עבור לתוכן

[שאלה] לגבי המסך סמסונג 2333SW לצורכי משחקים בעיקר וסרטי HD

Featured Replies

פורסם

שלום כולם.

אני מתכנן לקנות את המסך סמסונג 2333SW , ואחד הדברים שחשובים לי במסך חדש זה שהוא יתמוך ב HD וראיתי שהוא אכן תומך ב FULL HD

עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לקנות את המסך? אתם ממליצים? לא יעשה בעיות , לא ישרפו פיקסלים , רואים ברור וחד? והניגודיות היא 1:20000 זה משנה?

ועוד שאלה שלא הצלחתי להבין , אני ראיתי שלמסך יש חיבור DVI-D ו AVG (או משהו כזה) אז איך אפשר שהמסך יתמוך ב FULL HD ? חיבור של DVI-D מהמסך למחשב יראה לי איכות של FULL HD? ואגב 8800GT תומך ב FULL HD?

ומשהו אחרון שחשוב לי מאוד שתענו המסך תומך לרזולוציה של 1920X1090 ויש מסכים טובים שתומכים על רזולוציה של 1680X1050 מה נחשב יותר טוב? והאם זה משנה?

חשוב לי שהמסך יראה משחקים במחשב שיראו באיכות HD האם אני באמת יראה אותם באיכות גבוה כמו למשל משחק של סוני באיכות HD?

תודה מראש ואשמח אם תענו ספציפית לכל שאלה שמסומנת בשחור.

פורסם

אתה מדבר הרבה על איכות HD, אבל נראה לי שאין לך מושג בכלל מה זה איכות HD, לפי השאלות שאתה שואל...

פורסם
  • מחבר

אחי מה זה משנה לי מה זה HD מבחינתי זה איכות גבוה יותר ממה שרואים רגיל..

בבקשה אז תענה על השאלות במקום להגיב סתם , אין לי ידע בזה זה למה אני שואל כדי שתענה ולא להגיד לי כמה שאני לא מבין...

פורסם

אז התשובה היא כן, כדי שתנוח דעתך.

פורסם

אין דבר כזה "איכות HD".... זה בסה"כ רזולוציה גבוהה... (FHD = 1920X1080)

אין הבדל בצבעים.

לגבי החיבורים, DVI ו-HDMI משדרים אותה איכות תדר בדיוק(!). שניהם כבלים דיגיטליים. ההבדל היחיד הוא שב-HDMI אפשר להעביר גם סאונד יחד עם הוידאו.

בקיצור, תמחק את כל הבולשיט ששמעת בטלויזיה ובפירסומות של "יס" בפרט.

פורסם
  • מחבר

אז התשובה היא כן, כדי שתנוח דעתך.

באמת בוגר גם כן אחראי פורום , בן כמה אתה בן 12 בטח? אל תגיב פה באשכול ואתה לא מרשים פה אף אחד אם התשובות שלך ..

ולזה שמעלי בעצם זה רק תלוי ברזולוציה? אם כן אז למה למשל בסוני 3 כדי לראות את ה HD צריך לקנות כבל HDMI? ה DVI-D יראה לי את אותה איכות בדיוק כמו כבל HDMI בלי שום הבדל אתה אומר לי?

ואחי אל תתלהב מעצמך כי אמרתי שאני לא מבין כלום ב HD זה למה אני שואל ושום פרסומת של "יס" כמה שאתה (לא ) מצחיק היום. תענה לעניין וחלאס אם ההערות פה של כולם .

פורסם

דבר ראשון, אני מבקש ממך לבדר יפה, גם אם מדברים אליך עם ממש אבל ממש ממש ממש מעט יהירות. בגלל שאלו האנשים שמסבירים לך משהו ועונים על השאלות שלך. זה לא תמיכה תכנית פה, לא משלמים לנו, כולם פה מתנדבים שלא חייבים לאף אחד כלום.

ועכשיו לעניינינו... למה? ההשערה שלי היא שסוני פשוט רוצים כסףףף... זה הכל. אין פה שום דבר מורכב - כסף. יכול להיות שזו לא הסיבה האמיתית (אני לא מומחה בעניין קונסולות), אבל אני כן יכול להגיד לך שאין אף הבדל אחד בניהם חוץ מתוספת העברת הסאונד בכבל ה-HDMI.

פורסם
  • מחבר

Bashash אני לא חושב שאני זה שדיבר לא יפה אני מאוד מעריך את התגובות ואת העזרה שלך באמת שכן אבל אם לא חושב שאתה צריך להתנשא עלי ולהגיב בציניות , בכל מקרה בו נשכח ממה שהיה..

אוקי הבנתי ש FULL HD למעשה זה הרזולוציה אני חשבתי שאם שמים כבל HDMI במסך שתומך HDMI ייראו חד ואמתי כמו איכות בלו רי או משהו..

יש לי עוד שאלה נגיד המסך שלי תומך עכשיו רק עד 1280X1204 אני יראה הבדל משמעותי בזמן שאני משחק או רואה סרט? אני יראה יותר יפה? במה מתבטא ההבדל בין הרזולוציות?

פורסם

לא הבנתי את השאלה...

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא האם אני יראה שינוי משמעותי בזמן שאני רואה סרט או משחק במשחק באיכות של FULLHD

מכיוון שעד היום ראיתי ושיחקתי על הרזולוציה 1280X1204 האם אני יראה שיפור רציני בעת צפייה של סרט או בזמן שאני משחק במשחק? ובמה יתבטא השינוי? אני יראה יותר יפה ? יותר חד? יותר ציבעוני ? מה?

פורסם

הבנתי... אתה תראה ביותר דיוק פרטים. בגלל שהרזולוציה גדלה (ובגלל שהמסך רחב) אתה גם תראה יותר - אם נגיד במשחק נכנס לך במסך בית שלם ממרחק מסויים אז במסך החדש אתה תראה בית וחצי באותו מרחק. יותר מזה, אין הבדל.

אבל(!) חשוב לציין שיכול להיות מאוד שיהיה גם שנוי בצבעים. לא בגלל ה-FHD, אלא בגלל שהמסך יותר איכותי ומציג צבעים יותר חיים. כמובן שאני לא מבטיח לך כלום, כי הכל זה יחסי... יכול להיות שהיום יש לך מסך באיכות ממש גבוהה שעלה לך 3000 שקל בזמנו...

אם יש לך עוד שאלות, תשאל. ואם לא הבנת לגמריי, תגיד.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע את המסך LG L1960TR עלה לי בזמנו לפני שנה וחצי שנתיים 1300 שקל אני חושב.

אבל אני לא יראה נגיד הבדל משמעותי כמו למשל מצפייה באיכות רגילה בטלויזיה אני יראה פיתאום באיכות כמו שרואים סרט באיכות FULL HD ?

אני לא רוצה פשוט לקנות מסך חדש ואז אני לא יראה שוני באיכות :-[

פורסם

אם זה המסך, תהיה בטוח שתראה שיפור גדול... גם בצבעים. אבל ההבדל הכי חשוב הוא הגודל. באמת. אחרי דקה של משחק במסך כזה, אתה תבין.

איזה כרטיס מסך יש לך? אתה מודע לזה שהביצועים במשחקים ממש יצנחו אחרי בקנייה?

פורסם

זה מאוד תלוי, למען האמת יש לי 2 כאלו בבית, מסך בהחלט מדהים, והאמתי שגם ברזולוציות נמוכות הוא נראה לא רע כלל וכלל ולכן גם ב1440X900 המסך הזה מככב והאיכות יחסית גבוהה.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך 8800GT ולמה הצבעים יצנחו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים