פורסם 2009 ביוני 3016 שנים שלום לכולם אם אני מקבל פינג לראוטר של 10 MS או לפעמים של 15MS? דרך כבל - זה תקין?? ואם אני מקבל פינג לראוטר דרך אלחוטי 80MS או לפעמים 200MS זה תקין? אם לא מה אפשר לעשות?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים ה-PING בחיבור קווי לנתב לא צריך להיות יותר מ-1-2MS. מעבר לכך זה מצביע על בעיה או על עומס חריג ברשת הביתית.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר ה-PING בחיבור קווי לנתב לא צריך להיות יותר מ-1-2MS. מעבר לכך זה מצביע על בעיה או על עומס חריג ברשת הביתית.ומה עם אלחוטי?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים זה עדיין רע..כנראה שהראוטר עמוס מאוד.. זה קורה לנתבים איטיים כאשר השידור האלחוטי מוצפן..קצב ההצפנה והפענוח מאיט את כל הנתב.
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר זה עדיין רע..כנראה שהראוטר עמוס מאוד.. זה קורה לנתבים איטיים כאשר השידור האלחוטי מוצפן..קצב ההצפנה והפענוח מאיט את כל הנתב.החלפתי ראוטר ללינקסיס והפינגים באלחוטי הם הרוב 1 1 1 1 1 1 אבל יש קפיצה באמצע ל112 וחוזר ל1 1 1 1 1...
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אם יש קפיצות אז יכול להיות בעית חומרה בנתב עצמו או בכבל עצמו.. או הפרעה כלשהיא..תנסה להחליף כבל..
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר אם יש קפיצות אז יכול להיות בעית חומרה בנתב עצמו או בכבל עצמו.. או הפרעה כלשהיא..תנסה להחליף כבל..הפינגים האלה מדובר לגבי האלחוטי לא לגביל הכבל
פורסם 2009 ביולי 216 שנים זה קורה לרוב שאתה מתחבר עם חייגן על המחשב..תנסה להגדיר את הפרטים של האינטרנט שלך ב L2DP בתוך הראוטר וככה לא תצטרך חייגן..ככה הפינג יסתדר!
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר אם אלחוטי אז ככה בסדר.כן אחי אבל איך אפשר לדבר ככה בסקייפ או לראות סרט?אם פינג של 112 ? שקופץ לפעמים זה יעשה בעיות לא?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים כן אחי אבל איך אפשר לדבר ככה בסקייפ או לראות סרט?אם פינג של 112 ? שקופץ לפעמים זה יעשה בעיות לא?הבעייה אינה אם בעת אחת הפינג 112 או 1.. הבעייה היא פינג ממוצע... לתוכנות יש מנגנונים לנסות לכפות על בעייתיות בתקשורת עצמה..אני לא חושב שיהיו לך בעיות בכלל. אפילו עם פינג ממוצע של 112 ולא קפיצות כמו במצב שלך..רק יהיה DELAY קטן (או גדול, תלוי עם מי אתר מתקשר)
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר הבעייה אינה אם בעת אחת הפינג 112 או 1.. הבעייה היא פינג ממוצע... לתוכנות יש מנגנונים לנסות לכפות על בעייתיות בתקשורת עצמה..אני לא חושב שיהיו לך בעיות בכלל. אפילו עם פינג ממוצע של 112 ולא קפיצות כמו במצב שלך..רק יהיה DELAY קטן (או גדול, תלוי עם מי אתר מתקשר)אוקי ואם זה פינג של 1900 ? זה משפיע?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים אוקי ואם זה פינג של 1900 ? זה משפיע?פינג של 1900 ז"א לוקח לנתונים להגיע ממקור ליעד לפחות 1.9 שניות... ז"א כל מלה שאתה אומר לוקחת לפחות 1.9 שניות להגיע ליעד.. זה כמו מה שקורה (פחות או יותר) בחדשות ערוץ 10 עם שליחם לארה"ב.. מקווה שהבהרתי את הבעייתיות
פורסם 2009 ביולי 216 שנים מחבר פינג של 1900 ז"א לוקח לנתונים להגיע ממקור ליעד לפחות 1.9 שניות... ז"א כל מלה שאתה אומר לוקחת לפחות 1.9 שניות להגיע ליעד.. זה כמו מה שקורה (פחות או יותר) בחדשות ערוץ 10 עם שליחם לארה"ב.. מקווה שהבהרתי את הבעייתיותאה אוקי זה מה שפינג עושה? כאילו?זה לא עושה משהו אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.