עבור לתוכן

בחירת מארז שקט אך מאוורר כמה שיותר עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש.

אני מחפש מארז שיחזיק את המחשב כולל OC (לא משהו אקסטרים), יהיה מאוורר יחסית ויהיה לא רועש.

ישנם כמה מארזים שהסתכלתי עליהם ואני אשמח להמלצה שלכם:

CM690/590 - הבנתי שמאווררים היטב אבל רועשים.

NZXT Hush - הבנתי ששקט אבל רותח.

CM sileo 500 - שמעתי שהוא מעט יותר טוב מה-HUSH גם בשקט וגם באוורור.

Antec 300 - יש לו מאווררים שיכולים להיות שקטים אבל במצב הזה הם בקושי דוחפים אוויר. בנוסף אמרו לי שהוא לא משתיק כל כך את הרכיבים שבפנים.

המערכת שהמארז אמור להחזיק בכללי היא:

AMD 720BE

Gigabyte 790X-UD4

Palit 4870 sonic 1gb

SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3

אני אשמח להמלצות שלכם... ואם יש לכם מארזים טובים שלא נכללים ברשימה כמובן שאשמח לשמוע.

תודה אנשים...

פורסם

מצטרף אל השאלה..

והאם שווה להשקיע עוד 60 שקל מעבר לתקיצב הנקוב בשביל הטמפסט? איך הוא מבחינת רעש?

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת למה המלצת דווקא על הצ'אקרה?

זה נראה כאילו יש בו יותר מדי חורים והוא לא יהיה שקט במיוחד (מבחינת החומרה שבפנים)

פורסם

לדעתי המארז הכי טוב במחיר הזה הוא 690... רק בגלל שיש לו המון מקומות למאווררים ואפשר לתכנן את הסירקוליצה ממש טוב.

בנוסף, יש לו אחלה סידור כבלים, והוא נראה מאוד אסטטי ויפה לטעמי.

הדבר היחיד שמפריע בו היא התופעה של הזימזום מהדלת שלו בגלל המאוור שנמצא עליה. אם זה מאוד מפריע, מומלץ להוריד אותו ולהתקין במקום אחר.

פורסם
  • מחבר

אבל כמו שציינתי מקודם...

אני מחפש מארז יחסית שקט... והבנתי שה-690 די רועש

איך ה-Antec300 לעומתו?

פורסם

690 ממש לא רועש... הדבר היחיד שיגרום למישהו לומר שהוא רועש הוא הזימזום עליו דיברתי. לכן המלצתי להוריד את המאוורר. חוץ מזה, הוא מאוד שקט! אני מדבר מניסיון... יש לי אותו והוא אחלה!

פורסם

ה 690 ממש לא שקט.

פורסם

פותח הת'רד, יש לנו כמעט אותה המערכת, תסתכל בצד, ויש לי Antec Three Hundred עם 4 מאווררים, והוא אחלה לגמרי, אני ישן איתו, הרעש נסבל מאוד ולא שמים לב אליו בכלל.

פורסם

אם אתה מוריד ל- CM690 את המאוורר בדלת האיוורור בעצם הופך להיות כמו ה- SIELO 500

והסליאו מאוד מאוד שקט

פורסם

בשביל שקט, בתקציב הזה המארז הראשון שהייתי מציע הוא אנטק 300. כפי שרשמת בעצמך, ניתן לכוון את המאווררים על LOW ולקבל שקט כשצריך. בשעת מאמץ ואם ממש חם ניתן פשוט להגביר את העוצמה ואחרי כמה זה להחזיר לLOW בחזרה.

המארז השני שהייתי מציע זה הסילאו של קולרמסטר, הוא גם כן לא רע ודי שקט (כולל בידוד אם איני טועה), אך אין שליטה על המאווררים.

בנוגע לHUSH, כן הוא שקט אבל לא הייתי מציע להתקרב אליו בגלל שהוא צפוף וחם.

יש הטוענים של690 יש זמזום/רעש כאשר מחובר מאוורר על דלת צידו, ובכלליות שאר המאווררים לא הכי שקטים שיש.

פורסם
  • מחבר

איך משנים את מהירות המאווררים באנטק? יש מתג או שעם ה-SpeedFan?

והמארז של קולרמאסטר כן כולל בידוד כמו שאמרת...

אני מתלבט בין השניים הנ"ל...

מי מהם מאוורר יותר / מתאים יותר ל-OC?

פורסם

את מהירויות המאוררים באנטק משנים עם מתגים. ה-690 לא כולל בידוד לכן להגיד שהוא בסך הכל סליו עם עוד מאורר לא יהיה נכון בכלל...

פורסם
  • מחבר

אז על מה הייתם הולכים?

CM Sileo 500 או Antec 300?

פורסם

אני הייתי הולך על ה-ANTEC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים