עבור לתוכן

שמח באירן...

Featured Replies

פורסם

כשיש הפגנה זה עוד איכשהו מצחיק, אבל כשזה בא לידי הריגות וכאלה זה כבר לא מצחיק.

ומסתבר שהיו זיופים בבחירות:

http://news.walla.co.il/?w=//1507145

• תגובות 63
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה חביבה לכל אותם אנשים, שבהפגנת החרדים אמרו כי "מי שמפגין באלימות, תוך זריקת אבנים על כוחות הביטחון - מבחינתי כדאי וצריך לירות כדי להרוג" - האם הדבר תקף גם לגבי המפגינים האיראנים? :)

פורסם

כשבישראל תהיה דיקטטורה, תחזור אלינו עם השאלה הזו.

פורסם
  • מחבר

שאלה חביבה מה הבדל בין לצאת להפגנה אלימה כי החוק לא מתאים לי ולתורתי, להשחיט רכוש ולפגוע בשוטרים כדי שיבינו שאנחנו רצינים.

לבין לצאת להפגנה שקטה ולא אלימה כנגד הפרה בוטה של החוק עלידי שילטונות החוק כאשר המדינה חוסמת דרכי תקשורת

שולחת שוטרים לפוצץ אותם מכות ויורה בהם תחמושת חייה (באמת מעניין למה הם הגיבו כמו שהם הגיבו)

:)

פורסם

ההפגנוחת האלו הן ממש לא שקטות ולא אלימות.

מפגינים שורפים רכוש, פורצים לתחנות משטרה, מטמינם פצצות אפילו, זורקים אבנים...

ואני לא רואה כ"כ הבדל - החרדים לא מתאים להם מערכת השלטון שלנו, אז הם מפגינים באלימות, לאיראנים הצעירים לא מתאימה מערכת השלטון, אז הם מפגינים באלימות.

מדוע דמו של זה מותר ודמו של השני אינו כן?

ולאלה שישאלו - אין לי תשובה טובה על כך, ולא, אני לא חושב שהרג האזרחים באירן מוצדק, אני פשוט מחפש תשובה טובה לשאלה טובה.

פורסם

ככה זה בישראל שונאים אחד תשני מה אתה לא מכיר?

שמאלנים...

פורסם

כשבישראל תהיה דיקטטורה, תחזור אלינו עם השאלה הזו.

למה אתה חושב שיש פה משהו אחר?

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם
  • מחבר

ההפגנוחת האלו הן ממש לא שקטות ולא אלימות.

מפגינים שורפים רכוש, פורצים לתחנות משטרה, מטמינם פצצות אפילו, זורקים אבנים...

ואני לא רואה כ"כ הבדל - החרדים לא מתאים להם מערכת השלטון שלנו, אז הם מפגינים באלימות, לאיראנים הצעירים לא מתאימה מערכת השלטון, אז הם מפגינים באלימות.

מדוע דמו של זה מותר ודמו של השני אינו כן?

ולאלה שישאלו - אין לי תשובה טובה על כך, ולא, אני לא חושב שהרג האזרחים באירן מוצדק, אני פשוט מחפש תשובה טובה לשאלה טובה.

נתחיל בסיבה ותוצאה.

הסיבה להפגנות של החרדים כי לא מתאים להם החוק והדמוקרטיה במדינה אז הם החליטו לקחת את החוק לידים

הסיבה להפגנות של האירנים כי הממשלה החליטה להתעלם מהחוק ולשים ז על הדמוקרטיה.

עכשיו לגבי האירנים, לפי מה שראיתי ההפגנה הראשונה הגדולה שלהם הייתה שקטה לחלוטין ורק לאחר ששיסו בהם את משטרת ההפגנות על אופנועים ועם אלות וההסלמה האחרונה התחילה לאחר שתחילו לירות במפגינים בנשק חיי והיו הרוגים.

פורסם

והאם היית תומך בהפגנות אלימות ברפובליקת וויימאר כנגד בחירת הנאצים?

פורסם

בניגוד למה שהרבה פעמים מלמדים, הנאצים לא עלו לשלטון באופן דמוקרטי.

הם השתמשו באיומים ובטרור על מנת לגרום לאנשים להצביע עבורם (ה-SA אומר לך משהו?) והשתמשו בפרצות בחוקה הגרמנית על מנת להוציא מחוץ לחוק את המפלגות היריבות להם (שריפת הרייכסטג, לדוגמה).

