פורסם 2009 ביוני 1416 שנים casehttp://img353.imageshack.us/img353/5986/mypcbymulletql4.jpgI'm sorry.i could'nt write in Hebrew because I dont have hebrew in my laptop .
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים Lian Li PC-A70Bאתה עצלן... לקח לי בדיוק דקה למצוא את השם... בתמונה ניתן לראות שזה מארז של lian li.פעם הבאה פשוט חפש בגוגל.
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר Its cool... thats what the forum is for... And....where i can find that case?
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים ככל שידוע לי את המארז הזה אין בארץ, אני עשיתי 2 סיבובים של רכישת מארזים של ליאןלי ולא נתקלתי בו. אם זה מאוד חשוב לך אתה יכול ליצור קשר עם היבואן ולראות אם יש כוונות. יש להם די הרבה מארזים משובחים שלצערי לא מגיעים לארצנו הקטנה, אין הרבה אנשים שישקיעו מעל אלפיה במארז.
פורסם 2009 ביוני 1516 שנים מחבר ככל שידוע לי את המארז הזה אין בארץ, אני עשיתי 2 סיבובים של רכישת מארזים של ליאןלי ולא נתקלתי בו. אם זה מאוד חשוב לך אתה יכול ליצור קשר עם היבואן ולראות אם יש כוונות. יש להם די הרבה מארזים משובחים שלצערי לא מגיעים לארצנו הקטנה, אין הרבה אנשים שישקיעו מעל אלפיה במארז. Okay tnx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.