פורסם 2009 ביולי 116 שנים אני מנסה לשרשר חיבור אינטרנט אחד למספר חדרים בקמפוס ונתקלתי בבעיה. הראוטר הראשון (2WIRE) מחובר לאינטרנט ומספק חיבור ללא בעיה. אליו מחובר ראוטר שני (TPLINK) בכבל חוטי (80 מטר) המוגדר אוטומטית וגם הוא מספק חיבור ללא בעיה. לראוטר השני מחובר עוד ראוטר (TPLINK)בכבל חוטי (80 מטר) שלא מוכן לקבל WAN ADDRESS מהראוטר השני. כאשר מחברים מחשב לכבל הזה ישירות הכל עובד מצויין. קבעתיIP ADDRESS שונות, הפעלתי וביטלתי DHCP וניסיתי גם לקבוע STATIC IP ללא הצלחה. אשמח לרעיונות על גורם הבעיה.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אז אפשר היה לפרוס APים בסביבה וpatch panel מסודר לנקודות נייחות ולא הבלאגן שתיארת.זאת ממש לא תשתית שתחזיק מעמד.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים התשתית שתיארת לא מחושבת להחזיק הרבה זמן ולא רצינית.כדי לפזר רשת בשטח מסויים צריך לעבוד בצורה מסודר גם ולא בקומבינות.
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר זה המצב הנתון כרגע. בקשר לשאלה המקורית שלי - למה הנתב השני לא מוכן להתחבר?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אני מנסה לשרשר חיבור אינטרנט אחד למספר חדרים בקמפוס ונתקלתי בבעיה. הראוטר הראשון (2WIRE) מחובר לאינטרנט ומספק חיבור ללא בעיה. אליו מחובר ראוטר שני (TPLINK) בכבל חוטי (80 מטר) המוגדר אוטומטית וגם הוא מספק חיבור ללא בעיה. לראוטר השני מחובר עוד ראוטר (TPLINK)בכבל חוטי (80 מטר) שלא מוכן לקבל WAN ADDRESS מהראוטר השני. כאשר מחברים מחשב לכבל הזה ישירות הכל עובד מצויין. קבעתיIP ADDRESS שונות, הפעלתי וביטלתי DHCP וניסיתי גם לקבוע STATIC IP ללא הצלחה. אשמח לרעיונות על גורם הבעיה.חבר את הנתב השלישי לשני באמצעות כבל קצר של 2-3 מטר. האם עדיין יש בעיה?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר אני לא מגיע לנתב השני האם יכול להיות שהבעיה בכך שהכבל מוצלב? (אולי הראוטר יודע "להחליף כיוון" רק ביציאות שלו ולא בכניסת הWAN ?) אני אנסה להתחבר בכבל קצר בהמשך. יש להזכיר שמחשב נייד רגיל מתחבר בכבל הנ"ל ללא בעיה.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים סרטט איך חיברת בבקשה את הרשת בצורה מפורטת ואילו כתובות IP חילקת לכל נתב ובאיזה מסכת רשת
פורסם 2009 ביולי 616 שנים יש לי תחושה שהבעייה היא שהחיבור של הראוטר השלישי נמצא בWAN.כעיקרון אתה יכול לחבר כל 100 מטר סוויץ ולשרשר כך עד 8 יחידות, כך שלמעשה כל הסויצים מהווים מחברים פיזיים לראוטר הראשי.אתה צריך לעבוד ע"פי אותו הגיון גם אצלך.רפיטר מהווה בעצם סוויץ אלחוטי, לכן אתה צריך לקנפג את הראוטרים שלך באותו אופן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.