פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים יש לי אותו מאתמול אבל אני לא יודע אם כדאי לבזבז 20 גיגה מההרד דיסק על המשחק הזה חחטוב אני אתקין אותו עכשיו נראה איך הוא..
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים אם אהבת את KOTOR או NWN אז כנראה שתאב את המשחק הזה. קח בחשבון שיש הרבה דיאלוגים והרבה לקרוא (לפי הביקורת בGS). המשחק לא הולך להיות דומה לBG לפי מה שהבנתי ,המערכת קרבות שונה (משהו כמו KOTOR).
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים KOTOR לא שיחקתי, אבל NWN כן ודי אהבתי בזמנו..לגבי דיאלוגים וכל זה אני מת על זה, אני אוהב לראות את כל העלילה...בטח גם בגלל זה זה שוקל כל כך הרבה , סרטים וכו..
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים הזמנתי דרך STEAM. מוריד ברגע זה. המשחק יפתח רשמית עוד 6 שעות. איך?אני לא מצליח...
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים כן משחק נחמד...אחרי כמה שעות נכנסתי לעניינים כמו שאומרים וזה די מענייןעכשיו יש לי שני משחקים לחרוש עליהם, בורדרלנדס ודרגון אייג' חחח
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים ראיתי טריילרים כבר לפני כמה זמן וגיימפלייז וניראה ממש ממש טוב. ארכוש בקרוב.
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מסתבר ש 3 בנובמבר זה רק לצפון אמריקה. אנחנו וכל השאר צריכים לחכות ל6 בנובמבר למה לא ראיתי את זה קודם עוד 3 ימים של ציפיה... פורסם ב steam לפני שעה: Dragon Age: Origins Available in North America Dragon Age: Origins will be released to other regions on November 6th.
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אכן.....עכשיו כבר מופיע אצלם שחרור ב 7 בנובמבר, וספירה של יומיים ו 7 שעות, כלומר בשבת ב 1 בלילהזה משאיר לי עוד זמן להתלבט עם איזה דמות להתחיל.אחרי מיצוי כל האפשרויות ביוצר הדמויות, אני חושב על כמה דמויותאני מאוד אוהב לחימה עם שני כלי נשק (dual wield) אז חשבתי לקחת גמד לוחם (רקע של commoner), כי הוא כבר מתחיל עם feat של התחום.מצד שני הסרטון עשה לי חשק לגנב (או גנבת), כנראה city elf.עם מה אתם מתכננים להתחיל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.