פורסם 2009 ביוני 1816 שנים כן, אני זוכר ששמעתי את זה באחת התוכניות.http://www.stips.co.il/singleask.asp?stipid=10528
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים מחבר אז איך עושים יין בן 20 שנה (לא מקולקל)או שההתקלקלות נובעת מתנאי שמירה לא טובים?
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים ומישהו אמר שפורום כללי התדרדר? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414888.0 :
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אני נוטה לזרוק יינות אחרי שבוע שהם פתוחים לכל היותר. אני לא יודע בדיוק מה קורה להם, אבל אני בטוח שזה לא טוב.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים גזים = תסס = מקולקל כנראה שאף פעם לא ראית שמפניה נכון שהיא מבעבעת אבל זה על אותו העיקרון.
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים כשמשאירים יין (חריף או לא חריף) פתוח במשך הרבה זמן, והוא מתחיל לתסוס - לזרוק. לי היה במקרר יין חריף (SELECTED) כחודש והוא היה טוב... פשוט אל תפתח את היין אם אתה יודע שהוא לא ייגמר בזמן הקרוב
פורסם 2009 ביוני 1816 שנים אני נוטה לזרוק יינות אחרי שבוע שהם פתוחים לכל היותר. אני לא יודע בדיוק מה קורה להם, אבל אני בטוח שזה לא טוב.זה אכן לא טוב, שבוע זה הגג שיין פתוח נשמר. למעשה רצוי לסיים תוך שלושה ארבעה ימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.