עבור לתוכן

סקריפט לחסית הצגת מקור דך האינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי אתר אינטרנט ואני רוצה סקריפט שלא יתן לראות את מקור הדף.

תודה.

פורסם

אין כזה דבר.

קוד המקור בכל מקרה מגיע לדפדפן, אחרת הוא לא היה מסוגל להציג כלום.

אם האתר שלך כתוב בשפת צד שרת (php, asp וכד') אז הקוד הזה לא יגיע ללקוח, אלא רק ה-html הסופי שנוצר ממנו.

מה בדיוק אתה רוצה להסתיר מהלקוח?

פורסם
  • מחבר

את הסקריפטים הסמויים שלי.

פורסם

זה ג'אווהסקריפט כאילו?

אז כמו שאמרתי, אין כזה דבר סמוי. הדרך היחידה למנוע את זה היא באמצעות קוד בצד שרת (הפתרון הכי טוב לזה הוא כנראה AJAX).

פורסם
  • מחבר

איך אפשר להצפין קוד html?

פורסם

אי אפשר.

אם תצפין אותו איך הוא יפוענח בצד השני?

פורסם

תחשוב על זה ככה: הדפדפן שלך יודע לקחת קובץ html ולהציג אותו.

לכן, זה מה שהשרת שלך צריך לתת לו.

אם היית מצפין את ה-html, בסופו של דבר הדפדפן היה צריך לפענח את ההצפנה ולהציג את ה-html, ככה שעדיין תהיה לו גישה לקוד המקור.

וכמו שאמרתי קודם, הדרך היחידה למנוע מהמשתמש לראות את הקוד שלך היא לדאוג שרוב הקוד יתבצע בצד השרת, באמצעות שפת צד שרת כלשהי. הדפדפן עדיין יקבל את הדף ב-html, אבל ה-html יכיל כמעט אך ורק טקסט ועיצוב, ומינימום סקריפטים.

פורסם

תחשוב על זה ככה: הדפדפן שלך יודע לקחת קובץ html ולהציג אותו.

לכן' date=' זה מה שהשרת שלך צריך לתת לו.

אם היית מצפין את ה-html, בסופו של דבר הדפדפן היה צריך לפענח את ההצפנה ולהציג את ה-html, ככה שעדיין תהיה לו גישה לקוד המקור.

וכמו שאמרתי קודם, הדרך היחידה למנוע מהמשתמש לראות את הקוד שלך היא לדאוג שרוב הקוד יתבצע [b']בצד השרת, באמצעות שפת צד שרת כלשהי. הדפדפן עדיין יקבל את הדף ב-html, אבל ה-html יכיל כמעט אך ורק טקסט ועיצוב, ומינימום סקריפטים.

קיימת דרך שהיא דרך / לא דרך כזאת..

קמפל את פונקציות הJS שלך לתוך עמוד JS מיוחד של פונקציות שאותו תצרף לסורס של הHTML ...

אומנם הדף עדיין יהיה נגיש למשתמשים שיחפשו אותו אבל הפונקציות עצמם לא יהיו נגישות בviewsource

זה תלוי לאיזה רמה של משתמשים אתה רוצה לחסום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים