עבור לתוכן

היועץ הנחה: להקל על משתמשים בסמים קלים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

MiniMizer.

אני לא התנסתי, זה נכון (אני מניח שגם אתה לא, ככה שגם אתה לא יכול סתם להסיק מסקנות [תקן אותי אם אני טועה]).

בכל מקרה, אני לא מגיע למסקנה הזאת רק עפ"י מה שקראתי/שמעתי במחקרים (גם, אבל לא רק), אלא גם שמעתי ממכרים שלי..

ודיבור כזה, מראה על התמכרות.

:bash:

איזה מין דיבור? דיבור האמת? מצטערים שיש לך בעיות הבנת האמת... but that's your problem.

• תגובות 168
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא תראה שיכורים ומסטולים בדרך שלך חזרה מבית ספר, למה? כי כל בני הנוער שמעשנים עושים את זה כשהם במסיבה או סתם יש מצב רוח מצויין, או לרגל ארוע מיוחד אחר משמח. סתם ככה אין טעם לעשן, זה לא כיף לעשן לבד וסתם.

זה תמיד מתחיל ככה. לך תדע איך זה נגמר...

פורסם

ועוד איך שיש סמים קלים!

עובדה אפילו, יש לי כמה חברים שישנו כללללללל החופש הגדול דיי הרבה. התקרבו לספטמבר והפסיקו כליל.

זה לא ממכר פיזית ואם תרצה להפסיק אתה תוכל!

זה לא הורס את הגוף. ולא גורם לתוצעות לוואי.

צר לי חברים

אבל אין מספיק מילים רעות על גראס שיגרמו לו להיות יותר "מסוכן" מאלכוהול או סגריות.

פורסם

MiniMizer.

אני לא התנסתי, זה נכון (אני מניח שגם אתה לא, ככה שגם אתה לא יכול סתם להסיק מסקנות [תקן אותי אם אני טועה]).

בכל מקרה, אני לא מגיע למסקנה הזאת רק עפ"י מה שקראתי/שמעתי במחקרים (גם, אבל לא רק), אלא גם שמעתי ממכרים שלי..

ודיבור כזה, מראה על התמכרות.

מספיק לדלג על מה שאני כותב.

אתה מכיר מישהו שמעשן מריחואנה באופן קבוע? כן או לא?

אני כן, ואף אחד ממי שאני מכיר (ואני מכיר יותר מאחד) אינו מכור לזה ולא מגיע להם שתדביק עליהם סטיגמות מטופשות מבלי להכיר אותם בכלל ('דיבור כזה מראה על התמכרות'.. ממש פסיכולוג אתה).

אני תומך באופן מלא בלגליזציה של סמים קלים ומחזק את דבריהם של shibby ו TheHunter, האם זה הופך גם אותי למכור לסמים?

פורסם
  • מחבר

ועוד איך שיש סמים קלים!

עובדה אפילו, יש לי כמה חברים שישנו כללללללל החופש הגדול דיי הרבה. התקרבו לספטמבר והפסיקו כליל.

זה לא ממכר פיזית ואם תרצה להפסיק אתה תוכל!

זה לא הורס את הגוף. ולא גורם לתוצעות לוואי.

צר לי חברים

אבל אין מספיק מילים רעות על גראס שיגרמו לו להיות יותר "מסוכן" מאלכוהול או סגריות.

i'm witch'a man.

המון אנשים שאני מכיר הצליחו להפסיק בקלי קלות, התופעות לוואי הנפשיות זה קצת התגעגעות (דודה) לירק, אבל זה עובר תוך יום יומיים.

פורסם

תומך ב mini, או במילים אחרות: "מה שהוא אומר" ;D

פורסם

מספיק לדלג על מה שאני כותב.

אתה מכיר מישהו שמעשן מריחואנה באופן קבוע? כן או לא?

אני כן, ואף אחד ממי שאני מכיר (ואני מכיר יותר מאחד) אינו מכור לזה ולא מגיע להם שתדביק עליהם סטיגמות מטופשות מבלי להכיר אותם בכלל ('דיבור כזה מראה על התמכרות'.. ממש פסיכולוג אתה).

אני תומך באופן מלא בלגליזציה של סמים קלים ומחזק את דבריהם של shibby ו TheHunter, האם זה הופך גם אותי למכור לסמים?

כן, אני מכיר. לא חבר שלהם האמנם, אבל מכיר.

זה התחיל אצלם כסתם לתפוס סטלה, ממשיך בעישון מאסיבי מאוד ואלוהים יודע איך זה יגמר.

פורסם
  • מחבר

כן, אני מכיר. לא חבר שלהם האמנם, אבל מכיר.

