עבור לתוכן

Firefox 3.5 הושקה היום (30.6) רשמית (גם בעברית)!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי בדיוק 4 תוספים שלא עברו את העדכון בהצלחה, ואני בטוח שאתה לא משתמש בהם :)

כל יתר 34 התוספים עובדים יופי..

• תגובות 120
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לי יש מעטים שלא עברו, והם ממש לא חשובים. חוץ מ-TMP שהתקנתי עם nightly tester tools ועכשיו זה עובד. (דרך אגב, יש לזה חסרונות? ירידה בביצועים או משהו כזה?)

ואתה לא צריך להגדיר שום דבר מחדש, אם אתה מתקין את הגרסה החדשה על הישנה ההגדרות נשמרות.

פורסם

איזה יופי שיש תחרות בעולם הדפדפנים, אקספלורר, פיירפוקס, קרום, ספארי... פשוט תענוג :)

בזכות זה האקספלורר החדש לא קופא וקורס ואיטי כמו הקודם אלא רק איטי וקורס מדי פעם - שיפור ניכר :lol:.

פיירפוקס 3 מספיק מהיר אז נראה ש3.5 יותר תענוג. חבל שיש אתרים שלא תומכים בו טוב ומונעים ממני להשתמש בו (כשמוסד אקדמאי לא תומך בו טוב - אז זו כבר בעייה).

על זה המציאו את הביטוי: "הכל או לא כלום..." :hat:

פורסם

איזה מוסד לא תומך בו??

האתר היחיד שעדיין לא ראיתי שיפור זה EGGED. כל השאר סבבה אפילו ORANGE עובד עכשיו עם FF?

פורסם
  • מחבר

גם בארקיע אתה לא ממש תצליח לחפש טיסות...

כל יתר 34 התוספים עובדים יופי..

34???

הם באמת הכרחיים?

לי יש בקושי 10 ואני מסתדר מצויין... :)

פורסם

גם בארקיע אתה לא ממש תצליח לחפש טיסות...

לא עליתי לרמה כזאת שאני הצטרך תחבורה ציבירות מארקיע :-)))

פורסם

tab mix plus גרסת פיתוח, למי שרוצה - עובד מצויין על 3.5

http://tmp.garyr.net/tab_mix_plus-dev-build.xpi

מעולה, גם שמר לי את ההגדרות של TMP. :cool2:

התוספים שאיבדתי:

new tab button on tab right 0.5.9

seachbox sync 1.3b1

stop or reload button 0.2.2

מצאתי אפשרות בהגדרות של TMP שיהיה כפתור new tab רק שאי אפשר למקם אותו מימין לטאב האחרון \:

פורסם

אבל גם ככה יש כפתור ברירת מחדל NEW TAB

פורסם

איזה יופי שיש תחרות בעולם הדפדפנים, אקספלורר, פיירפוקס, קרום, ספארי... פשוט תענוג :)

בזכות זה האקספלורר החדש לא קופא וקורס ואיטי כמו הקודם אלא רק איטי וקורס מדי פעם - שיפור ניכר :lol:.

פיירפוקס 3 מספיק מהיר אז נראה ש3.5 יותר תענוג. חבל שיש אתרים שלא תומכים בו טוב ומונעים ממני להשתמש בו (כשמוסד אקדמאי לא תומך בו טוב - אז זו כבר בעייה).

על זה המציאו את הביטוי: "הכל או לא כלום..." :hat:

הם לא תומכים בתקן אתה מתכוון...

ומוסד אקדמאי שלא תומך בתקן קצת חוטא למטרות שהוא הוקם.

הייתי קצת מציק למדור הטכני בנושא.

פורסם

דיווח נוסף לזה של dkiller - גם אני נתקלתי בבאג המוזר עם הסימניות.

אין תגובה לקליק בודד. סימניות מגיבות רק ללחיצה ימנית.

מנסה להסיר ולהתקין מחדש, נראה מה יקרה.

פורסם

לא מבין מה הולך כאן שידרגתי ל3.5 ולוקח לכלב הזה איזה 3 דקות לעלות כל פעם מחדש..

ושזה לא שהמחשב חושב הוא "כבד" באותו הזמן..

פורסם

זה קורה לי מידי פעם דווקא ב-3. לדעתי מדובר באיזשהו תוסף שמנסה לעדכן את עצמו, לבדוק עדכונים באינטרנט, או משהו כזה... כשזה קורה אני פשוט רוצח את ה-process של פיירפוקס ומפעיל מחדש, ואז הוא עולה תוך שניות.

אני לא טורח להתעמק בזה, כי במילא הפעלה מחדש של הדפדפן זה משהו שאני עושה פעם בשבוע בערך...

פורסם

אני כנראה עוד חודש-חודשיים אנסה את FF3.5 באופן רציני... בינתיים מקסתון עושה את העבודה מצוין. החשש העיקרי שלי הוא זלילת זיכרון ב-FF, יציבות, וזריזות ממשק. נחייה ונראה.

פורסם

זה קורה לי מידי פעם דווקא ב-3. לדעתי מדובר באיזשהו תוסף שמנסה לעדכן את עצמו, לבדוק עדכונים באינטרנט, או משהו כזה... כשזה קורה אני פשוט רוצח את ה-process של פיירפוקס ומפעיל מחדש, ואז הוא עולה תוך שניות.

אני לא טורח להתעמק בזה, כי במילא הפעלה מחדש של הדפדפן זה משהו שאני עושה פעם בשבוע בערך...

גם אני חשבתי שמדובר באיזה תוסף את מחקתי את אלה שהוא לא תומך בהם וזה עדיין לא עזר..

אין לי מה לרצוח את הפרוסס כי זה קורה כל פעם מחדש גם אחרי ריסטרט וכו'..

פורסם

איך אני מעביר את כל התוספים לחדש? או שאני צריך להתקין אותם אחד אחד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים