פורסם 2009 ביוני 2916 שנים זה מאוד מצער אותי, אבל צריך להשלים עם הגזרה בגלל המצב הכלכלי.צריך להבין שבמשבר אין ברירה וחייבים את הכסף הזה.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים ביבי הבטיח הורדת מיסים (דלק סילוני למשק...), קיבלנו העלאת מיסים. מישהו חשב ששקרניהו ינהג אחרת? (ב-2003 היה את שרון שנתן גב לביבי לעשות דברים נכונים בכלכלה, כיום ביבי עסוק בלדאוג שהכסא שלו לא יתנדנד...)
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר http://www.news1.co.il/Archive/001-D-204806-00.html?tag=20-20-52למרות שזה לא קשור לממשלה של ביבי, זה כן קשור למצבנו הכלכלי:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3738516,00.htmlאישית, אני רוצה להגיד לכם שזאת התקופה הכי טובה "לקטוף" כסף, אבל גם בתקופה כזאת המצב הכלכלי הוא בקרשים ולפעמים אני מוצא את עצמי מנותק מטלפון...אני רק רוצה לייחל שייפול עלינו נס ושהחיים הטובים שהיו ייחזרו.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים וכשהמע"מ היה 17 מה כולם עשו? קיבלנו הורדה בגלל כלכלה במצב טוב, עכשיו המצב לא מזהיר אז מעלים מה אתה רוצה שיעשו בדיוק?למרות שהייתי מעדיף שהיו מעלים את מיסי הייבוא ב1-0.5% מאשר את המע"מ כי זה היה מעודד צריכה של מוצרים תוצרת הארץ.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים הבעיה בהעלאת מע"מ היא שהמחירים עולים כשהמע"מ עולה אך לא יורדים כשהוא יורד.(מלבד שירותים וכיוב')
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים מחבר קודם שיעשו בדק בית על הבזבוז האדיר ואחר כך שיעלו את המע"מ.כמו בתקופת אולמרט כשגילינו שהיו גנבים: בניזרי והירשזון. כך אני מאמין שתקופה של נתניהו "בידיוק" מישהו מהשרים גם גונב.ואיזה מצחיק! לתת להירשזון להיות שר האוצר זה כמו לתת לחתול לשמור על השמנת.
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים כמו בתקופת אולמרט כשגילינו שהיו גנבים: בניזרי והירשזון. כך אני מאמין שתקופה של נתניהו "בידיוק" מישהו מהשרים גם גונב.אתה מאמין בגלל מה? בגלל דעות קדומות על הממשלה או כי אתה מקווה שזה יהיה ככה, ואז תוכל להגיד שנתניהו חרא כמו שאתה אוהב לעשות?ואיזה מצחיק! לתת להירשזון להיות שר האוצר זה כמו לתת לחתול לשמור על השמנת.מאוד מצחיק. שכחת שהוא מקדימה... המפלגה שאתה כ"כ אוהד?
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים הוא לא הצביע ל"קדימה" המושחת אלא לציפי לבני שהביאה "פוליטיקה אחרת!"ובקשר לנושא - מיסים זה שוד חוקי ודבר רע מאוד. גרעון ממשלתי זה דבר אפילו יותר רע.הייתי מעדיף שיעשו חיתוך עצום בסקטור הציבורי, אבל אם זה לא אפשרי פוליטית לפחות שאנחנו נשלם ולא הילדים שלנו.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים פול גז אתה על ניוטרל? (נראה לי המוח שלך) אתה לא מבין שכל הנזק הכלכלי של השנים שעברו חייבים לתקן.וכל פעם צריכים להסביר לך מחדש.יש הרבה הוצאות מיותרות במדינה אבל אין מה לעשות, אם לא נשלם עכשיו נשלם אחר כך והרבה יותר.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר אתה מאמין בגלל מה? בגלל דעות קדומות על הממשלה או כי אתה מקווה שזה יהיה ככה, ואז תוכל להגיד שנתניהו חרא כמו שאתה אוהב לעשות?מאוד מצחיק. שכחת שהוא מקדימה... המפלגה שאתה כ"כ אוהד?תזכיר לי בבקשה מה נתניהו אהב להגיד לנו כל כך לפני הבחירות כדי שנבחר בו?! (ועוד באמצע משבר)אם הוא היה גבר הוא היה עומד במילה שלו או לפחות שהיה מציע אלטרנטיבות.ולגבי הירשזון, לא אכפת לי מאיזה מפלגה הוא בא, אם הוכיחו שהוא גנב כסף אז מגיע לו שיהיה בכלא.פול גז אתה על ניוטרל? (נראה לי המוח שלך) אתה לא מבין שכל הנזק הכלכלי של השנים שעברו חייבים לתקן.וכל פעם צריכים להסביר לך מחדש.יש הרבה הוצאות מיותרות במדינה אבל אין מה לעשות, אם לא נשלם עכשיו נשלם אחר כך והרבה יותר.אז הוא פגע באוכלוסייה החלשה... נו אז מה קרה בעצם?אם הוא מציע אלטרנטיבות, ניחא, אבל הוא לא מציע כלום, איך בנאדם שמתפרנס מגרושים יכול להחזיק מעמד כשהמיסים/מע"מ לא מפסיקים לעלות?תסביר לי חכם גדול.
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים המיסים שעולים לא פוגעים באוכלוסיות החלשות באמת, אם כבר המעמד הבינוני נפגע, כוח הקניה של האוכלוסיות החדשות לא ישתנה, של המעמד הבינוני ישתנה, ליסינג, מס ירוק(כמו הדולר) על רכבים, העלאת המע"מ, העלאת תקרת תשלומי ביטוח לאומי ומס בריאות, לא פוגעים בבן אדם שמרוויח מינימום או פחות מזה.זה כן פוגע בהייטקיסט הצעיר שרק סיים צבא או תואר, יושב על משכורת שנראת מפציצה ורואה איך היא מתנקזת לו לביוב עם כל המיסים האלה, ולאשר בני המעמד הבינוני, קורה בדיוק אותו סיפור, זה לא משנה אם אתה צעיר שעובד בהייטק, או משפחה עם אבא רואה חשבון ואמא מורה, המיסים החדשים לא פוגעים באנשים שלא סוגרים את החודש, הם כן פוגעים באנשים שסוגרים את החודש ורוצים לחיות קצת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.