עבור לתוכן

כרטיס קול ONBOARD שכנראה "הלך"... מה לדעתכם לעשות ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ובכן, יש לי SONICGEAR EVO8 שאגב הם רמקולים נהדרים, איכות ועוצמה ממש טובים. הפעלתי אותם היום ושמעתי רעש רקע, אז הוצאתי את החיבור מאחורה לכרטיס - שאגב היה מחובר לאנלוגי כי לדיגיטלי (הירוק) היו מחוברות האוזניות - הוצאתי את החיבור כפי שאמרתי ואז הכנסתי בחזרה ומיד הכרטיס לא עובד... עשיתי זאת כבר 20000 פעם בעבר בשביל להחליף לרמקולים אחרים.

ניסיתי לאפס תביוס, התקנה מחדש של דרייברים הכל - שום דבר לא עזר - הגעתי למצב שהמערכת (XP) מראה כביכול שיש כרטיס קול (REALTEK) אך ללא שמע כלל.

שאלתי היא כאן :

א. יש לי לוח GIGABYTE 965P DS3 - קניתי את המחשב לפני כשנתיים + - כמה אחריות יש עליו ? והאם אוכל להפעיל את האחריות (במובן שלא ב"סיפור" הזה).

ב. הסאב הוא שגרם לבעיה - אני יכול איכשהו לדרוש משהו מהחנות שרכשתי ממנה את הסאב שבגללו נהרס לי הכרטיס קול? כי זה לא אמור לקרות.

ג. נדפקתי ? (בקטנה כולה כרטיס קול מסכן... :P).

פורסם

אם הלוח באחריות (האחריות בד"כ 3 שנים על לוחות אם) תוכל להחליף לוח.

או שתוכל לרכוש כרטיס PCI ולשכוח מכל הסיפור.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה - אבל מה לדעתך כדאי ?

יש שתי נקודות מבט:

1 - למה להסתבך - נקנה איזה PCI מסכן ב100 שקל גג שהוא אחלה ונשכח מהסיפור.

2- נשתמש באחריות - ומכיוון שאין את הלוח הזה במלאי - יחליפו לי ללוח דומה בביצועים ובמחיר בזמנו - אך חדיש יותר...

פורסם

תלך על ההצעה השניה שלך, אין שום טעם שתשקיע על כרטיס קול חדש, קניתה לוח אם יש לך עליו אחריות תממש אותה.

פורסם
  • מחבר

כן,

אבל להיות שבוע + בלי מחשב - אתה יודע איך זה - אבל אני אברר קודם מול החנות מה ומי מגיע לי... תודה בכל מקרה אנשיםםםם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים