עבור לתוכן

המלצה על גוףקירור טוב

Featured Replies

פורסם

מומלץ מתחת ל150 כי זה מדמי כיס שלי וההורים לא מוכנים להוציא עוד שקל אחרי ה2500שקל אז בבקשה תעזרו זה מדמי כיס אני מעדיף לא לחכות עוד שבוע כי אז יהיה לי 250 שזה כבר מוגזם... כי אני מעדיךף שזה יהיה אצלי מהר

פורסם

וולקנו 11...

פורסם

וולקנו 11...

פורסם

איך אתם יכולים להמליץ לו על היטסינק בלי לדעת איזה מעבד יש לו :-\?אני ממש לא מבין אותכם אנשים...

ולכוכב ההודעה:

יש בכלל איזושהי סיבה שאתה רוצה להחליף את ההיטסינק?טמפרטורות גבוהות?מה סידור הכבלים שלך במארז?מה הטמפרטורות שלך במנוחה ובמאמץ?

פורסם

מפרט המחשב של SixKiller:

--------------------------------------------------------------------------------

Amd 2500 Barton

Abit Nf7SL

Compucase 3 120 mm Fans, 6 80 mm Fans

Nvidia GeForce 4 128 Ddr

לא סתם יש את האפשרות למפרט משתמש.

פורסם

הבעיה שלי היא שמשום מה החלון של המפרט משתמש לא נפתח לי כשאני לוחץ עליו...?

בכל מקרה:

יש גם את ה-Coolermaster Aero 7 ואת ה-VantecAero Flow המעולים, הם לא נופלים מהוולקנו 11.

פורסם

למארז מאוורר כמו שלך הייתי לוקח sk7 בשקט - אתה זקוק לקירור מעבד מאסיבי מנחושת עם כמות האוויר שזורמת לך במארז... חבר אליו את אחד הsf2 שלך ויש לך קירור מושלם וזול אין בכלל מה להשוות...

פורסם

וולקנו11.. , אם לא מתכוון להישתמש על כל הכוח של הוולקנו אז הייתי ממליץ לך על הארו-קול גלסיאר- גם שקט וגם ביצועי קירור גבוהים.

פורסם

למארז מאוורר כמו שלך הייתי לוקח sk7 בשקט - אתה זקוק לקירור מעבד מאסיבי מנחושת עם כמות האוויר שזורמת לך במארז... חבר אליו את אחד הsf2 שלך ויש לך קירור מושלם וזול אין בכלל מה להשוות...

מתי תבינו שאין יותר SK7 בארץ- לא להמליץ עליו

פורסם

אמממ הנחתי שלא לכל בנאדם יש עודף של מאווררי sf2 בבית :)

http://2cooltek.safeshopper.com/34/cat34.htm?971 --> יש לך פה את ה SK7 שבתוספת משלוח אמור לעלות אותו דבר כמו בארץ :)

פורסם
  • מחבר

חחחחחח אני רוצה לקנות משהו אחר ויש לי 3 סמארטים בבית בלי קשר אליהם החמודים שלי... אני רוצה משהו נחמד אז אני יבדוק 2 גופי כמו שהמלצתם

1 וולקנו 11

2 הרו משהו..... לא יודע אבל אני יבדוק ויגיד לכם מה קניתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים