פורסם 2009 ביולי 316 שנים בס"דשלום לכולםיש לי נתב אינטרנט של בזק siemens sk2-141 שחורוכאשר אני מנסה להתחבר לתוכנות שצריכות יציאה לאינטרנט כמו ICQ/MESSNGERהוא לא נותן להם לצאת, אבל הדפדפן והדואר אלקטרוני של מיקרוסוטפ עובדים כרגילבדקתי בחומת אש, ביטלתי וזה עדיין נמצא ..לפי מה שידוע לי הפיראוול של הנתב לא פועלמה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה??דחוף לי מאוד חבר'ה, שבת שלום
פורסם 2009 ביולי 316 שנים במודם נתב הזה אין FW וגם אין שום סיבה שהוא יוציע תעבורה בפורט אחד ובשני לא.איך הגעת למסקנה שזה בגללו? ניסית לאפס winsocket?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים בדקת עם 166 ?אגב כדי לבודד לבדוק שזה לא נובע מהמחשב שלך , תהפוך את המודם לברידג' לצורך בדיקה
פורסם 2009 ביולי 416 שנים winkey+rcmdnetsh winsock reset catalogואז לרשום ב prompt:אם יש שגיאת הרשאה תנסה להריץ את commad prompt כאדמיניסטרטור או ללחוץ ctr+enter כדי לקבל eleveation.אם הכל עבר בהצלחה תפעיל מחדש את המחשב ותבדוק הכל שוב.
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר ואז לרשום ב prompt:אם יש שגיאת הרשאה תנסה להריץ את commad prompt כאדמיניסטרטור או ללחוץ ctr+enter כדי לקבל eleveation.את החלק הזה לא הבנתי בכלל ..הרצתי את מה שאמרת בCMD וקיבלתי:C:\Users\Bar>netsh winsock reset catalogThe requested operation requires elevation.תודה רבה על כל העזרה, תבורכו
פורסם 2009 ביולי 416 שנים לא פשוט איתך, חבר. בשורת serach תרשום cmd מה שיתן לך בתוצאות את cmd.exe>קליק ימין עליו ותפעיל אותו כאדמיניסטראטור.
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר אוקי אחינו עשיתי מה שאמרת, הוא רשם לי שצריך לעשות הפעלה מחדש למחשב.ביצעתי את ההפעלה מחדש ועדיין כל התוכנות מסרים לא עובדות!עזרה?שוב תודה רבהרבה..
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר "אין באפשרותנו להכניס אותך אל windows live messnger, לא היתה לנו אפשרות להכניס אותך אל windows live messnger כעת.נא נסה שוב מאוחר יותר .שאני לוחץ על "פותר הבעיות" - הוא אומר לי שיש בעיה ב"יציאות עיקריות"..כל השאר תקין לחלוטין
פורסם 2009 ביולי 516 שנים מחבר טוב, אחרי הכל נסיתי להתחבר שוב למסנג'ר כדי למצוא את הקוד שדיברת עליו ..ולהפתעתי המסנג'ר והאייסיקיו עובדים, כנ"ל כל הדברים האחרים שלא פעלומודה לך מכל הלב, תודה רבה!המון המון תודה, תבורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.