פורסם 2009 ביולי 116 שנים איך הראוטר ? מבחינת קליטה (הכי חשוב לי) יציבות גם חשובומבחינת נוחות הממשק ?תודה רבה
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר בן זונההראוטר על הפנים קניתי אותו ויש לי קליטה נמוכה בכל הבית..... להבא אני לא מקשיב יותר לביקורות של אנשים
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אני מרגיש כאילו באתי בסוף הסרט ...אני לא מבין פתחת תראד אתמול ולאחר תגובה אחת קנית אותו ?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר אני מרגיש כאילו באתי בסוף הסרט ...אני לא מבין פתחת תראד אתמול ולאחר תגובה אחת קנית אותו ? לא ... גם לפי ביקורות בזאפ וגם בפורום אחר...אמרו לי אין בעיה הקליטה תהיה חזקה[br]פורסם בתאריך: 2.07.2009 בשעה 19:23:26מה לעשות. בטח יש לו בית עשוי מבטון או כרטיס רשת אלחוטי גרוע.לא ! אין לי בית שעשוי מבטון זה בלוקים אצליוכרטיס רשת אלחוטי מתקן N אפילו אחד עם 3 אנטנות והשני USB תקן N גם שלLEVEL ONE על USBיש דרופים בSIGNAL לפעמים מVERY GOOD ל LOW וחוזר וגם יש פינגים עצומים באלחוטי1518...
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אז אולי יש לך דרייבר גרוע לכרטיס הרשת?למה ישר להאשים את הנתב? היה לך קודם נתב אחר שעבד יותר טוב?אולי יש הרבה הפרעות ממכשירים חשמליים או ממשדרים אלחוטיים של שכנים וכו'? ניסית לשנות ערוץ שידור בנתב?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים לא יצא לי עדיין להשתמש ברשת האלחוטית אבל מהנסיון של החודש ומשהו שיש לי אותו הוא מצויין, אין התנתקויות והממשק ממש נוח.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים יש לי את הראוטר הנ"ל, הוא מצויין.קליטה מצויינת בכל הבית, וממשק נוח מאוד.רק מה - הייתי צריך להגיד אותו כמה דקות (בניגוד לראוטרים אחרים, שלא הייתי צריך להגיד אותם)הכוונה להגדרות של IP.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר אז אולי יש לך דרייבר גרוע לכרטיס הרשת?למה ישר להאשים את הנתב? היה לך קודם נתב אחר שעבד יותר טוב?אולי יש הרבה הפרעות ממכשירים חשמליים או ממשדרים אלחוטיים של שכנים וכו'? ניסית לשנות ערוץ שידור בנתב?יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס רשת ובנתב הקודם של לינקסיס לא היה לי את הבעיה הזאת ! עם קושחת DD-WRTאבל היה לי גם כן קפיצות כאלה לפעמים! של פינגים...שיניתי לCH 11 ו 6אותה בעיה ..והנתב בקושי קולט עד לסלון שזה 10 מטר
פורסם 2009 ביולי 216 שנים יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס רשת ובנתב הקודם של לינקסיס לא היה לי את הבעיה הזאת ! עם קושחת DD-WRTאבל היה לי גם כן קפיצות כאלה לפעמים! של פינגים...שיניתי לCH 11 ו 6אותה בעיה ..והנתב בקושי קולט עד לסלון שזה 10 מטרתדאג שהאנטנות לא באותו הכיוון, קודם כל.נסה לממש אחריות, אצלי בכלל אין בעיות קליטה עם הראוטר...
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר תדאג שהאנטנות לא באותו הכיוון, קודם כל.וריות, אצלי בכלל אין בעיות קליטה עם הראוטר...הם לא באותו כיוון ...........אז איך שזה תמיד אצלי יש תבעיות האלה אני לא מבין!היה לי 4 ראוטרים בבית אלחוטיים וכולם היו עם קליטה טובהאתה עם מחשב נייד גולש? ואין בעיות קליטה? תקן G או N? המרחק מהראוטר הוא 15 מטר ועכשיו הוא על V GOOD ויורד לGOOD ועולה חזרה לV GOOD... זה עדיין לא יציב
פורסם 2009 ביולי 216 שנים יש לך ת'כלס התנתקויות או קצבים נמוכים או שפשוט מפריע לך מה שכתוב בעוצמת הקליטה?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר יש לך ת'כלס התנתקויות או קצבים נמוכים או שפשוט מפריע לך מה שכתוב בעוצמת הקליטה?אין לי ... אבל בכל זאת מפריע לי עוצמת הקליטה....למה שזה לא יהיה EXCLLENT או V GOOD? כל הזמן?זה יורד מGOOD גם לLOW...גם הפינגים של הWIRELESS 64 112....
פורסם 2009 ביולי 216 שנים הם לא באותו כיוון ...........אז איך שזה תמיד אצלי יש תבעיות האלה אני לא מבין!היה לי 4 ראוטרים בבית אלחוטיים וכולם היו עם קליטה טובהאתה עם מחשב נייד גולש? ואין בעיות קליטה? תקן G או N? המרחק מהראוטר הוא 15 מטר ועכשיו הוא על V GOOD ויורד לGOOD ועולה חזרה לV GOOD... זה עדיין לא יציבאני כרגע במחשב הנייח, יש לי גם MSI WIND שדרכו אני גולש בסלון למשל - וגם לי מדי פעם יש ירידה ל-GOOD מ-V GOOD...זה לא משהו שצריך לחשוש ממנו כי זה סה"כ טווח שידור נורמאלי של נתבים.ויש לי תקן N.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.