עבור לתוכן

ArmA II - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא היה כל כך מוצלח היום, בכמה ניסיונות מועטים להצליח את הSeize the area הותקלנו ע"י הAI מהר מאוד ולא נותר לנו הרבה סיכוי.

חוץ מזה היו גם בעיות טכניות מעיקות ביותר, שלזה כנראה לא יגיע פיתרון בטווח הקרוב.

אבל בכל מקרה, לא ידעתי עד עכשיו שאפשר לעשות COOP בקמפיין, אז רציתי להציע למי שמעוניין לעשות את הקמפיין כצוות של ארבעה מהתחלה ועד הסוף.

• תגובות 361
  • צפיות 49.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נשמע כמו אחלה רעיון, לעבור את הקמפיין ביחד.

אפרופו בעיות טכניות, נכנסתי לשרת רנדומלי שיושב בבריטניה (193.47.83.175:2300 )

פשוט הייתי בשוק מהקלות שהמולטי רץ שם, מה גם ששיחקנו איזה 58 שחקנים.

לא מבין איך אבל קיבלתי FPS גבוה ללא לאגים בכלל והפינג היה 80-90

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה בעיות טכניות? סתם מעניין לשתף.

אני במקרה נתקלתי באחד השרתים בCOOP די איכותי של כמה חבר'ה שלשם שינוי נשמעו להוראות הפיקוד.

באחד מהרגעים היותר טובים שלנו במשחק תיאמנו מתקפה על APC ולאחריה תקיפה ג'יפ.. היה ממש טוב :cool2:

אבל המון באגים:

- אנשים מתים בגלל שהם יורדים במדרגות

- אנשים מאבדים את הנשקים שלהם ברגע שנכנסים למים

- CORPSMAN מסרב בכל תוקף לרפא אותך (אם הוא AI)

- לאגים שנפתרים רק עם RECONNECT

- לקיחת APC של היריב והריגת היריב איתו מזכה אותך בניקוד שלילי :-S וה-AI בכלל מתעלם מקיומך. רק רץ מסביב.

פורסם

זה שהנשק נעלם אחרי שחיה זה לא באג...

פורסם

לא היה כל כך מוצלח היום, בכמה ניסיונות מועטים להצליח את הSeize the area הותקלנו ע"י הAI מהר מאוד ולא נותר לנו הרבה סיכוי.

חוץ מזה היו גם בעיות טכניות מעיקות ביותר, שלזה כנראה לא יגיע פיתרון בטווח הקרוב.

אבל בכל מקרה, לא ידעתי עד עכשיו שאפשר לעשות COOP בקמפיין, אז רציתי להציע למי שמעוניין לעשות את הקמפיין כצוות של ארבעה מהתחלה ועד הסוף.

בכיף , רק שלא ניתקל בבאגים..

פורסם

אז לבחור כמוני שמאוד רוצה לשחק אבל חושש מהבאגים, יש למה לקנות את המשחק?

פורסם

עדיף שתחכה קצת אם יש לך סבלנות, תחכה שייצא איזה פאץ, ייצאו דרייברים חדשים ותקרא דיווחים, לפי זה תחליט.

פורסם

אני עדיין מחכה לעותק שלי... :hat:

פורסם
  • מחבר

מהמזרח זה יכול לקחת עד שבועיים מיום המשלוח.

בכיף , רק שלא ניתקל בבאגים..

לפי מה שהבנתי מהפורום הראשי, ככל שיש יותר AI במשחק ובעיקר בצוות שלך הביצועים נמוכים וכמו כן הבאגים יופיעו בתדירות גבוהה,

לכן מעבר לזה שזה רעיון טוב לכשעצמו זה גם יכול להיות פיתרון לכאלה שהמשחק מקרטע במפות מסויימות

פורסם

זה שהנשק נעלם אחרי שחיה זה לא באג...

למה?

פורסם

כי המשחק ריאליסטי.

פורסם
  • מחבר

ענין שמאוד מציק לי:

יש פה מישהו שיודע איך לבטל את ה MOTION BLUR ?

בשורה משמחת, מצאתי מוד שעושה את זה בדיוק.

http://www.armaholic.com/page.php?id=5851

עריכה:

המוד הזה עובד ואכן מבטל את האפקט המעצבן אבל,

אני לא מצליח כרגע להוסיף את המשחק לאקספייר

אז קחו את זה בחשבון.

פורסם

כי המשחק ריאליסטי.

מה ריאליסטי בזה?

נשקים כמו AK לא מתקלקלים מקצת מים. זה לא שהלכתי לשחות איתם, יש שם פשוט שלב כזה שבו יש שרשרת איים שבינהם אתה צריך לעבור ברגל, ללא שום APC או משהו כזה. והמים מגיעים גג עד המותניים. אז פתאום הוא מחליט שזה עמוק לו ומתחיל לשחות. ופעם הנשקים נעלמים ופעם לא.

זה באג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים