות o.c אבל לדעתי ראוי לחשיפה גדולה יותר .

פורסם

הTWKR הם נדירים ויקרים.

כע כתוב שהם מוכרים רק פחות מ100 מהם... וגם זה רק ל"לקוחות נבחרים" שיכולו לבדוק ולעשות OC ולשבור שיאים...

פורסם
  • מחבר

כע כתוב שהם מוכרים רק פחות מ100 מהם... וגם זה רק ל"לקוחות נבחרים" שיכולו לבדוק ולעשות OC ולשבור שיאים...

הTWKR הם נדירים ויקרים.

חברה הם לא נדירים ויקרים ,הם חסריי מחיר ,הם לא למכירה ,רק מספר אוברקלוקרים מכובדים ,וכמה אתרי חומרה מקבלים אותם .

פורסם

אני לא מבין מה הרעיון בלייצר כזה מעבד. כדי להראות "לנו יש יותר גדול"? :kopfpatsch:

פורסם

אם היית קורא את המאמר היית מבין שמדובר ביחצנות לפנום2

וכדי להראות את ההתקדמות הטכנולוגית ונסיון לקחת את הכתר של "התדר הכי גבוה" בחזרה מאינטל

פורסם

התוכנית שלי מראש הייתה שמישהו יכין לי תקציר בלי הטירחה של לקרוא את המאמר.

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם היית קורא את המאמר היית מבין שמדובר ביחצנות לפנום2

וכדי להראות את ההתקדמות הטכנולוגית ונסיון לקחת את הכתר של "התדר הכי גבוה" בחזרה מאינטל

אכן ,הם כבר הספיקו לקחת את הכתר של אחוז השיפור הכי גבוה (אפילו בהפרש דיי גדול ) ,ואני חושב שהם הגיעו לתדר הכי גבוה (או לפחות דיי גבוה ) למעביד quad .

וכל זה רק מהניסיונות הראשונים עם המעבד ,לכן השמיים הם הגבול .

פורסם

חברה הם לא נדירים ויקרים ,הם חסריי מחיר ,הם לא למכירה ,רק מספר אוברקלוקרים מכובדים ,וכמה אתרי חומרה מקבלים אותם .

ואיך אתה קורא לזה, לא נדיר?

פורסם
  • מחבר

ואיך אתה קורא לזה, לא נדיר?

תקשיב זה כבר הרבה מעבר למשהוא נדיר ,זה לא ניתן להשגה ,זה priceless .

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות כולה 100 עד 200 Mhz יותר מהפנום הרגיל..

AMD only expects maximum clock-speed to be in the range between 100MHz and 200MHz higher compared to maximum overclocking result of the Phenom II X4 955 Black Edition

וכמו שאחד המגיבים לכתבה המקרוית אמר " במקום לפתח מעבדים שיתמודדו לא עם I7 אלא עם CORE 2 הם מתעסקים בשתיות ולהראות למי יש גדול יותר.."

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה ההתלהבות כולה 100 עד 200 Mhz יותר מהפנום הרגיל..

AMD only expects maximum clock-speed to be in the range between 100MHz and 200MHz higher compared to maximum overclocking result of the Phenom II X4 955 Black Edition

וכמו שאחד המגיבים לכתבה המקרוית אמר " במקום לפתח מעבדים שיתמודדו לא עם I7 אלא עם CORE 2 הם מתעסקים בשתיות ולהראות למי יש גדול יותר.."

לא ,זה רק מהנסיון שלהם ,אנשים אחרים טוענים שהם הולכים לשבור כמה שיאים ,חוץ מיזה ה"רק" 200 mhz העלו הם עדיין שיפור מכובד .

והם לא מיתעסקים ב"שתיות" אלה בשטוית ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים