עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור 2 נתבים אלחוטיים

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני צריך את עזרתכם בחיבור 2 נתבים אלחוטיים.

הראשון שהוא גם המודם הוא נתב אלחוטי של בזק מדגם powernet.

השני הוא נתב אלחוטי של 3com.

הנתב האלחוטי של בזק מחובר כמובן עם הכבל טלפון לתשתית של בזק והנתב האלחוטי של 3com מחובר עם כבל לפורט LAN 1 של הנתב של בזק

ואני מחובר עם כבל לנתב של 3com

האם זה נכון מבחינת החיבור הקוי ואיך להגדיר לכל אחד dhcp subnet וכדומה בעיקר כי אני לא בטוח באיך לעשות port forwording

בתצורה כזו האם אני צריך לשרשר את הפורט לאייפי שלי בכל אחד?

וכמובן עזרה בהגדרת dmz וfirewall.

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

פורסם
  • מחבר

משום שזה מה שנראה לי הכי הגיוני (היה לי את המודם של בזק וקיבלתי מחבר את הנתב האלחוטי)

ויש לי 2 קומות בבית והקליטה לא להיט בקומה התחתונה (החיבור ADSL אצלי בחדר בקומה העליונה)

אני אשמח לדעת מה לא בסדר ואיך לחבר אותם יותר טוב

פורסם

העניין הוא שברגע שהנתב השני מתפקד כנתב ולא סוויטצ' זה הופך את הקונפיגורציה ליותר מסובכת וללא סיבה טובה באמת.

במקרה של הגדרת הפניית פורטים אתה בעצם נתקל פה בבעיה שיש לך שני מגנוני NAT גם אם הDHCP בנתב בשני כבוי כי הנתב מוגדר כברירת מחדל לרבב את החיבור למבואת הWAN שלו.

הייתי מציע לך להשתמש בAP ייעודי וסוויטצ' נורמלי, אפילו לא מנוהל, לכל התשתי הזאת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה ועל ההמלצה, אבל אני צריך בכל קומה נתב אלחוטי כי הקליטה לא מספיק טובה בין הקומות ולכן אני חושב שסויצ' לא יספיק.

אני אשמח אם יש מישהו שיוכל לתת קצת המלצות לחיבור הרשת לפי הרכיבים שכבר ברשותי

תודה מראש לעונים

פורסם

שלום רב

אני צריך את עזרתכם בחיבור 2 נתבים אלחוטיים.

הראשון שהוא גם המודם הוא נתב אלחוטי של בזק מדגם powernet.

השני הוא נתב אלחוטי של 3com.

הנתב האלחוטי של בזק מחובר כמובן עם הכבל טלפון לתשתית של בזק והנתב האלחוטי של 3com מחובר עם כבל לפורט LAN 1 של הנתב של בזק

ואני מחובר עם כבל לנתב של 3com

האם זה נכון מבחינת החיבור הקוי ואיך להגדיר לכל אחד dhcp subnet וכדומה בעיקר כי אני לא בטוח באיך לעשות port forwording

בתצורה כזו האם אני צריך לשרשר את הפורט לאייפי שלי בכל אחד?

וכמובן עזרה בהגדרת dmz וfirewall.

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

יש לך כאן מדריך -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm. תתיחס לחלק שמדבר על חיבור הנתבים בכבל ולא באלחוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים