פורסם 2009 ביוני 2116 שנים תראו ראיתי באינטרנט שאפשר ללמוד PHP אבל נתקלתי בקושי אחד לבינתיים והוא התקנה .אני אין לי שרת אזעל מה אתקין ?המחשב שלי לא שרת אז מה עושים?וגם אני רוצה לעשות תרגילים ודוגמאות אם הבנתי את השפה .מה ניתןו לעשות ?תודה מראש .
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים תתקין על המחשב שלך כמובן. כל מחשב יכול להיות שרת, בטח אם זה רק לצורך לימוד.הכי פשוט להתקין חבילה שמכילה את כל מה שצריך כמו http://www.wampserver.com/en
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים כל מי שלומד php מתקין שרת על המחשב(הלינק שהביאו לך למעלה)מעמיס אולי אבל אפשר לסגור אותו תמיד.יש לך עוד אפשרות זה להירשם לאתר שתומך בphp ואז כל פעם לעדכן את העמוד דרך האתר..זאת דרך די מסורבלת בשביל ללמוד, מבלבלת ולא קלה במיוחד על ההתחלה.
פורסם 2009 ביוני 2316 שנים קודם כל מומלץ לך בחום להתקין שרת על המחשב כי זה מקל מאוד(תחשוב על זה כל פעם שתשנה משהו אתה צריך להעלות את זה לשמור במחשב להעלות לשרת ורק אז לבדוק במקום לעשות את זה על המחשב)אני התקנתי APACHE (אומרים שזה יותר תקני- לא יודע כמה זה נכון) אבל ההתקנה יכולה להיות קצת מסובכת אם אתה לא מבין כ"כ אנגליתאם אתה מבין טוב תחפש בגוגל הוראות התקנה באנגליתאם קשה לך תתקין WAMP זה הרבה יותר קללגבי הלימוד יש כמה אתרים בעבריתאני מעדיף את האתר באנגלית TIZAG שדרך אגב מלמד גם שפות אחרותאבל בעברית יש שתיים עיקרייםLEARNPHPוPHP ישראלדי קל למצוא אותם בחיפוש קצר בגוגל
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים סליחה שאני מתעלק פה אבל אם אני רוצה ללמוד PHP (למדתי HTML וקצת שפות אחרות) שווה לי לקנות ספר? או פשוט ללמוד דרך האינטרנט?
פורסם 2009 ביוני 2916 שנים זה דבר להחלטתךלדעתי כדאי לך ללמוד מהאינטרנט אם אתה לוקח בחשבון שמי שכתב ספר בPHP בטח כתב אותו לפני מלא זמן וזה לא מעודכןמצד שני כדאי לך לדעת אנגלית טוב כי האתרים בעברית שמלמדים PHP לא עושים עבודה כ"כ מוצלחתאם אתה כן יודע טוב אני ממליץ לך על TIZAG האתר הזה לא רק שמלמד אותך PHP אלא הרבה דברים אחרים כמו CSS SEO PEAR AJAX JAVASCRIPTגם הוא מלמד כמובן MYSQL ועוד מלא דברים אחריםהאתר מסביר את הדברים בצורה פשוטה והיא מתחילה מהבסיס כך שאתה לא צריך כ"כ ידע קודם בתכנות (לפחות לא ב-PHP)
פורסם 2009 ביוני 3016 שנים מחבר ללמוד גם מפה http://www.w3schools.com/PHP/DEfaULT.asPאו שהאתר TIZAG מסביר יותר טוב ?
פורסם 2009 ביולי 116 שנים אני חושב שTIZAG יותר טובאבל תבדוק אתה כל אחד יש לו הבנה אחרתתראה מה יותר טוב בשבילך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.