עבור לתוכן

בעיה במקלדת ועכבר שלא עולים בהפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , אז ככה יש לי בעיה במחשב ש כשאני מדליק אותו אז כשהPOST עולה המקלדת מגיבה טוב ואם אני לוחץ על הCAPS LOCK אז הנורה נדלקת אבל ברגע שהוא מתחיל להעלות את מערכת ההפעלה אז הוא ישר מנתק את המקלדת והעכבר וככ אין לי גישה לשום אפשרות , ראוי לציין שכבר ניסתי להשתמש במקלדת ועכבר אחרים , ומהסוג הישן , וניסתי להיכנס בSAFEMODE וניסתי להעלות שחזור בRECOVERY ופשוט כלום אז למישהו יש מילים אחרונות לפני שאני הולך לקנות הארד לוח אם חדש?

פורסם

האם שניהם אם חיבור USB? בביוסים מסויימים יש הגדרה

הקשורה לתמיכת עכבר/מקלדת של USB ואם היא לא מופעלת

אז לא יעבדו כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

ניסתי עכברים ומקלדות גם של חיבור USB וגם של החיבור הישן יותר לא זוכר איך קוראים לו הסגול ירוק

פורסם

ואולי זה מערכת שנתקע ?

איך אתה יודע זה רק עכבר ומקלדת שנתקע ?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה לא המערכת הפעלה כי אחרי שהביוס עולה אז יש לי את הבחירה לאיזה ווינדוס להכנס כי מותקנים לי כמה על המחשב וגם אז המקלדת לא מגיבה ואין לי אפשרות לבחור

פורסם

נעשה את זה פשוט,כאשר אתה מדליק תמחשב לחץ על DEL או DELETE

ללא הפסקה ,אם אתה מצליח להכנס לביוס אז זה חד משמעית

בעיה במערכת הפעלה , אם אתה לא מצליח להכנס לביוס

אז זה כנראה בעיה בלוח אם,במקרה זה,לפני שאתה מחליף

נסה לאפס את הביוס על ידי הוצאת הבטריה ל10 דקות

(נתק קודם תכבל חשמל מהספק כוח ותשאיר ככה עד שתחזיר

אותה)

פורסם
  • מחבר

תודה על הניסיונות לעזור אבל עדיין לא הצלחתי לעלות על הבעיה , ואני ינסה להסביר את עצמי בצורה ברורה יותר

הבעיה היא כזאת , כשאני מפעיל את המחשב אז עד לשלב ה-POST כאילו השלב שבו הביוס עולה המקלדת מגיבה ללחיצת CAPS LOCK ומדליקה לי נורה , וכמו כן יש לי אפשרות להכנס לביוס , אבל אחרי שהPOST עולה אז אין לי מקלדת כבר בכלל ואז אפילו לנסות להתקין את ווינדוס מדיסק אין לי אפשרות כי הוא צריך ללחוץ על כפתור כדי לקבל BOOT מהCD ויותר מזה , אני מצליח להכנס ל BOOT MENU (F9 בלוחות ביוסטאר למי שמכיר ) אבל אז אין לי אפשרות שוב ללחוץ כי המקלדת כבר שם לא עובדת[br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 12:08:26

אוקי חברה תודה על העזרה , בסופו של דבר הנושא נפתר יוצא שיש לביוסטאר מין מתג וירטואלי שבכל נפילת חשמל או שינוי במתח מכבה אותו והמתג הזה מאפשר את התמיכה של הביוס בUSB ולכן המקלדת לא עבדה , בכל מקרה אם משהו ממכם נתקל בבעיה כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לביוס ובPROFESHIONAL BIOS CONFIG לאפשר לו את התמיכה בUSB KEYBOARD

ותודה בכל מקרה חברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים