עבור לתוכן

חוות דעת| מפרט מחשב - Dell Studio XPS 13

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לקנות מחשב נייד של חברת דל. מדובר בדגם מסויים:

Dell Studio XPS 13

להלן המפרט:

מפרט המחשב:

jygjnxinzhjt.jpg

מחיר: בסביבות 1200 $

שימושים:

תיכנות, בניית אתרי אינטרנט, לימודים, משחקים, עבודה עם גרפיקה, עבודה עם קבצי וידאו, גלישה באינטרנט,

עבודה עם אופיס, וכו'...

אודה לקבל חוות דעת מכם חבר'ה ?

מה אתם אומרים???

פורסם

אני בדיוק התעניינתי על אותו המחשב, רק בגודל מסך 16 אינץ'(שנמכר בבסט ביי ב1039$ בלבד), וקראתי על לא מעט אנשים שקיבלו מסכים כחולים, ובעית התחממות רצינית,לא יודע מה איתך

אבל אותי זה הפחיד.

פורסם

מחשב עם מפרט מטורף לגמרי אני מניח שחיי הסוללה שלו לא משהו הוא אוכל המון אנרגיה...

עם כרטיס מסך כזה גם מתחם במשחקים, תקנה לו לוח קירור

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

מה אתה ממליץ לעשות בגלל המפרט? אולי להוריד משהו ולקחת במקום סוללה של 9 תאים? זה תוספת של 80 דולר. בעצם זה סוללה נוספת לא במקום הקיימת.

פורסם

המחשב הוא מחשב מאוד חביב ואפילו מציג איכות בנייה גבוהה ביחס למצופה ממחשב "לא עסקי". המפרט מדהים ביחס לגודל, וכל עוד אתה מוכן להשלים עם הטרנד העכשוי של מסכים סופר מבריקים שנראים כמו מראה, הוא אופציה מעניינת ביותר.

מבחינת חום, זה בהחלט מחשב לא קריר, ושימוש ממושך במאמץ מלא של המעבד ו/או כרטיס המסך עשוי להביא את רמות החום לרמות מציקות. לא שאני חושב שזה בהכרח יפגע בביצועי המחשב, או באורך החיים שלו.

לגבי חיי סוללה: אם אני מבין נכון, המחשב הזה מצויד בטכנולוגיית Hybrid-SLI, שמשלבת כרטיס מסך חיצוני ומובנה, מה שנותן לך אפשרות להשתמש במובנה כשאין צורך בביצועים, וכך לחסוך בחיי סוללה. בביקורת של NBR (למטה) דיווחו כמעט על 5 שעות עם סוללת 6 תאים. אם זה המצב, לדעתי אין ממש סיבה ללכת על 9 תאים. מה גם שסוללה כזו היא יותר גדולה, כבדה ובולטת. וגם ככה המחשב ממש לא מהקלים בגודל שלו (מעל 2.2 קילו עם סוללת 6 תאים, ורוחב של 35מ"מ בנקודה הרחבה ביותר).

ביקורת מלאה על המחשב:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4974

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה שלך,

קראתי את הביקורת. מאוד מעניין יש שם דברים שלא ידעתי על המחשב.

אם יש לך הצעה טובה יותר לסכום הזה עם המפרט הזה, כולל 3 שנות אחריות לא פחות אשמח לשמוע.

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת

על איזו רמה של משחקים מדובר ועד כמה אתה מנייד את המחשב? האם אתה רוכש בארה"ב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים