פורסם 2009 ביולי 416 שנים אם אתה לא רוצה להוציא הרבה כסף http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=990
פורסם 2009 ביולי 416 שנים אין צורך כרגע להחליף ספק , אם הרעש לא מפריע לך והוא מתפקד טוב תשאר איתובעתיד ושתרצה להחליף לכרטיס מסך חזק יותק תרכוש ספק. [אם צריך].ויש לי חבר שיש לו מחשב בערך כמו שלך קצת יותר טוב כרטיס מסך 9600GT עם ספק ג'ינרי בעל הספק מעט יותר גבוה והמחשב שלו מתפקד מעולה [כולל O.C] מה שכן הרעש מפריע לו .אני אישית המחשב הקודם שלי פעל 5 שנים עם ספקים ג'נרים ללא בעיה, קצת להיסחף ולהגיד "תמהר קח ספק תקציבי ב260 שקל".
פורסם 2009 ביולי 616 שנים זה נחשב לא הרבה כסף? :-\יחסית כן ,בהתחשב בטווחי מחירים של ספקיכוח איכותייםאין צורך כרגע להחליף ספק , אם הרעש לא מפריע לך והוא מתפקד טוב תשאר איתואני אישית המחשב הקודם שלי פעל 5 שנים עם ספקים ג'נרים ללא בעיה, קצת להיסחף ולהגיד "תמהר קח ספק תקציבי ב260 שקל".אני חייב לחלוק על זה,למרות שכרגע מתפקד בסדר מדוברבספק ג"נרי שאם במקרה ישרף סביר להניח שיקח איתועוד חלקים,אני שמח בשבילך שהמחשב הקודם שלך פעל 5 שניםאם ספקים ג"נריים אבל כמו שאומרים כל מקרה לגופווכל אחד והמזל שלו,להריץ מחשב אם ספק ג"נריזה הימור ולפעמים המחיר מאוד גבוהה,כמו שאומריםbetter safer then sorry
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.