פורסם 2009 ביוני 2416 שנים שלום, אתמול אני הפעלתי תוכנת auto clicker שמה שהיא בעצם עושה זה ללחוץ אנטר כל 5 שניות ונכנסתי להתקלח, שיצאתי המחשב היה כבוי,אני חושב שראוי לציין שאני משתמש בתוכנה כחודש ועד עכשיו לא היו בעיות.כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה שלו אפילו לא נדלקת. היות והמחשב שלי מחובר לאל פסק חשבתי שאולי הוא תקול וחיברתי את המחשב לחשמל ללא האל פסק ולא חל שינוי במצב,המחשב לא נדלק. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים כי חשבתי שאולי זאת בעיה של מגעים אבל גם עם שקע חשמל אחר המחשב לא עלה, אולי יעזור לכם להבין את הבעיה משהו קטן ששמתי לב אליו: לאחר שאני מנתק את החיבורים ומחבר שוב לעיתים, לא תמיד, הנורה של המחשב נדלקת לשניה ונכבית בן רגע, לי זה היה נראה כאילו נגמר לה ה"כוח" האור שלה נחלש לאט כזה.המחשב הינו מחשב חדש שבשימוש כ6 חודשים ויש לי עליו אחריות אולם אם יש לכם פה עצה טובה או פתרון שיחסוך לי זמן וילמד אותי כמה דברים אני אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה לכל העוזרים.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים נשמע כמו ספק ג'נריעדיף באמת בתממש אחריות כי אם אתה פותח את המארז של המחשב אתה מאבד את האחריות וחבל
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים כי אם אתה פותח את המארז של המחשב אתה מאבד את האחריות וחבלשטויות במיץ,רק חנויות באמת שפלות יעשו דבר כזהבדרך כלל ששמים מדבקה בדלת של המארז זהרק כדי להרתיע אנשים שלא יודעים מה הם עושיםמלפתוח ולגרום נזק פיזי,בדרך כלל רשום על המדבקהמשו כמו "אחריות לא תנוצל אם נזק פיזי יגרם" בכל אופן לא כל חנות שמה מדבקה כזאת
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים שטויות במיץ,רק חנויות באמת שפלות יעשו דבר כזהבדרך כלל ששמים מדבקה בדלת של המארז זהרק כדי להרתיע אנשים שלא יודעים מה הם עושיםמלפתוח ולגרום נזק פיזי,בדרך כלל רשום על המדבקהמשו כמו "אחריות לא תנוצל אם נזק פיזי יגרם" בכל אופן לא כל חנות שמה מדבקה כזאתברור שזאת המטרה.ולמה חנויות שפלות?אני נותן לך אחריות על המוצר שקנית ממניאם אתה משנה את החומרה של המוצר זה כבר לא באחריותי כי זה לא המוצר שמכרתי לךתקנה PS3 ותחליף לו את הHDD לאחד של 1TB ותראה אם האחריות עדיין תהיה בתוקף
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אם אתה קונה חלקים בנפרד אז על כל חלק יש לך אחריותשאתה קונה מערכת מחשב אתה מקבל אחריות על המחשב
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים אכן כנראה בעיה בספק.אחריות למחשב תקפה לכל חלק בלי קשר לפתיחת המארז.מכיוון שהמחשב באחריות חבל רק שתפתח כי הרי לא כדאי לך להחליף לבד אם מגיע לך בחינם.גם חנויות "שפלות" לא יוכלו להתנער מאחריות זכותך לפתוח את המארז לצורך ניקוי אבק, שדרוג וכדומה.
פורסם 2009 ביוני 2716 שנים חבל סתם להפגין יהירותזה הכל כתוב ב"חוזה" שאתה חותם עליו בעת הקניהחוזה, קבלה, סתם נייר מפית....החנויות המסודרות מחתימות אותך על מסמך ששם מפורט הכלאז לא צריך סתם לנחש דבריםהכל כתוב שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.