עבור לתוכן

Firefox 3.5 הושקה היום (30.6) רשמית (גם בעברית)!!!

Featured Replies

פורסם

פיצ'ר מבורך, בלי ספק.

רק חשוב לציין שבמסכים אשר אינם תומכים במכלול ה aRGB, הצבעים ייראו "דהויים/אנמיים" יותר.

סתם שאלה לכל אלו שחווים סרטים עם הסמניות, אתם במקרה משדרגים לגירסה העברית של F.F?

• תגובות 120
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן רק שלא זכור לי שצילמתי אי פעם עם aRGB, והתמונות אצלי מופיעות בצורה... שהן לא אמורות להופיע.

פורסם

וודא שבבקרת פרופילי הצבע של מ. ההפעלה, מוגדר קובץ ICM התואם למסך שלך. במידה ולא, בחר בפרופיל sRGB Color Space מתיקיית SYSTEM של מ. ההפעלה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לי שם גם את הפרופיל של המסך וגם sRGB, אבל לא נראה לי שיש אפשרות לבחור בין אחד מהם.

פורסם

יש.

להדגיש את הרצוי וללחוץ על Set as default.

פורסם

טעות שלי, לא שמתי לב שלא מסומן להשתמש בהגדרות שלי להתקן הזה.

תודה, זה סידר את זה :)

פורסם

תפרטי סימניות בצד ימין - למה כאשר אני מקליק על סימניה עם העכבר, היא לא מגיבה (הדפדפן לא עובר לכתובת הרצויה)

??

אני יכול לעבור רק אם אני לוחץ לחצן ימני ואז פתח.

???

פורסם

הכניסו פלייר מובנה בFF משהו נתקל בבעיות?? יש לי קירטועים חבל על הזמן גם קול וגם תמונה.

פורסם

על מה אתה מדבר? על הטאב שנפתח אחרי העדכון עם הסרטון "תודה שהורדתם פיירפוקס" בכל מיני שפות?

אם כן - אז זה לא נגן מדיה מובנה בדפדפן - זה פשוט סרטון שמוטמע בדף הספציפי הזה.

הוא מקרטע כי כל העולם מעדכן עכשיו את הפיירפוקס ורואה את הסרטון הזה - אז השרת עמוס, בלשון המעטה.

פורסם

אין שיפור דרמטי במהירות אצלי.

וה-THEME של FF 2 לא מותאם עדיין (לא סובל את העיצוב של 3.5)

פורסם

נראה עובד. :-)

הזדמנות גם לבדוק את mozilla weave אם אני כבר פה.

אגב איפה אפשר להוריד את הגרסה הניידת?

פורסם

אצלי יש שיפור מורגש מאוד במהירות, נראית אחלה גרסה בנתיים :xyxthumbs:

פורסם

בהחלט מורגש, הרגשה של "קניתי מחשב חדש ועכשיו הכל עובד הרבה יותר מהר" רק בלי המחשב החדש :xyxthumbs:

פורסם

Sorry, my Firefox 3 ain't broken.

ain't gonna fix it.

ממש אין לי עצבים להגדיר את כל התוספים מחדש, בתקווה (רוב הסיכוים, מוטעית) שהם בכלל יתאימו לגירסה החדשה..

עוד חודש ככה יהיה על מה לדבר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים