פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים קראתי אפישהו שזה הולך לישקול כ 300 מגה, מה כבר יהיה שם ?האם יש שם אפשרות לבנות דמות על יבש ולבדוק דברים כמו DPS עם סקילים מסויימים וברמות מסויימות ?
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים בעיקרון זה רק החלק הראשון שבונים בו את הדמות . אתה יכול גם לראות מידע על כל הskills ,talents וspells .תוריד ותראה...כולה 300MB .
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים הורדתינסיתי להתקין אבל נראה לי שהקובץ דפוקהוא רושםNSIS ERRORInstaller integrity check failedמה זה השטויות האלה ?מישהו הצליח להתקין ?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אני הורדתי והתקנתיתאמינו לי שאתם לא מפסידים יותר מידיסך הכל בניית דמות די פשוטה וחסרת בחירותרוב הפעילו שם זה אולי לראות מה תוכל לבחור בעתיד
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים בקיצור מדובר במעין "דמו" מחוכם,שאמור להביא התעניינות וטעם של עוד למתנסים-מבלי לגלות את המשחקיות והעלילה של המשחק המלא..סניקי סניקי
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים איך ביאס אותי שאחרי שבונים את הדמות אין איזו הפתעה חחחחהולך להיות משחק אדיר.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים ראיתי עכשיו ב steam שהם מציעים Digital Deluxe Edition ב 65$. יש שם כמה תוספות נחמדות.השאלה היא האם זה שווה את המחיר (~250 ש"ח אם הדולר לא יעלה יותר מדי עד אז).האם תהיה גרסה מקבילה בחנויות (או אוהב לאסוף קופסאות יפות של משחקים)?אחחח.... עוד שבועיים
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים 20 גיגה משחק ?! מה זה נראה לי כל המשחק רק סרטים....יש פה מישהו כבר עם המשחק? אני רוצה קודם לשמוע איך הוא אם הוא שווה בכלל את הטרחה..
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים הוא רק היום יצא ככה שאתה צריך לחכות קצת לתשובה. לדעתי הוא יהיה נפלא ואם את אוהב את סדרת BG או NWN אתה תאהב גם את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.