עבור לתוכן

Bionic Commando - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תעוף למעלה ואז תנחת לידו בעוצמה (כמה פעמים מקש E ) וזה מוריד לו את הכוח ומפיל אותו לכמה רגעים....ככה תעשה מספר פעמים עד שהכוח שלו יתרוקן והוא ימות

• תגובות 176
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תעוף למעלה ואז תנחת לידו בעוצמה (כמה פעמים מקש E ) וזה מוריד לו את הכוח ומפיל אותו לכמה רגעים....ככה תעשה מספר פעמים עד שהכוח שלו יתרוקן והוא ימות

סבבה, תודה.

פורסם

אני לא יודע למה אנשים אומרים שהמשחק/הסינגל אינם טובים..אני דווקא מוצא את מכניקת המשחק למעניינת ובעיקר כיפית..השליטה היא מהטובות שיצא לי לראות בפורט מקונסולה(מדוייקת עד כדי כך שניתן לצלוף באויבים ממרחק,ועד כמה שזה נשמע בנאלי,בפורטים זה ממש לא ברור מאליו)..

ואני דווקא נהנה מכך שהשלבים הם קצרים ו"סגורים",שכן כך אתה לא מרגיש שהמשחק חוזר על עצמו ומתחיל להיות טרחני.בעזרת הבחירה הזו בעיצוב המשחק הוא מצליח להישאר "טרי" ומרענן,בייחוד בשוק הצחיח של הזמנים האלו..לפחות זו דעתי..

אין ספק שלא מדובר כאן באיזו יצירת אומנות שתיזכר לדורות שיבואו,אבל מגיע למשחק קצת יותר מציון 7 ממוצע מינוס(של גרסאת הקונסולות-אולי יש סיבה לכך)..

פורסם

אני לא יודע למה אנשים אומרים שהמשחק/הסינגל אינם טובים..אני דווקא מוצא את מכניקת המשחק למעניינת ובעיקר כיפית..השליטה היא מהטובות שיצא לי לראות בפורט מקונסולה(מדוייקת עד כדי כך שניתן לצלוף באויבים ממרחק,ועד כמה שזה נשמע בנאלי,בפורטים זה ממש לא ברור מאליו)..

ואני דווקא נהנה מכך שהשלבים הם קצרים ו"סגורים",שכן כך אתה לא מרגיש שהמשחק חוזר על עצמו ומתחיל להיות טרחני.בעזרת הבחירה הזו בעיצוב המשחק הוא מצליח להישאר "טרי" ומרענן,בייחוד בשוק הצחיח של הזמנים האלו..לפחות זו דעתי..

אין ספק שלא מדובר כאן באיזו יצירת אומנות שתיזכר לדורות שיבואו,אבל מגיע למשחק קצת יותר מציון 7 ממוצע מינוס(של גרסאת הקונסולות-אולי יש סיבה לכך)..

אני מסכים איתך , אני דווקא מבואס מזה שהסינגל היה קצר

פורסם

זאת אופציה, אבל ברגע שאתה תופס לו את הגב הכחול עם ה-hook זה פחות או יותר הסוף שלו (אתה עף עליו עם בעיטה, הוא נופל על הבטן, אתה תופס אותו שוב מאוחרה וחוזר חלילה). אם אתה זריז אתה תגמור אותו בלי לדרוך על הרצפה...

יותר מאוחר זה כבר יותר פשוט, אתה תופס איזה אבן\מכונית או מה שבא ליד ושובר לו את הצורה :)

פורסם

זאת אופציה, אבל ברגע שאתה תופס לו את הגב הכחול עם ה-hook זה פחות או יותר הסוף שלו (אתה עף עליו עם בעיטה, הוא נופל על הבטן, אתה תופס אותו שוב מאוחרה וחוזר חלילה). אם אתה זריז אתה תגמור אותו בלי לדרוך על הרצפה...

יותר מאוחר זה כבר יותר פשוט, אתה תופס איזה אבן\מכונית או מה שבא ליד ושובר לו את הצורה :)

או שהכי טוב(ומהנה)-תופס את הפגר של החבר שלו ומרסק איתו את הרובוט השני :P

פורסם

איך אני הורג את ה VULTURES האלה בסוף המשחק??

אה טוב הבנתי....צריך לזוז ימינה/שמאלה/מעלה/מטה וללחוץ F

פורסם

בוא'נה רק אני משחק על הכי קשה או שאתם סתם גיימרים עלובים? :P

פורסם

אני על נורמל, וכרגע השליטה מזעזעת. אני מקווה שמתרגלים אליה... :-\

פורסם

אתה תתרגל אליה...

דרך אגב...

חטול כמו שרשמת זאת טעות, רושמים חתול ולא חטול.

כשטועים זה מראה כמה אתה אנושי :D

פורסם

זה לא חתול זה חטול!

אתה לא רואה את העיניים האדומות שלו? אני במקומך הייתי בורח עכשיו

פורסם

אתה תתרגל אליה...

דרך אגב...

חטול כמו שרשמת זאת טעות, רושמים חתול ולא חטול.

כשטועים זה מראה כמה אתה אנושי :D

כשאתה טועה בשם החטול זה מראה שאתה הולך למות. בי בי :hi:

פורסם

אני על נורמל, וכרגע השליטה מזעזעת. אני מקווה שמתרגלים אליה... :-\

הוא באמת חשב שמישהו יכול להפיק משפט כזה ^ בלי טעויות,אבל יטעה דווקא במילה חתול,בחתימה שלו(סוג של),בטעות?

NOW THAT'S JUST DUMB... :P

פורסם

אלון...יצאת ילד הכי מטומטם בעולם!

חחחחחח

חטול!! :lol:

פורסם

למי שברשותו גיימפד Logitech Rumblepad 2

ורוצה שליטה מעולה עם הבקר שיוריד את האמולטור שליטה הזה ויעביר את הקבצים לתיקיית המשחק,

אח"כ לפתוח את הקובץ הפעלה- XInputEmulator.exe ,לעבור על כל הלחצנים ולשמור.

(נבדק ועובד מצויין)

image_thumb[4]%203EE3BE5E.png

http://forums.logitech.com/logitech/board/message?board.id=pcgaming&thread.id=1769

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים