עבור לתוכן

העלאת המע"מ...

העלאת המע"מ... 2,223 הצבעות

1. 1. העלאת המע"מ...

• עוד מעט יהיה מס על האוויר...
    • אני אוהב את ביבי, משמע אני אוהב לשלם יותר
    • זה לא מעניין אותי כי אני טחון

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תצביעו והשפיעו. ;D :smile1:

זהו סקר קליל ביותר. :P

• תגובות 93
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מאוד מצער אותי, אבל צריך להשלים עם הגזרה בגלל המצב הכלכלי.

צריך להבין שבמשבר אין ברירה וחייבים את הכסף הזה.

פורסם

ביבי הבטיח הורדת מיסים (דלק סילוני למשק...), קיבלנו העלאת מיסים. מישהו חשב ששקרניהו ינהג אחרת? (ב-2003 היה את שרון שנתן גב לביבי לעשות דברים נכונים בכלכלה, כיום ביבי עסוק בלדאוג שהכסא שלו לא יתנדנד...)

פורסם
  • מחבר

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-204806-00.html?tag=20-20-52

למרות שזה לא קשור לממשלה של ביבי, זה כן קשור למצבנו הכלכלי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3738516,00.html

אישית, אני רוצה להגיד לכם שזאת התקופה הכי טובה "לקטוף" כסף, אבל גם בתקופה כזאת המצב הכלכלי הוא בקרשים ולפעמים אני מוצא את עצמי מנותק מטלפון...

אני רק רוצה לייחל שייפול עלינו נס ושהחיים הטובים שהיו ייחזרו.

פורסם

סוף סוף סקר ניטרלי רציני !

פורסם

אין מה לעשות , העלאת מעמ זמנית לחלוטין

פורסם

וכשהמע"מ היה 17 מה כולם עשו? קיבלנו הורדה בגלל כלכלה במצב טוב, עכשיו המצב לא מזהיר אז מעלים מה אתה רוצה שיעשו בדיוק?

למרות שהייתי מעדיף שהיו מעלים את מיסי הייבוא ב1-0.5% מאשר את המע"מ כי זה היה מעודד צריכה של מוצרים תוצרת הארץ.

פורסם

הבעיה בהעלאת מע"מ היא שהמחירים עולים כשהמע"מ עולה אך לא יורדים כשהוא יורד.

(מלבד שירותים וכיוב')

פורסם

קודם שיעשו בדק בית על הבזבוז האדיר ואחר כך שיעלו את המע"מ.

פורסם
  • מחבר

קודם שיעשו בדק בית על הבזבוז האדיר ואחר כך שיעלו את המע"מ.

כמו בתקופת אולמרט כשגילינו שהיו גנבים: בניזרי והירשזון. כך אני מאמין שתקופה של נתניהו "בידיוק" מישהו מהשרים גם גונב.

ואיזה מצחיק! לתת להירשזון להיות שר האוצר זה כמו לתת לחתול לשמור על השמנת.

פורסם

כמו בתקופת אולמרט כשגילינו שהיו גנבים: בניזרי והירשזון. כך אני מאמין שתקופה של נתניהו "בידיוק" מישהו מהשרים גם גונב.

אתה מאמין בגלל מה? בגלל דעות קדומות על הממשלה או כי אתה מקווה שזה יהיה ככה, ואז תוכל להגיד שנתניהו חרא כמו שאתה אוהב לעשות?

ואיזה מצחיק! לתת להירשזון להיות שר האוצר זה כמו לתת לחתול לשמור על השמנת.

מאוד מצחיק. שכחת שהוא מקדימה... המפלגה שאתה כ"כ אוהד?

פורסם

הוא לא הצביע ל"קדימה" המושחת אלא לציפי לבני שהביאה "פוליטיקה אחרת!"

ובקשר לנושא - מיסים זה שוד חוקי ודבר רע מאוד. גרעון ממשלתי זה דבר אפילו יותר רע.

הייתי מעדיף שיעשו חיתוך עצום בסקטור הציבורי, אבל אם זה לא אפשרי פוליטית לפחות שאנחנו נשלם ולא הילדים שלנו.

פורסם

פול גז אתה על ניוטרל? (נראה לי המוח שלך)

אתה לא מבין שכל הנזק הכלכלי של השנים שעברו חייבים לתקן.

וכל פעם צריכים להסביר לך מחדש.

יש הרבה הוצאות מיותרות במדינה אבל אין מה לעשות, אם לא נשלם עכשיו נשלם אחר כך והרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אתה מאמין בגלל מה? בגלל דעות קדומות על הממשלה או כי אתה מקווה שזה יהיה ככה, ואז תוכל להגיד שנתניהו חרא כמו שאתה אוהב לעשות?

מאוד מצחיק. שכחת שהוא מקדימה... המפלגה שאתה כ"כ אוהד?

תזכיר לי בבקשה מה נתניהו אהב להגיד לנו כל כך לפני הבחירות כדי שנבחר בו?! (ועוד באמצע משבר)

אם הוא היה גבר הוא היה עומד במילה שלו או לפחות שהיה מציע אלטרנטיבות.

ולגבי הירשזון, לא אכפת לי מאיזה מפלגה הוא בא, אם הוכיחו שהוא גנב כסף אז מגיע לו שיהיה בכלא.

פול גז אתה על ניוטרל? (נראה לי המוח שלך)

אתה לא מבין שכל הנזק הכלכלי של השנים שעברו חייבים לתקן.

וכל פעם צריכים להסביר לך מחדש.

יש הרבה הוצאות מיותרות במדינה אבל אין מה לעשות, אם לא נשלם עכשיו נשלם אחר כך והרבה יותר.

אז הוא פגע באוכלוסייה החלשה... נו אז מה קרה בעצם?

אם הוא מציע אלטרנטיבות, ניחא, אבל הוא לא מציע כלום, איך בנאדם שמתפרנס מגרושים יכול להחזיק מעמד כשהמיסים/מע"מ לא מפסיקים לעלות?

תסביר לי חכם גדול.

פורסם

המיסים שעולים לא פוגעים באוכלוסיות החלשות באמת, אם כבר המעמד הבינוני נפגע, כוח הקניה של האוכלוסיות החדשות לא ישתנה, של המעמד הבינוני ישתנה, ליסינג, מס ירוק(כמו הדולר) על רכבים, העלאת המע"מ, העלאת תקרת תשלומי ביטוח לאומי ומס בריאות, לא פוגעים בבן אדם שמרוויח מינימום או פחות מזה.

זה כן פוגע בהייטקיסט הצעיר שרק סיים צבא או תואר, יושב על משכורת שנראת מפציצה ורואה איך היא מתנקזת לו לביוב עם כל המיסים האלה, ולאשר בני המעמד הבינוני, קורה בדיוק אותו סיפור, זה לא משנה אם אתה צעיר שעובד בהייטק, או משפחה עם אבא רואה חשבון ואמא מורה, המיסים החדשים לא פוגעים באנשים שלא סוגרים את החודש, הם כן פוגעים באנשים שסוגרים את החודש ורוצים לחיות קצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים