פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מומלץ מתחת ל150 כי זה מדמי כיס שלי וההורים לא מוכנים להוציא עוד שקל אחרי ה2500שקל אז בבקשה תעזרו זה מדמי כיס אני מעדיף לא לחכות עוד שבוע כי אז יהיה לי 250 שזה כבר מוגזם... כי אני מעדיךף שזה יהיה אצלי מהר
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים איך אתם יכולים להמליץ לו על היטסינק בלי לדעת איזה מעבד יש לו :-\?אני ממש לא מבין אותכם אנשים...ולכוכב ההודעה:יש בכלל איזושהי סיבה שאתה רוצה להחליף את ההיטסינק?טמפרטורות גבוהות?מה סידור הכבלים שלך במארז?מה הטמפרטורות שלך במנוחה ובמאמץ?
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים מפרט המחשב של SixKiller:--------------------------------------------------------------------------------Amd 2500 Barton Abit Nf7SL Compucase 3 120 mm Fans, 6 80 mm Fans Nvidia GeForce 4 128 Ddrלא סתם יש את האפשרות למפרט משתמש.
פורסם 2003 באוגוסט 1822 שנים הבעיה שלי היא שמשום מה החלון של המפרט משתמש לא נפתח לי כשאני לוחץ עליו...?בכל מקרה:יש גם את ה-Coolermaster Aero 7 ואת ה-VantecAero Flow המעולים, הם לא נופלים מהוולקנו 11.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים למארז מאוורר כמו שלך הייתי לוקח sk7 בשקט - אתה זקוק לקירור מעבד מאסיבי מנחושת עם כמות האוויר שזורמת לך במארז... חבר אליו את אחד הsf2 שלך ויש לך קירור מושלם וזול אין בכלל מה להשוות...
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים וולקנו11.. , אם לא מתכוון להישתמש על כל הכוח של הוולקנו אז הייתי ממליץ לך על הארו-קול גלסיאר- גם שקט וגם ביצועי קירור גבוהים.
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים למארז מאוורר כמו שלך הייתי לוקח sk7 בשקט - אתה זקוק לקירור מעבד מאסיבי מנחושת עם כמות האוויר שזורמת לך במארז... חבר אליו את אחד הsf2 שלך ויש לך קירור מושלם וזול אין בכלל מה להשוות...מתי תבינו שאין יותר SK7 בארץ- לא להמליץ עליו
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים למארז מאוורר כמו שלך הייתי לוקח sk7 בשקט - אתה זקוק לקירור מעבד מאסיבי מנחושת עם כמות האוויר שזורמת לך במארז... חבר אליו את אחד הsf2 שלך ויש לך קירור מושלם וזול אין בכלל מה להשוות... אמממ הנחתי שלא לכל בנאדם יש עודף של מאווררי sf2 בבית http://2cooltek.safeshopper.com/34/cat34.htm?971 --> יש לך פה את ה SK7 שבתוספת משלוח אמור לעלות אותו דבר כמו בארץ
פורסם 2003 באוגוסט 1922 שנים מחבר חחחחחח אני רוצה לקנות משהו אחר ויש לי 3 סמארטים בבית בלי קשר אליהם החמודים שלי... אני רוצה משהו נחמד אז אני יבדוק 2 גופי כמו שהמלצתם1 וולקנו 112 הרו משהו..... לא יודע אבל אני יבדוק ויגיד לכם מה קניתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.