פורסם 2009 ביוני 1316 שנים משקה שנוכל לרדת עליו שנינו בבקבוק יחיד (לא איזו וודקה נקייה),חשבתי על קאבה (CAVA), אבל אני לא בטוח שהיא תאהב או שיהיה אפשר לרדת על כל הבקבוק..המלצות מישהו?
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר יינות היא אמרה שהיא לא סובלת, נתתי לה בעבר יין קינוח מוסקטו לבן של כרמל (מבעבע) והיא אהבה..אבל בעיקרון לדעתי יין לבן מתקתק יהיה סבבה, אבל אני לא בטוח שנוכל לרדת על כל הבקבוק...
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים מחבר כי תכלס לא רוצים לסחוב הרבה, שק שינה אחד - ובקבוק שיהיה אפשר לזרוק (אני לא הולך להביא תיק או משהו),ויין לא מוציאים מקירור להרבה זמן ואז מחזירים.. אז אם שותים שותים הכל.
פורסם 2009 ביוני 1316 שנים אבל בעיקרון לדעתי יין לבן מתקתק יהיה סבבה, אבל אני לא בטוח שנוכל לרדת על כל הבקבוק...מעבר לעובדה שכל הדיון הזה קצת מגוחך (וזה התחיל כבר בכותרת כשכתבת "לישון בים"..), אם אתה לא בטוח שתוכל "לרדת" על בקבוק יין, אז מה בעצם אתה מחפש? בקבוק טרופית?
פורסם 2009 ביוני 1416 שנים תקח שנאפס או ארטיק בטעם מועדף.זה בעצם כמו וודקה בטעם,אבל יש בהם תוספת "מיץ" ועל כן רמת האלכוהול נמוכה יותר(20-25 אחוז,תלוי בסוג)...אלכוהול פופ במיטבו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.