פורסם 2009 ביולי 2316 שנים נראה לי שאני אנסה את המשחק.המפרט שלי יכול להריץ אותו? מצידי על הגדרות בינוניות או אפילו נמוכות.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים האמת שכן... בגלל הכרטיס מסך, חבר שלי יש לו 8600gt וזה דיי תקוע אצלו, גם אם מורידים את ההגדרות.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מתי שאתה משחק אתה לא תראה אפשרות של video, תצא מהמשחק ותהיה בתפריט הראשית.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אני מוכרח לציין שאני פשוט מאוהב במשחק הזה , לקח לי קצת זמן לקלוט את הנידנודים עם הזרוע אבל המשחק פשוט כיפי
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים כן גם לי, אתם לא יודעים איזה כיף המולטיפלייר שיחקתי איזה דקה, פשוט אמרתי זהו! אני הולך לחרוש עליו! משחק קטלני ובמיוחד המולטיפלייר, הכינוי שלי זה TheOne, אם מישהו רואה אותי שידבר איתי ישר!
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר המולטי באמת מוצלח וממכר...רק שהתפריט שלו לא מסודר..אין רשימה של סרברים \ כמה שחקנים \ סוג מפה\ פינג , אלא רק אחרי שמחפשים ומתחברים לשרת הוא מראה את הכל... אגב הכינוי שלי הוא : shadow713 black diamond מתי משחקים ? [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים המולטי באמת מוצלח וממכר...רק שהתפריט שלו לא מסודר..אין רשימה של סרברים \ כמה שחקנים \ סוג מפה\ פינג , אלא רק אחרי שמחפשים ומתחברים לשרת הוא מראה את הכל... אגב הכינוי שלי הוא : shadow713 black diamond מתי משחקים ? חחח אני אקרע אותך אני חיה במשחק, תן לי את המסן או משהו בפרטי אני אגיד לך.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים ואוו!! נראה משחק ממש חזקק.. רק הבנתי שאני לא אוכל ממש ליהנות ממנו, מפני שיש לי כרטיס ישן ומעפן!!!! באסה :-\ ואלון, אל תשוויץ יותר מדי!
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים כן כן זה לא זיוף... קרעו את -Shadow- חחח, למרות שהיו לי לאגים בגלל האינטרנט המעפן קרעתי את כולם, ניצחתי את שאדאו עם טילים פעם אחת בצורה לא הוגנת ואז הוא קרע אותי ואז עשינו קרב עם כולם והנה התוצאה! מקום 2
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים קטלני אהבתי, אבל אם היה לי את המשחק היית אוכל אותה יא נוב חחח, אין אפשרות להוריד את ההגדרות או משהו במשחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.