עבור לתוכן

חדש לRPG, מחפש המלצה

Featured Replies

פורסם

אין אף המלצה רצינית על BALDUR'S GATE 1+2 וההרחבות? שניים מהRPGים הטובים בהיסטוריה, אפילו שהגרפיקה שלהם מיושנת. ההמלצות

שנתנו לך הן יותר לכיוון הARPG ואם כבר הייתי לוקח את KOTOR וFALLOUT 3.

• תגובות 71
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי בתול RPG בעצמי עד לא מזמן (נגעתי ב-The Witcher וחשבתי שזה ממש נחמד אבל אין לי כח עכשיו, אני אחזור אליו ביום מן הימים).

בכל מקרה, The Last Remnant תפס אותי, ותפס אותי חזק.

פורסם

אין אף המלצה רצינית על BALDUR'S GATE 1+2 וההרחבות? שניים מהRPGים הטובים בהיסטוריה, אפילו שהגרפיקה שלהם מיושנת. ההמלצות

שנתנו לך הן יותר לכיוון הARPG ואם כבר הייתי לוקח את KOTOR וFALLOUT 3.

קודם כל כן המלצנו, אבל אם כל הכבוד BALDUR'S GATE כבר ממש מיושן מבחינת הכול מלבד עלילה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414954.msg3564180#msg3564180

פורסם

קוטור משחק חמוד, יש עוד מלא יותר טובים צריך פשוט לנסות

פורסם
  • מחבר

איך The Witcher?

פורסם

לך על זה.

פורסם

gothic II אחד המשחקים הטובים ביותר בז'אנר.

למרות שהגרפיקה שלו כבר לא משהו, יש לו אוירה מצויינת. הוא סוחף אותך לבפנים.

מומלץ ביותר לכל מי שלא שיחק בו.

פורסם

אתה בטוח שזה לא גוטיק 1? :o

פורסם

למרות בעיות כאלו ואחרות,כל סדרת גות'יק מומלצת מאוד. אווירה סוחפת ומצויינת,עולם שמרגיש "חי",דיאלוגים ועלילה גופית(GOOFY)ומצחיקה(גם במכוון וגם כתוצאה מדיבוב ותרגום עילג :silly:)

אבל,אדם שרק מתחיל לשחק במשחקים RPG(כמו פותח הדיון),עלול לקבל התמוטטות עצבים מרוב תסכול אם יבחר לשחק דווקא בגות'יק כמשחק הראשון שלו בתחום...

פורסם

gothic מאוד לא מומלץ לשחקן RPG מתחיל ובכוונה לא ציינתי אותו.

קודם כל הוא ממש ממש קשה ומאתגר, בלי נסיון רב במשחקי תפקידים הוא עלול להיות כמעט בלתי אפשרי.

חוץ מזה הוא מפוצץ בבאגים (פעמיים ניסיתי לשחק אותו ובשני הפעמים נתקעתי בגלל באג שמנע ממני להמשיך לשחק, בפעם השניה זה קרה אחרי עשרות שעות שהשקעתי בו :pissed:). אז לכן לא, אני לא ממליץ עליו לשחקן מתחיל.

פורסם

היי, אני דווקא לא המלצתי עליו, רק אמרתי שאם כבר גוטיק 2 אז עדיף להתחיל ב-1. יאללה אפשר לסגור את הדיון.

פורסם

neverwinter הוא של BIOWARE ו Oblivion הוא של BETHESDA. חברות מצויינות עם הרבה משחקי RPG טובים. בכללי ההבדלים הם הסיפור, הדמויות, האויבים, העיצוב של העולם וכו', הבדל נוסף הוא ש Oblivion הוא בגוף ראשון ו NWN הוא בגוף שלישי. רוב ה RPG דומים אחד לשני, לרובם סיפור עם הרבה עומק ורובם לא מהירים כמו FPS.

אני אישית בכלל לא אוהב משחקים שהם OPEN WORLD (כמו Oblivion ו FALLOUT 3).

ההמלצה שלי נישארת עם NWN ו MASS EFFECT של BIOWARE. המלצה נוספת שמשום מה לא מזכירים באף דיון על משחקי RPG בפורום הזה היא סדרת Dungeon Siege המצויינת של GAS POWERED ו MS. הגרפיקה טיפה מיושנת אבל המשחקים מצויינים.

מצחיק שלא כללת את ההבדל שב NWN אתה יוצר דמות ראשית ומוסיף לך דמויות לשליטה לחבורה לא כמו באובליביון..

שחקתי באמת כל משחק אפשרי בערך בסגנון הזה ואני חייב להמליץ קודם כל על Baldur's Gate ועל Icewind Dale.

שכחתי גם לציין ד"א שיש את כל הסגנון של ה RPG היפני.. שיש שם באמת כמויות אדירות של משחקים. רובם +- דומים ככה שאם אתה אוהב אחד אתה בדר"כ תאהב את כולם..

הייתי ממליץ בערך על כל המשחקים של square : כל סדרת פיינל פאנטאסי שלשחקן מתחיל הייתי ממליץ על 7 או 8 קודם / chrono cross / chrono trigger / secret of mana ועוד ועוד ועוד... חלקם (הישנים ) לSNES אגב..

פורסם
  • מחבר

דרך אגב יש הבדל מהותי בין THE WITCHER הרגיל לבין הENHANCED EDITION?

פורסם

דרך אגב יש הבדל מהותי בין THE WITCHER הרגיל לבין הENHANCED EDITION?

לא הבדל מהותי, אבל כן שינו הרבה דברים שהיו בעייתיים במהדורה הרגילה.

בין היתר תקנו את שיטת המלאי הדפוקה שהייתה (כל החפצים היו מבולגנים וגם עם אייקונים קטנים ולא תמיד ברורים), ושיפצו חלק מהדיבוב שהיה קצת "מוזר" (זכור לי שמישהו שם אמר פעם abso-fucking-lutly! שאיכשהו לא מסתדר לי עם עולם פנטזיה פסאודו ימי ביניימי...).

פורסם

לא ממש, בעיקר ה INVENTORY שהיה באמת קצת מעיק

הרבה שיפורים גרפים ותיקונים קטנים למשחק לתרגום וכו ...

יש גם קצת תוכן חדש ובערכה הבנתי אמור להיות עוד כלמיני שטויות.

עריכה: shantax כבר סיכם את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים