פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר אוקיי הורדתי וצרבתי ואני הולך אליו להתקין... תודה על העזרה אני יעדכן אם זה יעבוד (או לא יעבוד) עריכה: עשיתיSHORT וגםLONG ושתיהם עברו אז אני מנסה לעשות RAPIER לXP לא הצלחתי לסדר את זה.... למישהו יש פתרון אחר?
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים אוקיי הורדתי וצרבתי ואני הולך אליו להתקין... תודה על העזרה אני יעדכן אם זה יעבוד (או לא יעבוד) עריכה: עשיתיSHORT וגםLONG ושתיהם עברו אז אני מנסה לעשות RAPIER לXP לא הצלחתי לסדר את זה.... למישהו יש פתרון אחר? חוץ מפרמוט שום דבר אבל יש מספר דרכים לגבות את המידע החשוב לפני זה אוכל לפרט אם תרצה
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים מחבר האפשרות הם להעביר את ההראד דיסק שלו אלי ולגבות?אני ישמח אם תגיד לי אפשרות יותר יעילה
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים אני יפרט את כל האפשרויות1. במידה והדיסק קשיח מחולק למספר מחיצותאז לגבות למחיצה אחרת (צריך לפרמט רק את C )2. לצרוב לדיסקים של CD או DVD3. לגבות לDOK יעני זכרון נייד4. או לחבר עוד דיסק קשיח או לנתק את הדיסק קשיח לחבר אותו למחשב אחרוכמובן לגבות לאחרעכשיו בקשר ל1-2-3 את כל זה תוכל לעשות בעזרתPUPPYLINUX או SLAX שהם דיסקים של לינוקס לייבשרצים מהדיסק ללא התקנה ואם תמיכה טובה בNTFS כולל כתיבהשניהם גם מסוגלים לרוץ מהזכרון ולהשאיר את הכונן האופטי חופשיאם יש רק אחד ורוצים לצרוב ,הPUPPYLINUX רץ אוטומטית מהזכרוןוהאחר רק אם פקודה מסויימת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.