פורסם 2009 ביוני 2916 שנים שלום לכולםבביתי יש שני מחשבים, אחד חובר לאינטרנט דרך מודם כאשר המחשב השני מחובר חוטית דרך ראוטר BR-6504N למודם.המחשב שעובר דרך הראוטר הייתה מותקנת בו מערכת הפעלה של ויסטה 64ביט ובחודשים האחרונים שמתי לב שאני מקבל את השגיאה connectin with the server was reset ברגע שאני מנסה להוריד קבצים בHTTP.. ניסיתי להוריד קבצים דרך פיירפוס ודרך אופרה ועדיין אותה שגיאה יש לציין שדרך טורנטים אין את הבעיה הזאת. חיברתי מחשב נייד דרך כבל הרשת של המחשב (בנייד מותקן אקספי 32 ביט) וזה עבד חלק דרך המחשב הנייד עשיתי פירמוט והתקנתי אקספי 64 ביט ועדיין יש אותה בעיההתנקתי 32 ביט אקספי והבעיה נפתרה עכשיו זה חשוב לי העניין של 64 ביט ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה עכשיו איפה הבעיה? בראוטר או בכרטיס רשת (הכרטיס רשת הוא כרטיס מובנה על לוח אם של gigabyte RTL8168/8111 Cכמה שחיפשתי לא מצאתי מידע על כרטיס הרשת ובעצם אני לא יודע אם הוא תומך ב64 ביט או שהבעיה לא בזה?אני אשמח לכל סוג עזרה בנוגע לבעיה או לפחות מה כדאי להחליף
פורסם 2009 ביולי 116 שנים מחבר מכייון שאף אחד לא יודע את התשובה אז שלפחות אנשים ימליצו לי על כרטיס רשת שבוודעות עובד טוב על ויסטה 64ביט, בבקשה?
פורסם 2009 ביולי 216 שנים תוריד את ה-DRIVER המעודכן ביותר מהאתר של REALTEK כאן -- http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=5&PFid=5&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.