עבור לתוכן

בעיה בשירשור ראוטרים

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לשרשר חיבור אינטרנט אחד למספר חדרים בקמפוס ונתקלתי בבעיה. הראוטר הראשון (2WIRE) מחובר לאינטרנט ומספק חיבור ללא בעיה.

אליו מחובר ראוטר שני (TPLINK) בכבל חוטי (80 מטר) המוגדר אוטומטית וגם הוא מספק חיבור ללא בעיה. לראוטר השני מחובר עוד ראוטר (TPLINK)

בכבל חוטי (80 מטר) שלא מוכן לקבל WAN ADDRESS מהראוטר השני. כאשר מחברים מחשב לכבל הזה ישירות הכל עובד מצויין. קבעתי

IP ADDRESS שונות, הפעלתי וביטלתי DHCP וניסיתי גם לקבוע STATIC IP ללא הצלחה. אשמח לרעיונות על גורם הבעיה.

פורסם

למה להשתמש בנתבים למשהו שסוויטצ' צריך לעשות?

פורסם
  • מחבר

המטרה המשנית היא לאפשר פריסה אלחוטית רחבה יותר.

פורסם

אז אפשר היה לפרוס APים בסביבה וpatch panel מסודר לנקודות נייחות ולא הבלאגן שתיארת.

זאת ממש לא תשתית שתחזיק מעמד.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בציוד קיים. מה הבעיה עם מה שאני עושה?

פורסם

שזאת צורה עקומה ליצור תשתית, תשתית שתעבוד יותר מיום.

פורסם

התשתית שתיארת לא מחושבת להחזיק הרבה זמן ולא רצינית.

כדי לפזר רשת בשטח מסויים צריך לעבוד בצורה מסודר גם ולא בקומבינות.

פורסם
  • מחבר

זה המצב הנתון כרגע. בקשר לשאלה המקורית שלי - למה הנתב השני לא מוכן להתחבר?

פורסם

אני מנסה לשרשר חיבור אינטרנט אחד למספר חדרים בקמפוס ונתקלתי בבעיה. הראוטר הראשון (2WIRE) מחובר לאינטרנט ומספק חיבור ללא בעיה.

אליו מחובר ראוטר שני (TPLINK) בכבל חוטי (80 מטר) המוגדר אוטומטית וגם הוא מספק חיבור ללא בעיה. לראוטר השני מחובר עוד ראוטר (TPLINK)

בכבל חוטי (80 מטר) שלא מוכן לקבל WAN ADDRESS מהראוטר השני. כאשר מחברים מחשב לכבל הזה ישירות הכל עובד מצויין. קבעתי

IP ADDRESS שונות, הפעלתי וביטלתי DHCP וניסיתי גם לקבוע STATIC IP ללא הצלחה. אשמח לרעיונות על גורם הבעיה.

חבר את הנתב השלישי לשני באמצעות כבל קצר של 2-3 מטר. האם עדיין יש בעיה?

פורסם

אתה מגיע מהעמדה מהנתב השלישי אל הנתב הראשון בפינג ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מגיע לנתב השני :P האם יכול להיות שהבעיה בכך שהכבל מוצלב? (אולי הראוטר יודע "להחליף כיוון" רק ביציאות שלו ולא בכניסת

הWAN ?) אני אנסה להתחבר בכבל קצר בהמשך. יש להזכיר שמחשב נייד רגיל מתחבר בכבל הנ"ל ללא בעיה.

פורסם

סרטט איך חיברת בבקשה את הרשת בצורה מפורטת ואילו כתובות IP חילקת לכל נתב ובאיזה מסכת רשת

פורסם

יש לי תחושה שהבעייה היא שהחיבור של הראוטר השלישי נמצא בWAN.

כעיקרון אתה יכול לחבר כל 100 מטר סוויץ ולשרשר כך עד 8 יחידות, כך שלמעשה כל הסויצים מהווים מחברים פיזיים לראוטר הראשי.

אתה צריך לעבוד ע"פי אותו הגיון גם אצלך.

רפיטר מהווה בעצם סוויץ אלחוטי, לכן אתה צריך לקנפג את הראוטרים שלך באותו אופן.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להשתמש בראוטר השני והשלישי כSWITCH - לא עבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים