עבור לתוכן

ראוטר מודם ADSL אלחוטי - איזה לקנות?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מכשיר בשם B-Focus Wireless 352+ שבזק בזמנו המליצו לי לקנות.

זה מכשיר נורא שלא נראה שיש לו שום תמיכה ואף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר אותו כמו שרציתי.

בשנה האחרונה נראה שהוא פשוט מפסיק לעבוד ספונטנית ובתקופה האחרונה זה כבר קורה כמה פעמים ביום (במיוחד שיש הרבה חיבורים ותעבורה).

נורת הסינכרון דולקת רצוף, חיבור ה-ADSL דולק וכל קשר לאינטרנט פשוט לא עובד (למרות שלפעמים רק חלק מהאתרים מסרבים לעבוד).

ניתוק מהיר מהחשמל והחזרה מסדרים את זה.

כרגע זה פשוט מציק יותר מידי ואני מחפש מחליף.

יש לי 2 מחשבים שמחוברים בכבלים, 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ועוד מדפסת אלחוטית אחת.

ואני מעוניין שהמכשיר יחיג לבד לספק ללא צורך בשום מחשב.

קראתי על הנושא וחיפשתי בזאפ מכשירים מתאימים ואני רואה שטווח המחירים הוא בין 300 ל-1000+ ואני לא רואה את ההבדלים לצערי.

אין לי בעיה להשקיע איפה שצריך ואני פשוט לא רוצה ליפול כמו בפעם הקודמת.

יש למישהו המלצה?

תודה מראש,

עידו

פורסם

למה לקנות -- אם אתה מתכוון להשאר בבזק בשנתיים הקרובות -- קח את הנתב החדש שלהם שנראה לא רע -- סקירה שלו יש פה -- http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm

פורסם
  • מחבר

השורה התחתונה של הסקירה הזאת היא שהמודם הזה הוא בסיסי ולא מתאים למשתמשים מתוחכמים.

לא שאכפת לי באיזה קטגורית משתמשים אני מסווג, אבל מחוברים אצלי יותר מכשירים מבבית הממומצע ותעבורת הרשת אצלי היא גבוהה מאוד (גם לרשת וגם בין המחשבים עצמם).

אתה חושב שהמכשיר הזה יכול לעמוד בעומס לאורך זמן?

פורסם

אם יש לך מודם ואתה מעוניין לרכוש נתב עצמאי -- יש לך מגוון אדיר. על איזה תקציב אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

אין לי מודם. אני צריך מכשיר שגם עושה את התקשורת מול הספקית וגם מנתב את הרשת הפנימית.

תקציב? אני כמובן מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך. לא הייתי רוצה לעבור 1000 ואני מניח שהמכשירים שקרובים לסכומים האלו הם הרבה יותר ממה שאני צריך.

אני לא רוצה לקנות מכשיר ב-400 שקל בשביל שכמה חודשים אחרי זה הוא יעשה בעיות.

פורסם

במצב שלך הייתי לוקח מבזק מודם ADSL בהשאלה ורכוש נתב טוב. יש סיבה שלא תקבל מודם (לא נתב) בהשאלה מבזק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים