פורסם 2009 ביולי 316 שנים amd מפציצה עם האמא של כל המעבדים http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20090630114735_AMD_Unwraps_Phenom_II_X4_42_Black_Edition_TWKR_Less_Than_100_Chips_Worldwide.htmlכרגע מחזיק בשיא העולם לאחוזי o.c , עם 230 אחוז יותר תדר מבסטוק .מעבד זה הוא גם ההבטחה של amd להיכנס לתוך ה 7 אולי אפילו 8 ghz ולישבור את השיא של אינטל והpentium 4 הישן שלהם .וכניראה שהוא הולך להיות המרובע ליבות שהגיע למהירות הכי גבוה איי פעם .Phenom II X4 42 B.E TWKRמשהוא שפירסמתי פה בחדשות o.c אבל לדעתי ראוי לחשיפה גדולה יותר .
פורסם 2009 ביולי 316 שנים הTWKR הם נדירים ויקרים.כע כתוב שהם מוכרים רק פחות מ100 מהם... וגם זה רק ל"לקוחות נבחרים" שיכולו לבדוק ולעשות OC ולשבור שיאים...
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר כע כתוב שהם מוכרים רק פחות מ100 מהם... וגם זה רק ל"לקוחות נבחרים" שיכולו לבדוק ולעשות OC ולשבור שיאים...הTWKR הם נדירים ויקרים.חברה הם לא נדירים ויקרים ,הם חסריי מחיר ,הם לא למכירה ,רק מספר אוברקלוקרים מכובדים ,וכמה אתרי חומרה מקבלים אותם .
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אם היית קורא את המאמר היית מבין שמדובר ביחצנות לפנום2וכדי להראות את ההתקדמות הטכנולוגית ונסיון לקחת את הכתר של "התדר הכי גבוה" בחזרה מאינטל
פורסם 2009 ביולי 316 שנים התוכנית שלי מראש הייתה שמישהו יכין לי תקציר בלי הטירחה של לקרוא את המאמר. תודה
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר אם היית קורא את המאמר היית מבין שמדובר ביחצנות לפנום2וכדי להראות את ההתקדמות הטכנולוגית ונסיון לקחת את הכתר של "התדר הכי גבוה" בחזרה מאינטלאכן ,הם כבר הספיקו לקחת את הכתר של אחוז השיפור הכי גבוה (אפילו בהפרש דיי גדול ) ,ואני חושב שהם הגיעו לתדר הכי גבוה (או לפחות דיי גבוה ) למעביד quad .וכל זה רק מהניסיונות הראשונים עם המעבד ,לכן השמיים הם הגבול .
פורסם 2009 ביולי 316 שנים חברה הם לא נדירים ויקרים ,הם חסריי מחיר ,הם לא למכירה ,רק מספר אוברקלוקרים מכובדים ,וכמה אתרי חומרה מקבלים אותם .ואיך אתה קורא לזה, לא נדיר?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר ואיך אתה קורא לזה, לא נדיר?תקשיב זה כבר הרבה מעבר למשהוא נדיר ,זה לא ניתן להשגה ,זה priceless .
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אני לא מבין מה ההתלהבות כולה 100 עד 200 Mhz יותר מהפנום הרגיל..AMD only expects maximum clock-speed to be in the range between 100MHz and 200MHz higher compared to maximum overclocking result of the Phenom II X4 955 Black Edition וכמו שאחד המגיבים לכתבה המקרוית אמר " במקום לפתח מעבדים שיתמודדו לא עם I7 אלא עם CORE 2 הם מתעסקים בשתיות ולהראות למי יש גדול יותר.."
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר אני לא מבין מה ההתלהבות כולה 100 עד 200 Mhz יותר מהפנום הרגיל.. AMD only expects maximum clock-speed to be in the range between 100MHz and 200MHz higher compared to maximum overclocking result of the Phenom II X4 955 Black Edition וכמו שאחד המגיבים לכתבה המקרוית אמר " במקום לפתח מעבדים שיתמודדו לא עם I7 אלא עם CORE 2 הם מתעסקים בשתיות ולהראות למי יש גדול יותר.." לא ,זה רק מהנסיון שלהם ,אנשים אחרים טוענים שהם הולכים לשבור כמה שיאים ,חוץ מיזה ה"רק" 200 mhz העלו הם עדיין שיפור מכובד . והם לא מיתעסקים ב"שתיות" אלה בשטוית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.