זה התחיל אצלם כסתם לתפוס סטלה, ממשיך בעישון מאסיבי מאוד ואלוהים יודע איך זה יגמר.

כמה טימטום מבנאדם אחד.. even Jah can't help ya!

זה פקאינג בולשיט בולשיט בולשיט ועוד בולשיט. אין דבר כזה עישון מאסיבי, וזה נגמר איפה שזה מתחיל, תפיסת ראש טוב והנאה.

פורסם

קודם כל אני מניח שהמחיר של הדבר הזה לא יהיה זול במיוחד ובני נוער שכמותינו לא יכולים לשלם כל כך הרבה. לא אמרתי מיליונים אבל אני מניח שיותר מסיגריות...

(יש לי חברים שמעשנים [סיגריות] שלוקחים הפסקות רק בגלל כסף...)

מה שגם, למריחואנה יש ריח מאד ייחודי, אני מניח שהתקנות יהיו מגיל 18 או 21. ההורים שלך או המורים שלך או לא יודע מי, ידע שעישנת.

אלא אם תעשה את זה במסיבה באמת בשביל לתפוס סטלה נחמדה.

פורסם

כמה טימטום מבנאדם אחד.. even Jah can't help ya!

קודם כל, תרגיע! >:(

זה פקאינג בולשיט בולשיט בולשיט ועוד בולשיט. אין דבר כזה עישון מאסיבי, וזה נגמר איפה שזה מתחיל, תפיסת ראש טוב והנאה.

אני לא יודע מי המטומטם פה, אם אתה אומר שעישון סמים נגמר בסה"כ בהנאה. אולי לפעמים כן, אבל ברוב המקרים זה לא כך.

פורסם

סובבו את ידי להגיב, ובכן.

shark ידידי, אין לך מושג וחצי מושג על מה אתה מדבר... צר לי.

אישית אני מכיר אנשים שעשנו שנים כמויות עצומות באופן יומיומי וכשלא היה להם, או לא היה כסף פשוט לא עישנו, ודבר כזה אי-אפשר לומר אפילו על סיגריה!, קפה או תה!.

קפה לא טעים לכל אחד, רוב האנשים לא מעשנים, בירה זה טעם נרכש ואלכוהול מגעיל לרובינו... כולם מזיקים, כולם ממכרים, כולם אפילו לא טובים / טעימים / חונקים בהתחלה וכו' וכולם חוקיים!

לגליזציה של סמים קלים בישראל תתרום הן למלחמה ב"נגע", הן לבעיות הפשיעה וכערך מוסף למורל הלאומי, תיירות, תעשיות שונות, בריאות, כלכלה וכד'. אנו נהפוך בעיית פשיעה (על כל המשתמע מכך: שוק שחור, רעלים, כסף שחור שמתגלגל וכו') לבעיית בריאות וחינוך - וזה עדיף בהרבה לדעתי!

תחשוב על זה.

פורסם

TheWizard, אחלה הסבר ;D

אתה אכן צודק, יש את הפן הזה, הפן החיובי. אבל אני פשוט לא בטוח שזה יהיה כ"כ ורוד כמו שאתם חושבים... אל תשכחו שיש את הפן השני, הפן השלילי, וזה אומר שאנשים כן יסתובבו "תפוסי ראש" ברחוב ו"יתפסו ראש" גם ברחוב בפומבי, ליד ילדים שלא צריכים לראות את זה.

אני כן הייתי באמסטרדם וראיתי מה הולך שם. לא יודע מה איתכם, אני לא הייתי רוצה לראות את זה בארץ :-\

פורסם
  • מחבר

אתה אכן צודק, יש את הפן הזה, הפן החיובי. אבל אני פשוט לא בטוח שזה יהיה כ"כ ורוד כמו שאתם חושבים... אל תשכחו שיש את הפן השני, הפן השלילי, וזה אומר שאנשים כן יסתובבו "תפוסי ראש" ברחוב ו"יתפסו ראש" גם ברחוב בפומבי, ליד ילדים שלא צריכים לראות את זה.

כבר ממש ממש נמאס לי לענות לך, אתה פשוט לא רוצה לקלוט שום דבר. תחזור לפה כשהמוח שלך יתפתח והטיפשות תפחת.

פורסם

כבר ממש ממש נמאס לי לענות לך, אתה פשוט לא רוצה לקלוט שום דבר. תחזור לפה כשהמוח שלך יתפתח והטיפשות תפחת.

הלו , להרגע . הבנאדם לא עשה לך שום רע .

פורסם

Night Keeper - עזוב, אפילו לא שווה להתייחס לאנשים כמוהו ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים