פורסם 2009 ביוני 2116 שנים כן, קראתם נכוןהתפקיד שכל כך ייחלתי אליו סוף סוף התגשםאניבאופן רשמי משק ממטרות וואווו !!!תגובות !!
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים תספר להם: info@eran.org.il אני בטוח שיהיה להם משהו מעניין להגיד על זה... :hizuk: אחושרמוטה
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מחבר לא אני רציני אל תצחקו.אני אגיד לכם גם למה התפקיד הזה כ"כ סוס:ככה אני יכול לשבת בפנאן מידי פעם לכוון כמה ממטרות ובינתיים אני יכול להשלים בגרויות.לדוגמא השלמה לחמש מתמטיקה.אני חושב שזה מעולה..
פורסם 2009 ביוני 2116 שנים מה בזבוז, אם כבר גובניק וקב"א נמוך אז עדיף ככה... תוציא אישור עבודה ותשלים בגרויות עדיף, אבל אל תשכח את הממטרות, שהמפקד בסיס יהיה מרוצה
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים לא אני רציני אל תצחקו.אני אגיד לכם גם למה התפקיד הזה כ"כ סוס:ככה אני יכול לשבת בפנאן מידי פעם לכוון כמה ממטרות ובינתיים אני יכול להשלים בגרויות.לדוגמא השלמה לחמש מתמטיקה.אני חושב שזה מעולה.. חבל שאתה מתגאה בזה. אני עשיתי שלוש שנים בתפקיד מיותר לחלוטין (לא מבחירה) באיזה חור באמצע המדבר. חוץ משמירות ומטבחים לא עשיתי דבר. מבט לאחור חבל על השלוש שנים שהייתי בצבא.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים הייתי בטוח שהתפקיד הזה לא באמת קיים... תמיד אומרים את זה כבדיחה על ג'ובניקים.
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים לא כדי להעליב או משהו כזה אבל: WTF בשביל מה התגיסת???????????????????????????? זה לא שאם לא שירתת בצבא לא יקבלו אותך לעבודה או משהו כזה, ועוד 3 שנים להעביר בתפקיד כזה...... אין מילים :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :s07: :bash: :bash: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
פורסם 2009 ביוני 2216 שנים בזבוז מוחלט של 3 שניםבאמת...? הוא יוציא אישור עבודה, יעבוד ויחסוך כסף.לאחר שלוש שנים נראה למי היה בזבוז...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.