פורסם 2009 ביולי 216 שנים לפני שנה, כשקניתי את המחשב, התעניינתי רק בחלקים "החשובים" ולא התיחסתי לספק הכוח ולמארז.המוכר דחף לי משהו שנראה לי בסדר.מארז Midi ATX W/Front USB שכנראה כולל ספק כוח מובנה.מה שמעורר חשד היום זה:1)חברה לא מוכרת בשם Tzag Elita2)מחיר של 130 ש"ח בלבד3)על הקופסת קרטון כתוב Pentium 4 Solutionבקיצור יש לי הרגשה שלקחתי זבלמה אתם אומרים?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים רגע, תן לי להבין.הספק הזה שציינת, כרגע מחזיק את המפרט שכתוב לך בצד?כי אם כן, אני ממליץ לך בחוזקה לקנות ספק חדש ולא ג'נרי, כגון: SeaSonic ET-400W...
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר אחרי שקניתי את המחשב בהתחלה היו לי בעיות.המחשב קפא. כנראה בגלל זיכרון פגום. הם החליפו.אחרי זה עוד פעם המחשב קפא בזמן התקנת וינדוס.הם החליפו עוד פעם את הזיכרון, עשו בדיקה כללית והחליפו את הספק כוח.מאז המחשב עובד מצויין.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר אל תחשוש שקנית ספק ומארז גרועים. תהיה בטוח שקנית ספק ומארז גרועים מאד!תודה רבה! ;Dעכשיו מה לעשות?נראה לי אני אחקה עוד איזה שנה ואז אקנה כרטיס מסך חדש ואז אחליף את הכל
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אם אין לך שום בעיות אז מה הבעיה ?ברור שזה זבל אבל זה לא סיבה להחליף שלעצמו.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים ממליץ להחליף את הספק בעתיד הקרוב(מאוד)לא תקבל אחריות על 160GB שהלכו לאיבוד בגלל הספק
פורסם 2009 ביולי 316 שנים כמוש אני ואחרים כבר המליצו, קנה ספק כוח בדחיפות!!!אם תשים לב, משצד ימין למעלה על הספק כתוב "P4", כלומר הספק הזה הוא מומלץ ל-pentium 4 אבל לא למעבדים אחרים ומעלה!
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר כמוש אני ואחרים כבר המליצו, קנה ספק כוח בדחיפות!!!אם תשים לב, משצד ימין למעלה על הספק כתוב "P4", כלומר הספק הזה הוא מומלץ ל-pentium 4 אבל לא למעבדים אחרים ומעלה!כן זה גם מה שכתוב על המארז.האם צריך להחליף גם את המארז?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים המארז הוא רק קופסה המאחסנת ומקררת את החלקיםחוץ מהמעבד שלו יש קירור מוקדש זה לא משנה מה רשום עליו ,לא הכרחי להחליףאותו,אבל אני מציע לך לבדוק כמה מקומותלמאוררים יש לו ובאיזה גדלים,אם יש לו איורורגרוע אז כדאי להחליף אותו[br]פורסם בתאריך: 3.07.2009 בשעה 18:35:48הנה תמונה של הספקhttp://img528.imageshack.us/img528/3630/picsnf.jpgנראה גרוע וג"נרי ביותר,תחליף דחוף
פורסם 2009 ביולי 416 שנים מחבר הכרטיס הנוכחי שלי זה 8600GT אבל אני מניח שבעתיד אחליף אותו למשהו חזק יותר. המסך שלי זה 19".אתם יכולים להמליץ לי על ספק טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.