פורסם
  • מחבר

דרך אגב עידכון לא מאומת אבל יתכן וגנרל Ali Fazli שהוא ראש משמרות המהפכה בטהרן

נעצר לאחר שסירב להשתמש בכוח כנגד המפגינים.

כמו כן מחנה מוסאבי קרא לכולם מחר לצאת לשביתה (כדי להימנע מאלימות) לאומת זאת המשטר הודיעה שכל מי שלא יגיעה מחר לעבודה מפוטר

למאן האמת אני לא יודע אם אני בעד אחמינידיגאד כי אני לא מאמין שמחליפו יותר טוב

מצד שני יש מצב שבמידה והוא יפול (למרות הסבירות המאוד נמוכה של זה) זה דווקא יפטור לנ הרבה בעיות

בעיקר עם נאומים כמו של הנסיך הגולה שאומר שהמשטר מבזבז כסף על אטום וטרור בזמן שהעם רעב ...

כי כרגע המהפכה שלהם בקושי בחיתולים הם צירכים קצת יותר בשביל לאחד את העם בנושא וכמו שנאמר ITS THE ECONOMY STUPID

מצד שני ה"ערבים" הללו לא חכמים מידי

פורסם

בניגוד למה שהרבה פעמים מלמדים' date=' הנאצים לא עלו לשלטון באופן דמוקרטי.

הם השתמשו באיומים ובטרור על מנת לגרום לאנשים להצביע עבורם (ה-SA אומר לך משהו?) והשתמשו בפרצות בחוקה הגרמנית על מנת להוציא מחוץ לחוק את המפלגות היריבות להם (שריפת הרייכסטג, לדוגמה).

[/quote']

היטלר התמנה למשרת הקנצלר בדרך חוקית ודמוקרטית (30 בינואר 1933)

באירועים לאחר מכן,עם מות הינדנבורג, בתקופה שהתחיל להוציא צווי חירום ומיסד את משרת הפיהרר, כבר הופעלו משטרות חשאיות וטרור...

פורסם

:imwithstupid:

דרך אגב עידכון לא מאומת אבל יתכן וגנרל Ali Fazli שהוא ראש משמרות המהפכה בטהרן

נעצר לאחר שסירב להשתמש בכוח כנגד המפגינים.

כמו כן מחנה מוסאבי קרא לכולם מחר לצאת לשביתה (כדי להימנע מאלימות) לאומת זאת המשטר הודיעה שכל מי שלא יגיעה מחר לעבודה מפוטר

למאן האמת אני לא יודע אם אני בעד אחמינידיגאד כי אני לא מאמין שמחליפו יותר טוב

מצד שני יש מצב שבמידה והוא יפול (למרות הסבירות המאוד נמוכה של זה) זה דווקא יפטור לנ הרבה בעיות

בעיקר עם נאומים כמו של הנסיך הגולה שאומר שהמשטר מבזבז כסף על אטום וטרור בזמן שהעם רעב ...

כי כרגע המהפכה שלהם בקושי בחיתולים הם צירכים קצת יותר בשביל לאחד את העם בנושא וכמו שנאמר ITS THE ECONOMY STUPID

מצד שני ה"ערבים" הללו לא חכמים מידי

כואב לך לכתוב פרסים במקום "ערבים"? חלאס, הם לא ערבים, הם פרסים.

הם לא מדברים ערבית, משמע הם לא ערבים.

התרבות שלהם גם לא ערבית אלא פרסית לחלוטין, לך ותקרא קצת ספרי היסטוריה.

לא חכמים במיוחד... אחת התרבויות הגדולות בעולם העתיק.

פורסם

היטלר התמנה למשרת הקנצלר בדרך חוקית ודמוקרטית (30 בינואר 1933)

באירועים לאחר מכן,עם מות הינדנבורג, בתקופה שהתחיל להוציא צווי חירום ומיסד את משרת הפיהרר, כבר הופעלו משטרות חשאיות וטרור...

חוקית כן, דמוקרטית לא. כמו שכבר אמרתי, היטלר עלה לשלטון באמצעות פרצה בחוקה הגרמנית.

וטרור היה עוד קודם לכן (כמו שאמרתי, קרא על ה-SA).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים