עבור לתוכן

התקבלתי לתפקיד ממש טוב בצהל !!

Featured Replies

פורסם

דרך אגב החרדים צודקים.רוב מוחלט מהבחורים החרדים עם קב"א נמוך כי הם לא לומדים שום דבר חוץ מגמרא, ופרופיל נמוך כי הם לא מזיזים את התחת. אז אם הצבא יגייס את כל החרדים יהיו 30,000 משקי ממטרות. ואם להגיד את האמת לשרוף 3 שנים בלכוון ממטרות או 3 שנים בללמוד גמרא אני אישית אעדיף ממטרות אבל בהחלט מבין מי שמעדיף גמרא.

אז למה שלא ילמדו דברים נוספים פרט לגמרא? ואז הקב"א בהכרח תעלה וכך גם השירות יהיה יותר מעניין? ::)

• תגובות 53
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל מה התגייסת תגיד לי?

שנתיים וחצי אני טוחן כמו זין תפקיד קשה, לא ישן בלילות.

אבל מה? האזרחות תהיה מתוקה בעוד חצי שנה, סופי שבוע הם כיפיים אחרי שבועיים שלא הייתי בבית.

והכי חשוב? אני מרגיש ששירתתי.

בקיצור, אם התפקיד שלך זה להיות על תקן כלום, עדיף שתצא על קב"ן. חבל על השלוש שנים שלך ועוד יותר חבל שמשרד הביטחון בכלל ישלמו לך משכורת.

ואפילו עוד יותר חבל שצה"ל יבזבז עוד כמה זוגות מדים על מישהו שבכלל לא מגיע לו ללבוש אותם.

פורסם

זה מצחיק, איך יש אנשים שמתגייסים, לתפקידים לא מועילים בגרוש - לא לעצמם ולא למדינה,

ומעדיפים את זה על פני השתמטות רק בגלל הרושם שאנשים יקבלו.

פורסם

זה מצחיק, איך יש אנשים שמתגייסים, לתפקידים לא מועילים בגרוש - לא לעצמם ולא למדינה,

מה לעשות שאין לך זכות בחירה...?

אומנם שירתי בגבעתי, עם עבר של מלחמות ומבצעים (חומת מגן), אם הייתה לי האפשרות לבחור, הבחירה שלי היתה אזרחות עבודה/לימודים.

פורסם

השתמטות היא עברה ועונשה מאסר. בגלל זה אנשים לא מעדיפים אותה.

מעבר לעובדה הנ"ל, יש הרבה מאוד אפשרויות לצאת מהצבא בלי להשתמט ובלי לקבל פרופיל 21.

פורסם

בואנה יש פה אנשים טיפשים ובורים בכמויות

אנשים צריכים להבין שחרדים הם לא טיפשים , תהיו בטוחים שיש הרבה חרדים שהם הרבה הרבה יותר חכמים ממכם , ואתם אפילו לא מתקרבים לרמת המשכל שלהם

ולא אני לא מכליל ,

ולגבי משק ממטרות , בואנה איזה צעירים יש פה , או שאתם ממש מנותקים

יש כאלה באים ב9 הולכים ב1

פורסם

אנשים צריכים להבין שחרדים הם לא טיפשים , תהיו בטוחים שיש הרבה חרדים שהם הרבה הרבה יותר חכמים ממכם , ואתם אפילו לא מתקרבים לרמת המשכל שלהם

ולא אני לא מכליל ,

אף אחד לא אמר שהם טיפשים.

אמרו שהם הגורם העיקרי בארץ שעורך הפגנות אלימות וכ"ו.

תסיק מזה אתה את מה שבא לך.

פורסם

ולא אני לא מכליל ,

אריק, הידיים שלך מקלידות משהו, אולי תרצה לקרוא ולתת על זה את דעתך.

לא נראה לי שמישהו כאן טען שהחרדים מטומטמים באופן גורף. בכל אוכלוסיה אפשר למצוא אנשים עם מנת משכל גבוהה משלי ומשלך, השאלה עד כמה היא מנוצלת.

עם זאת, לדעתי האישית - אם הם היו "יותר חכמים מאיתנו" הם לא היו מנהלים אורח חיים חרדי.

פורסם

עם זאת, לדעתי האישית - אם הם היו "יותר חכמים מאיתנו" הם לא היו מנהלים אורח חיים חרדי.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים