עבור לתוכן

Compucase CI 6919 SUPER MIDI TOWER

Featured Replies

פורסם

כפי שציינתי המארז מגיע עם 120 מ"מ מאחור ויש עוד שני מקומות לשני 80 מ"מ מקדימה.

האם כל כך חשוב להוסיף את המאווררים האלו??

והאם החברה כל כך חשובה או שג'נרים יעשו את העבודה??

תודה רבה לכל העוזרים ;)

פורסם

תלויי במפרט וכמה אתה אוב שהטמפ' תהיה נמוכה.

המחשב יכול לפעול גם אם הטמפ' בתוך המארז היא 50 מעלות, אבל רובינו מעדיפים שלא להגיע למצבים האלו.

הייתי ממליץ אולי לשים לפחות אחד במגירה שבה אתה מרכיב את הדיסק הקשיח כדי שיקרר אותו, זה יכול לשפר לו את אורך החיים.

בשביל לקרר את ההרדיסק מספיק ג'נרי, אם אתה רוצה ממש להשפיע על המארז עדיף משהו עם ספיקת אויר גבוהה יותר.

אם לא קנית את המארז עדיין אתה יכול באותו מחיר כמעט לקנות compucase 6920 שכמעט זהה לו, אבל יש לו שני מאווררי 120 מ"מ ודלת קדמית (שזה דווקא חיסרון לטעמי).

פורסם

לי יש את המארז הזה ו2 המאווררים הקדמייים הם ג'נרים. אני לא OCer (טוב אולי קצת, אבל לא ממש נחשב) ולכן הם עושים את עבודתם, אם יש לך את הרצון והכסף אתה יכול להשקיע במשהו יותר איכותי. לפי דעתי הוא יותר שימושי מה6920 גם בגלל העיצוב הקדמי היפה יותר שלו וגם בגלל שיש מקדימה מקום ל2 מאווררים, אומנם ספיקת האוויר שלהם יכולה להיות זה לאחד של 120 אבל הם מאפשרים למאוורר אחד לקרר את ההארדיסק ולשני לא להחסם ע"י הארדיסק ולקרר את פנים המארז

פורסם

למאוורר 120 מ"מ פשוט יש ספיקה של משהו כמו 3 80ממ ג'נריים ממוצעים והוא עושה פחות רעש מהם.

ה 120 הקדמי של ה 6920 מקרר את הדיסקים (כל ה 4) ולא רק 2 כמו ב 6919

69_bahia-extraible.jpg

פורסם

(שזה דווקא חיסרון לטעמי).

יורשה לי לשאול מדוע?

פורסם

כי צריך לפתוח את זה כל פעם בשביל להגיע לסידי/צורב ואם מפרקים את זה המארז לא נראה הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אבדוק את הנושא ונראה אם יש מקום אולי להחליף מארז או לקחת שני 80 מ"מ איכותיים בחזית המארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים